MOTOCYKLE [10936]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kubi

hejka:) co MysliCie na temat tego motorku,chetnie bym dowiedział sie cos o nim więcej,a szczerze mówiac to tak mało jednak cos o nim pisza :> jesli jezdziliscie tym sprzetem lub wiecie cos na jego temat to zachęcam do pisania:>
  • ∞ bartek !

ciezko z czesciami do 400'tki - lepiej kupic 600.
    tyle wiem :)
  • :super_śledź:

chetnie sie sam cos dowiem, bo podobno fajna alternatywa dla gs500... hmmm, no ciekawe ciekawe. a jak cenowo?
  • Kubi

wiem ze gs nie ma nawet polotu do bandziora 400 tyle tylko ze trzeba dac za niego jakis 1-1,5 tys. wiecej niz za gs, a co z tymi czesciami to tez słyszałem ze ciezko dostac bo jest ich generalnie bardzo nało w porównaniu o gs .. i co teraz...:?
  • Asiek

cześći porostu nie ma, tak samo jak do cbr400 lub innych takich wynalazków. Juz lepiej pokusic sie na gs bo przynajmniej problemów nie będzie jak cos sie zepsuje

A to sa naprawde powazne problemy...
  • :super_śledź:

hmmm... mowicie ze bandyta 400 zapiernicza lepiej od gs 500 cm ? hmmm... but why?
  • Pięćdziesięciu

mam 400 i potwierdzam ze... NIE MA CZESCI!!
  • Jędras

dlatego ze bandyta 400 ma 4 gary i troche ponad 60Hp (w wersji otwartej) a gs 500 ma 2 gary i ciutke mniej niz 50Hp....
  • Pan i Władca

A jak jest z częściami w ASO? Mają od razu, trzeba czekać aż ściągną? Jeżeli tak, to ile coś takiego trwa?...
  • Filip757

Taaa... czemu ludzie szukają takich wynalazków, jeśli 600 jest do pyty i cenowo są bardzo przystępne. A części do nich jest do diabła, no może są mocniejsze, to fakt :)
    ...a i chyba GSF...
  • jiivan

Na banditcrew temat był poruszony, rozwinięty i zakończony :-)

http://polishbanditcrew.pun.pl/view...
  • Osa

Zastanwiam sie nad kupieniem uzywanej B4 i wszystkie mniej wiecej maja kolo 40-50 tys. przebiegu czy nie myslicie ze to jest dosc sporo jak na taki maly motorek ??
  • Słowik

SPRZEDAM BANDIT 400 zdjecia na profilu PILNE
    603 808 910
    a co do moto to jestem z niego zadowolony mam go 2,5 roku i nic sie nie psuje, a czesci?? nie dramatyzowac duzo pasuje od gs 500 i B6.
    Porownujac B4 do gs cz er5 to sa przy nim rowerkami heheheheh, wszystko przez 4 gary.
    Jek ktos zainteresowany to pisac dzwonic(praca nie pozwala czasami odebrac tel) dogadamy sie:)
  • The Fucking Prinsess

>Osa napisał
    >Zastanwiam sie nad kupieniem uzywanej B4 i wszystkie mniej
    >wiecej maja kolo 40-50 tys. przebiegu czy nie myslicie ze to
    >jest dosc sporo jak na taki maly motorek ??

z ciekawości nadal podtrzymam pytanie?
    Jakieś opinie o b4 dodatkowe? :)
  • Vanucciiii

Tak ,wypadajace dwójki ,ale Silnik ma naprawdę power w tej półce
  • The Fucking Prinsess

>Vanucciiii napisał
    >Tak ,wypadajace dwójki ,ale Silnik ma naprawdę power w tej
    >półce

jak sie na gumie zapierdala to nie dziwne ze wypadają; )
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)