MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK

tiaaaa
    eeee tam...
  • Uzytkownik usuniety

ostatni to pełna reżyserka, powinno sie nazywać GR goes marketing...
  • Anonim

ja mam wszystkie czesci GHOST RIDERA :))

DAVID to ja ŁYSY ze STEGIEN... :))
    jaki mam pomysł? zeby nakrecic cos podobnego...
  • ..--==KrZyŻaK==--..

to na neta poprosimy z nimi:D
  • DAwid W.B-style

siemasz łysy, kurwa kope lat. Noooo panowie, jakby łysy sie tym zajął to by był DOBRY film. Łysy zmień opis i fotke, bo myślałem że to jakaś panna:) pozdrawiam
  • DAwid W.B-style

łysy wiem że robisz dobre filmy,ale kurwa mysle ze tehgo nie darady zrobić tu. Niwiem czy pamiętasz jak siara (czarka brat) spierdalał przed psami, położyli kolczatke i huj 1000zł w plecy, to nie szwecja, nawet ghost w polsce nie uciekał by za długo (do 1 kolczatki)
  • Twardy

a ja kurwa nawet nie wiem o co chodzi:)
  • DAwid W.B-style

łysy -> czyli impreza, chce nakręcić film typu ghost rider tylko ze tu w polsce
  • DAwid W.B-style

jak myślisz twardy , da rade zrobić coś takiego na polskich trasach?????????????????
  • Szakill

da radę...
    dajcie mi kamerę jak zaśpię do pracy; )
  • DAwid W.B-style

hehehhehe
  • DAwid W.B-style

smiejesz sie szakil, raz tak miałem. zaspałem:( godzina 6.15 jak wsiadłem na moto do pracy na 6:00 -> kurs z okęcie działkowa(mój dom) do centrum ul. Grzybowska (hotel Westin) powiem tylko że ciesze sie ze psów nie spotkałem, albo mo.ze nie zauważyłem.
  • Anonim

dalo by rade takie cos zrobic tylko trzeba dobrze to zaplanowac... narazie ogarniam wyscigi samochodow... i popisy motocyklowe...
  • DAwid W.B-style

słuchaj łysy, jest opcja. Znamy sie, możemy zrobić to sami i tak do tego typu filmu potrzebna jest tylko kamera(a najlepiej dwie) i motocykl, ja pojade. Tylko jak chcesz to naprawde dobrze zrobić, trzeba odłożyć troche hajsu. Na wiosne jade do niemiec z panną na motorze, zostane tam tydzień i w tym czasie mozna to zrobić. Jak chcesz możesz lecieć z nami i tam nakręcimy taki film, na NIEMIECKICH TRASACH, będzie bezpieczniej i szybciej(km/h). Zastanów się i daj znać.
  • Anonim

do wiosny mamy czas... pomyslimy...
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)