-
Rafik
Chce sobie kupic buty Probiker Traveller,niewiem czu dobrze wybrałem.oczywiście cena butów jest przystępna wynosi 195 ZŁ -
Anonim
Jak dla mnie na sprawach typu buty, kask, kurtka nie powinno się oszczędzać.
Wiadomo że z ceną najczęściej idzie jakość jednak może nie koniecznie w tym wypadku. Niech wypowie się ktoś kto zna te buty.
Moje zdanie jest takie: im wyzszy model bucika tym wieksze prawdopodobienstwo że jego zawartośc pozostanie nienaruszona podczas niepowodzenia na drodze.
pozdr -
StES
Frog dobrze prawi, a jesli chodzi o cieplo nieprzemakalnosc to polecam str - sprzedaja np w larssonie. -
Anonim
-
-
Wiktor VFR
>Rafał napisał
>Chce sobie kupic buty Probiker Traveller,niewiem czu dobrze
>wybrałem.oczywiście cena butów jest przystępna wynosi
>195 ZŁ
przecie ty jezdzisz 15 lat motórami to niewiesz jakie buty sOm dobrje? -
JOSA
-
Anonim
-
Yarson & Paula
-
Jaco CBR 954
-
Anonim
Co lepsze? Sidi Vertigo Corsa, Alpinestars SuperTech, smx-plus tez chyba dają rade <yes> ? Co Wy na to ? Chodzi mi o sprawdzone buty i opinie osob ktore w nich jezdza, a nie co sie komu podoba bądź nie ,bo to kwestia gustu :) Chodzi mi o jakosc <yes> Pozdrawiam -
Anonim
>Pawełek.....<MAŁY> napisał
>Co lepsze? Sidi Vertigo Corsa, Alpinestars SuperTech,
Mi w SIDI pękł wichajster od "Tecno II System", za delikatne sie okazało :)
-
Rafik
Alpina i inne buty są zadrogie dla mnie,dlatego oglondałem w alegro Probikera. -
Anonim
powiem ze mi buty Stylmartin uratowaly noge bo do tej pory mam jeszcze lakier samochodowy na bucie a noga cala... wszystko zalezy od jakosci wykonania buta nie od tego czy to sidi; ) poszukaj znajdziesz cos dla siebie... pzdro -
Anonim
>Rafał napisał
>Alpina i inne buty są zadrogie dla mnie,dlatego oglondałem
>w alegro Probikera.
to już bym wolał kupic pożadne buty z membraną goreteksową powyżej kostki i dość sztywne, takie mocniejsze wojskowe buty np. bo i da rade pojechac i da rade pochodzic a funkcjonuja zapewne tak samo jak te probajki, a najlepije to odłożyc ciut kasy i na next sezon kupić cos pożadnego -
JOSA
-
Anonim
-
Rafik
czasami płacisz za nazwe a nie za wyrub.są buty tańsze a ruwnie dobre jak np Alpinstars -
Anonim
-
Rafik
słaby jestem z polskiego.dzięki za poprawno pisownie.ale nieoto tu chodzi -
ryśko
Tak, juz nieraz slyszalem ze sa tak dobre firmy jak Alpinestars czy SIDI i nie trzeba przepl,acac i wystarczy zaplacic 1/3 ceny i masz nawet lepsze bo tansze...
Tak samo jest z Mercedesem... Po co kupowac cos tak drogiego skoro jest KIA, ktora robi eleganckie samochody...
Powracajac do butow to uwazam ze nie powinno sie na ochronie zdrowia oszczedzac i kupic w miare mozliwosci "porzadne"! Nie muszza byc czolowych marek wystarczy zeby byly najlepsze w tej kasie ktora mamy :P
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne