MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

..hujowy,obciahowy,smiesznyhuj owy,obciahowy,smiesznyhujowy,o bciahowy,smiesznyhujowy,obciah owy,smiesznyhujowy,obciahowy,s miesznyhujowy,obciahowy,smiesz nyhujowy,obciahowy,smieszny ITP>>>brak słów....

....gdy widze taki obiekt to boli mnie brzuch ze śmiechu,i głowa,ze są tacy Prości,pojebani...itp;]

ktoś jeszce nienawidzi takich skurwysynów????

wpisywac sie;)
  • 1011010 1110101

a skad sie poznaje ze na motocyklu jedzie dresiarz jesli nie ma na sobie dresu? po zachowaniu? ja generalnie nie lubie dresow, bo sa chujowi i obciachowi... czesto sie nabijamy z moich chłopem mowiac ze np. ale masz fryz czlowieku, bez zelu to nie idzie ... no i w towarzystwie jest ktos kto podlapuje gadke... potem sie okazuje ze nie zartowal... bosh, dresy naprawdę istnieją!! A w piatek zeszly zem mijala goscia co jechal BMW i mial dwie rury wydechowe po dwoch stronach auta yeah ale tylko z jednej wydostawaly sie spaliny yeah yeah yeah
  • Anonim

buahahah:D...pocyzm..hmm..no mowie tak najprosciej..po spodniahc dresowych:(..niestety w wawie sie tacy zdazaja;(

tez ich neinawidze:)))
  • 1011010 1110101

yo! niech zyje dres w paski i adidaski yeah man, czek dizałt, ostatnio takiego w peżocie wydymałam sejczentem na światłach hahahaha ja nie mam nic przeciwko temu ubiorowi, mam przeciwko tej mentalnosci, ktora sie nazywa dresiarstwem, np. yo, zajebiste są wyścigi na wólce co nie? a te pały to normalnie przychlasty że tych nażelowanych gacusiów rozgramiają nie, yo! a w ogóle to tekno z głośników jest cool, szałowe, najlepiej jak laski w różowym stojo na przystanku yeah, trzba wtedy podgłośnić, żeby słyszały moje 9827137832998 WATÓW!! i mojego super SONIAKA z podświetleniem niebieskim yeah i ruszyć z pichem, w ogóle zajebiste jest ściganie się spod świateł, koniecznie trzeba zapiszczeć oponami kormoranami 528mm z tyłu z napędem na przód yeah, co z tego że to odbiera czas, yeah, jest cool palenie gumy na światłach yeah
  • ~pirania

Salma jeszcze xenony,spojlery, Tjuning oraz blekitne lampy pod furom; )
  • Anonim

spox;]..ale michodizloo 3paski na japonczyku;]...anie w furze;]
  • 1011010 1110101

yeah, na japonczykach przykleja się na gumę do żucia takie świetliki na ryby, co udajo diody yeah
  • Nordini Dare-Devils

ejjj czuje się urażony :(

lubie chodzić czasami w dresikach, bo nie lubie obcisłych spodni tak jak nie nawidzę pantofli, do tego nie raz paliłem gumę na światłach i nie raz się spod nich ścigałem :(

tzn. jestem obciachowy ???; >
  • 1011010 1110101

Patrycja, a do fur sie przykreca spojlery dwoma śrubkami do obrazków yo man czek diz ałt
  • 1011010 1110101

Nordini, dres is ok, ale ściganie spod świateł to już przypał jak na mój gust... nawet prosiakiem; )
  • Nordini Dare-Devils

sama wiesz że prosiaczki to lubią najbardziej; )))
  • neshenti

prosiaczki ??? takie chrum chrum ???
  • ~pirania

"bo gry ide w dresie jakas fala mnie nie sie..
    wszyscy sa w dresie ja i moi kolesie "
    buahahahah przypominaj mi sie piekne czasy obozow :D:D
  • 1011010 1110101

Nordini, nieprawda, prosiaki ni elubią się ścigać spod świateł, one lubią dumnie zapierdzielać pokazując klasę :D. Szczerze mówiąc nasz prosiak to się nie nadaje, naprawdę ma zbyt dużo klasy i zbyt... mało koni... przecież w dzisiejszych czasach... byle fałerszóstka go weźmie...

Nesh - nie chrumkają ale umieją mrugać oczami :D
  • neshenti

mam piękny dresik w paski
    i pomarańczowe adidaski
    zajebisty jestem maczo
    wszystkie lale za mną płaczą

:DDD

wymyślone na poczekaniu :D
  • 1011010 1110101

bierz co chcesz nawet dres
    i z włosów żel
    bierz co chcesz wszystko wez
    co tylko mam

jestes dresiarzem uwierz mi
    zawsze nim byles skoncz juz wreszcie snic
    nie jestes metalem, uwierz mi
    jestes dresiarzem

fajny dresik masz, chu..wą twarz
    zęby jak orgaaany ty w du.ę je..ny
    Przez ubrania dwa, dresik przebija
    Taki fajny dresik, taki fajny dresik
  • Nordini Dare-Devils

jeśli chodzi o światła to bardziej chodziło mi o moto; )

Nesh ! ten wiersz mnie wzruszył, zostanie moim mottem przewodnim; )))
  • neshenti

och Nordini czuję się zaszczycona :D
    zaraz przerobię coś jeszcze :D
  • neshenti

bo ten wymyśliłam a teraz sobie przerobię cuś
    ale z gorączką 38 i 9 to niełatwo się myśli :D
  • 1011010 1110101

Nordini - na moto to co innego. Na moto wolno bo i tak nikt się nie skapuje, że się ścigałeś bo pomyślą, że to normalne ruszanie; ). A ten kierowca moto co sie z nim scigasz, to przeciez jak "swoj", nie trzeba sie przed nim wstydzic; ). Ale palenia gumy nie rozumiem nawet motocyklem :|. Jesli jakies wzory rysuje na asfalcie artystyczne to ok... ale tak o, zeby smierdzialo? Fe
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)