-
Kubi
hejka:) co MysliCie na temat tego motorku,chetnie bym dowiedział sie cos o nim więcej,a szczerze mówiac to tak mało jednak cos o nim pisza :> jesli jezdziliscie tym sprzetem lub wiecie cos na jego temat to zachęcam do pisania:> -
∞ bartek !
-
:super_śledź:
chetnie sie sam cos dowiem, bo podobno fajna alternatywa dla gs500... hmmm, no ciekawe ciekawe. a jak cenowo? -
-
Kubi
wiem ze gs nie ma nawet polotu do bandziora 400 tyle tylko ze trzeba dac za niego jakis 1-1,5 tys. wiecej niz za gs, a co z tymi czesciami to tez słyszałem ze ciezko dostac bo jest ich generalnie bardzo nało w porównaniu o gs .. i co teraz...:? -
Asiek
cześći porostu nie ma, tak samo jak do cbr400 lub innych takich wynalazków. Juz lepiej pokusic sie na gs bo przynajmniej problemów nie będzie jak cos sie zepsuje
A to sa naprawde powazne problemy... -
:super_śledź:
hmmm... mowicie ze bandyta 400 zapiernicza lepiej od gs 500 cm ? hmmm... but why? -
Pięćdziesięciu
-
Jędras
dlatego ze bandyta 400 ma 4 gary i troche ponad 60Hp (w wersji otwartej) a gs 500 ma 2 gary i ciutke mniej niz 50Hp.... -
Pan i Władca
A jak jest z częściami w ASO? Mają od razu, trzeba czekać aż ściągną? Jeżeli tak, to ile coś takiego trwa?... -
Filip757
Taaa... czemu ludzie szukają takich wynalazków, jeśli 600 jest do pyty i cenowo są bardzo przystępne. A części do nich jest do diabła, no może są mocniejsze, to fakt :)
...a i chyba GSF... -
jiivan
Na banditcrew temat był poruszony, rozwinięty i zakończony :-)
http://polishbanditcrew.pun.pl/view... -
Osa
Zastanwiam sie nad kupieniem uzywanej B4 i wszystkie mniej wiecej maja kolo 40-50 tys. przebiegu czy nie myslicie ze to jest dosc sporo jak na taki maly motorek ?? -
Słowik
SPRZEDAM BANDIT 400 zdjecia na profilu PILNE
603 808 910
a co do moto to jestem z niego zadowolony mam go 2,5 roku i nic sie nie psuje, a czesci?? nie dramatyzowac duzo pasuje od gs 500 i B6.
Porownujac B4 do gs cz er5 to sa przy nim rowerkami heheheheh, wszystko przez 4 gary.
Jek ktos zainteresowany to pisac dzwonic(praca nie pozwala czasami odebrac tel) dogadamy sie:) -
-
The Fucking Prinsess
>Osa napisał
>Zastanwiam sie nad kupieniem uzywanej B4 i wszystkie mniej
>wiecej maja kolo 40-50 tys. przebiegu czy nie myslicie ze to
>jest dosc sporo jak na taki maly motorek ??
z ciekawości nadal podtrzymam pytanie?
Jakieś opinie o b4 dodatkowe? :) -
Vanucciiii
-
The Fucking Prinsess
>Vanucciiii napisał
>Tak ,wypadajace dwójki ,ale Silnik ma naprawdę power w tej
>półce
jak sie na gumie zapierdala to nie dziwne ze wypadają; )