-
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
-
Uzytkownik usuniety
-
Anonim
ja mam wszystkie czesci GHOST RIDERA :))
DAVID to ja ŁYSY ze STEGIEN... :))
jaki mam pomysł? zeby nakrecic cos podobnego... -
..--==KrZyŻaK==--..
-
-
DAwid W.B-style
siemasz łysy, kurwa kope lat. Noooo panowie, jakby łysy sie tym zajął to by był DOBRY film. Łysy zmień opis i fotke, bo myślałem że to jakaś panna:) pozdrawiam -
DAwid W.B-style
łysy wiem że robisz dobre filmy,ale kurwa mysle ze tehgo nie darady zrobić tu. Niwiem czy pamiętasz jak siara (czarka brat) spierdalał przed psami, położyli kolczatke i huj 1000zł w plecy, to nie szwecja, nawet ghost w polsce nie uciekał by za długo (do 1 kolczatki) -
Twardy
-
DAwid W.B-style
łysy -> czyli impreza, chce nakręcić film typu ghost rider tylko ze tu w polsce -
DAwid W.B-style
jak myślisz twardy , da rade zrobić coś takiego na polskich trasach????????????????? -
Szakill
-
DAwid W.B-style
-
DAwid W.B-style
smiejesz sie szakil, raz tak miałem. zaspałem:( godzina 6.15 jak wsiadłem na moto do pracy na 6:00 -> kurs z okęcie działkowa(mój dom) do centrum ul. Grzybowska (hotel Westin) powiem tylko że ciesze sie ze psów nie spotkałem, albo mo.ze nie zauważyłem. -
Anonim
dalo by rade takie cos zrobic tylko trzeba dobrze to zaplanowac... narazie ogarniam wyscigi samochodow... i popisy motocyklowe... -
DAwid W.B-style
słuchaj łysy, jest opcja. Znamy sie, możemy zrobić to sami i tak do tego typu filmu potrzebna jest tylko kamera(a najlepiej dwie) i motocykl, ja pojade. Tylko jak chcesz to naprawde dobrze zrobić, trzeba odłożyć troche hajsu. Na wiosne jade do niemiec z panną na motorze, zostane tam tydzień i w tym czasie mozna to zrobić. Jak chcesz możesz lecieć z nami i tam nakręcimy taki film, na NIEMIECKICH TRASACH, będzie bezpieczniej i szybciej(km/h). Zastanów się i daj znać. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...