MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rafik

Chce sobie kupic buty Probiker Traveller,niewiem czu dobrze wybrałem.oczywiście cena butów jest przystępna wynosi 195 ZŁ
  • Anonim

Jak dla mnie na sprawach typu buty, kask, kurtka nie powinno się oszczędzać.

Wiadomo że z ceną najczęściej idzie jakość jednak może nie koniecznie w tym wypadku. Niech wypowie się ktoś kto zna te buty.

Moje zdanie jest takie: im wyzszy model bucika tym wieksze prawdopodobienstwo że jego zawartośc pozostanie nienaruszona podczas niepowodzenia na drodze.

pozdr
  • StES

Frog dobrze prawi, a jesli chodzi o cieplo nieprzemakalnosc to polecam str - sprzedaja np w larssonie.
  • Anonim

Polecam SIDI
  • Wiktor VFR

>Rafał napisał
    >Chce sobie kupic buty Probiker Traveller,niewiem czu dobrze
    >wybrałem.oczywiście cena butów jest przystępna wynosi
    >195 ZŁ

przecie ty jezdzisz 15 lat motórami to niewiesz jakie buty sOm dobrje?
  • JOSA

tylko SiDi duzo kasy ale warto
    pozdrawiam
  • Anonim

a ja polecam buty 7 milowe
  • Yarson & Paula

>psychoMOTO napisał
    >Polecam SIDI

dokladnie sidi
  • Jaco CBR 954

ja polecam Oxtar T.C.S. jeżdże w nich 3-lata i są zajefajne.....
  • Anonim

Co lepsze? Sidi Vertigo Corsa, Alpinestars SuperTech, smx-plus tez chyba dają rade <yes> ? Co Wy na to ? Chodzi mi o sprawdzone buty i opinie osob ktore w nich jezdza, a nie co sie komu podoba bądź nie ,bo to kwestia gustu :) Chodzi mi o jakosc <yes> Pozdrawiam
  • Anonim

>Pawełek.....<MAŁY> napisał
    >Co lepsze? Sidi Vertigo Corsa, Alpinestars SuperTech,

Mi w SIDI pękł wichajster od "Tecno II System", za delikatne sie okazało :)
  • Rafik

Alpina i inne buty są zadrogie dla mnie,dlatego oglondałem w alegro Probikera.
  • Anonim

powiem ze mi buty Stylmartin uratowaly noge bo do tej pory mam jeszcze lakier samochodowy na bucie a noga cala... wszystko zalezy od jakosci wykonania buta nie od tego czy to sidi; ) poszukaj znajdziesz cos dla siebie... pzdro
  • Anonim

>Rafał napisał
    >Alpina i inne buty są zadrogie dla mnie,dlatego oglondałem
    >w alegro Probikera.

to już bym wolał kupic pożadne buty z membraną goreteksową powyżej kostki i dość sztywne, takie mocniejsze wojskowe buty np. bo i da rade pojechac i da rade pochodzic a funkcjonuja zapewne tak samo jak te probajki, a najlepije to odłożyc ciut kasy i na next sezon kupić cos pożadnego
  • JOSA

Vertigo corsa mam i sa zajebiste uratowaly mi juz raz noge :)
  • Anonim

Astars smx 4. niezłe.
  • Rafik

czasami płacisz za nazwe a nie za wyrub.są buty tańsze a ruwnie dobre jak np Alpinstars
  • Anonim

*wyrób
    *równie
  • Rafik

słaby jestem z polskiego.dzięki za poprawno pisownie.ale nieoto tu chodzi
  • ryśko

Tak, juz nieraz slyszalem ze sa tak dobre firmy jak Alpinestars czy SIDI i nie trzeba przepl,acac i wystarczy zaplacic 1/3 ceny i masz nawet lepsze bo tansze...

Tak samo jest z Mercedesem... Po co kupowac cos tak drogiego skoro jest KIA, ktora robi eleganckie samochody...

Powracajac do butow to uwazam ze nie powinno sie na ochronie zdrowia oszczedzac i kupic w miare mozliwosci "porzadne"! Nie muszza byc czolowych marek wystarczy zeby byly najlepsze w tej kasie ktora mamy :P
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)