-
Anonim
kupie spodnie motocyklowe jeansowe firmy icon...a noz moze ktos sprzedaje (nowe)ofkors -
Anonim
ewentualnie zlece sprowadzenie tych spodni i kurtki joe rocket model(ufo)i pare drobiazgów -
Anonim
Jak ktoś to czyta to ja też kupie Enduro do 3.5tyś........możę być DR-125 Honda CRM 125 a najfajniej DR-350:D ale wątpie że znajdzie się łaskawca który takową DR-ke sprzeda;/ o jeszcze Honda XLR 125.... i cokolwiek japońskiego 4t.........piszcie na gg jak coś macie będe bardzo wdzięczny.........8826717 -
-
Snow ♥ moto
A ja kupie kask i kombinezon na okolo 175cm wzrostu. Jezeli macie do sprezdania cos porzadnego, to prosze kontakt. -
Anonim
Ja w sumie mam kask, nie jeżdże w nim niestety bo nie mam na czym.......matka mi się rzuca że po jej trupie kupie motocyk. Ojciec nic nie mówi.....;/ lipa ale i tak kupie najwyżej powiem że sąsiadki i porzyczam od niej tylko:) -
:super_śledź:
-
Kamil
SNOPEK- też jestem mocno zainteresowany spodniami ICON-a... Napisałem nawet do nich e-mail z zapytaniem o jakiegoś importera w Europie, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Jeżeli będziesz miał jakieś źródło to daj znać (z góry dzięki).
Pozdrawiam -
Grono.Net
ja mam do sprzedania buty diadora fit 2, na rozmiar 42/43 :) uzywane 1 sezon, pozdro -
Anonim
jest strona internetowa metricbikes.com maja bardzo duzy asortyment ...napisalem do nich dwa razy ...raz czy mozan placic polską kartą - odpisali ze nie ...a za drugim razem czy moga wyslac na inny adres niz ten na karcie ...nawet wtedy gdy karta jest zarejestrowana w usa.za drugim razem mnie olali... -
Anonim
-
Anonim
tu są ogloszenia kupie!! a nie sprzedam...nie wprowadzajcie zamieszania; ) -
Grono.Net
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
CLS_BUJDASZ
Chetnie kupie Yamahe dt 80 w cenie MAX do 3500zl,jeśli ktos ma takową to b,prosze o oferty na mail.thx -
CLS_BUJDASZ
zapomniałem dopisac!!!!Musi być zarejestrowana na motorower,albo musi miec taką możliwość!! -
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
-
:super_śledź:
-
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK