-
∞ bartek !
czyli kolejny ghostrider...
dla tych ktorzy maja umiescilem do sciagniecia.
w skrocie 1000k5 turbo (podobno) 285hp w malowaniu policyjnym :)
link:
http://tinyurl.com/cjt9k
*355 MB (prawoklik - zapisz element docelowy jako)
*zostaje na serwerku do jutra wieczor z racji ograniczonego transferu.
pozdrowki. -
∞ bartek !
-
Anonim
-
DAwid W.B-style
dzięki bartek, jesteś wielki, szukałem tego filmu już jakiś czas i niespodziewałem sie ze znajde go tu, jeszcze raz dzięki,pozdrawiam -
-
Opal
-
Anonim
bartek nie usuwaj tego z serwera... zajebisty film... ja bym z checia zrobil cos takiego w wawie... mam pare pomyslow ale malo chetnych -
Anonim
najfajniejsze z tego filmu sa drogi po ktorych jezdzą :P i z3 dobrze lata......jazda na moto nie powala na kolana....sory,musialem to powiedziec -
Opal
Super film.... Tym razem troszke rozni sie od poprzednich czesci. Ghost jako policjant... heheh dobre, a Z3 .... ladne boki gosc stawia :-) -
∞ bartek !
tez czuje pewnien niedosyt :)
2'ka (o ile dobrze pamietam) kiedy pobijal swoj rekord bardziej trzymala w napieciu :) -
∞ bartek !
ciekawe jeszcze jak wyjdzie nastepny film z hają turbo...
jak narazie za duzo bajek z trzema radiowozami ktore jada sobie na piknik... hello - to szwecja - gdzie helikopter ? :) -
Anonim
jak bił rekord na paryskiej obwodnicy tez nie bylo kosmosu ale przynajmniej zapieprzal jak kot a tu jedzie zapobiegawczo....a moze to ja mam takie spaczone podejscie do tematu a on tak naprawde za***dala jak wsiekly :P -
Anonim
tak nawiasem mowiac to poscig za bmw jest popisem jazdy goscia w becie a nie jego....troche im sie tematy pojebaly....jak by przezucili kamerki i to ghost latal takimi slajdami to by bylo cos !!! -
<zieeeew> pierwsza połowa jest tak nudna, że mało nieprzysnałam :D
wiem wiem, co się pomądrze to moje bedzie <lol> -
∞ bartek !
jak na uliczne warunki dawal niezle rade...
ale mogl sie ciac z tym agentem : http://tinyurl.com/dp9uc :D
-
∞ bartek !
-
Anonim
-
-
Anonim
No w sumie troszkę tam ponaciągał parę razy. Jestem pełen podziwu że typek jeszcze żyje... myślałem że to kwestia umiejętności potem szczęścia bo przecież parę razy było blisko od dzwona... Ale teraz juz wiem:) Typek tak zapier..... że śmierć go chyba po prostu nie morze już dogonić, albo normalnie- „Ja to mam w dupie taką robotę mogę se posolić ubranie i też będę miała to w dupie! A w rezultacie pierdole nie robie”; b hehe... -
Anonim
a moim zdaniem on sie z nimi bawil dlatego nie zapieprzal... robil to specjalnie widac ze na nich czekal... a z tym motorem policja?? niezle... :)) a betka zaskoczyla mnie jak w ruchu na zakretach na obwodnicy leciala bokami... to juz trzeba byc niezlym kotem... respekt dla niego za umiejetnosci...
ale szwedzi maja to we krwi... spojrzcie chociaz na GETAWAY IN STOCKHOLM... :))
to co moze zrobimy cos takiego u nas?? :))
pozdr -
SuperMocarz
zaproście mnie do siebie na projekcję!!
ja mam pentium 1 200mhz i nic mi nie idzie:((((
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...