MOTOCYKLE [10936]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kupie spodnie motocyklowe jeansowe firmy icon...a noz moze ktos sprzedaje (nowe)ofkors
  • Anonim

ewentualnie zlece sprowadzenie tych spodni i kurtki joe rocket model(ufo)i pare drobiazgów
  • Anonim

Jak ktoś to czyta to ja też kupie Enduro do 3.5tyś........możę być DR-125 Honda CRM 125 a najfajniej DR-350:D ale wątpie że znajdzie się łaskawca który takową DR-ke sprzeda;/ o jeszcze Honda XLR 125.... i cokolwiek japońskiego 4t.........piszcie na gg jak coś macie będe bardzo wdzięczny.........8826717
  • Snow ♥ moto

A ja kupie kask i kombinezon na okolo 175cm wzrostu. Jezeli macie do sprezdania cos porzadnego, to prosze kontakt.
  • Anonim

Ja w sumie mam kask, nie jeżdże w nim niestety bo nie mam na czym.......matka mi się rzuca że po jej trupie kupie motocyk. Ojciec nic nie mówi.....;/ lipa ale i tak kupie najwyżej powiem że sąsiadki i porzyczam od niej tylko:)
  • :super_śledź:

i tak 3maj :)
  • Kamil

SNOPEK- też jestem mocno zainteresowany spodniami ICON-a... Napisałem nawet do nich e-mail z zapytaniem o jakiegoś importera w Europie, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Jeżeli będziesz miał jakieś źródło to daj znać (z góry dzięki).

Pozdrawiam
  • Grono.Net

ja mam do sprzedania buty diadora fit 2, na rozmiar 42/43 :) uzywane 1 sezon, pozdro
  • Anonim

jest strona internetowa metricbikes.com maja bardzo duzy asortyment ...napisalem do nich dwa razy ...raz czy mozan placic polską kartą - odpisali ze nie ...a za drugim razem czy moga wyslac na inny adres niz ten na karcie ...nawet wtedy gdy karta jest zarejestrowana w usa.za drugim razem mnie olali...
  • Anonim

a ja szukam yamahe tdr 125.
  • Anonim

tu są ogloszenia kupie!! a nie sprzedam...nie wprowadzajcie zamieszania; )
  • Grono.Net

ok :) chce ktos kupic buty ? :D
  • Anonim

no ...zajebiscie...teraz to zupelnie co innego...:]
  • Anonim

ja mam do sprzedania VFr na czesci:))) po wypadku;/
  • Anonim

to fajnie....zamiesc wiec swoje ogloszenie gdzie indziej...
  • CLS_BUJDASZ

Chetnie kupie Yamahe dt 80 w cenie MAX do 3500zl,jeśli ktos ma takową to b,prosze o oferty na mail.thx
  • CLS_BUJDASZ

zapomniałem dopisac!!!!Musi być zarejestrowana na motorower,albo musi miec taką możliwość!!
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

kupie czajnik bez przewodowy,lekko uzywany :):):)
  • :super_śledź:

kupie 2kilo cukru!!
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

bialy czy brazowy??
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)