-
scorpio80
za ok msc będe tam zdawala i mam pytanko jak jest na odlewniczej czy latwo sie tam zdaje czy obcinaja przy kazdej okazji??? -
rudy rydz
Ja nie mialem problemow a jakos super wyuczony nie bylem. Mocne nerwe, spokoj i egzamin zdany. -
Anonim
Zdałem za pierwszym razem:) Nie było problemu... Jak ktoś potrafi w miarę utrzymać sie na moto to powinien zdać za pierwszym:) -
visNK
-
-
Anonim
-
Darecki
ja też zdałem za pierwszym, przygotuj się dobrze do placu manewrowego. Jak to zdasz to już powinien być light, trase już pewnie znasz, przejedź sobie raz samochodem żeby ci nie musieli przypominać przez słuchawke. Jak mi zapięli ten sprzęt na uchu pierwszy raz się do mnie odezwali jak już wrócilismy z miasta i powiedzieli gdzie mam się zatrzymać:] więc luzik -
rudy rydz
Mam pytanie, Wam tez na egzaminie na A wystawili SR125? :P
Na tym sie jezdzilo latwiej niz na rowerze.... a na koniec egzaminu rozwalil mnie tekst egzaminatora:
"Wszystko ladnie pieknie, ale mogl Pan troche dynamiczniej pojechac po trasie torunskiej, troche szybciej"
Zonk w tym, ze ta sr-ka ledwo ciagnela 70km/h :) -
Anonim
-
Anonim
Jeżeli SR to 250 a nie 125 , chyba że to było Suzi gn 125. Mi też egzaminator powiedział , że "wszystko ok , ale czemu się pan tak wlókł na trasie Toruńskiej?":P też zdałem za 1 razem. -
Twardy
ja zdawalem za czasow kiedy egzaminy na kat A byly tylko w osrodku na ul bema na woli, i musialem tam zlozyc papiery a robilem AB, wiec na A od razu zdalem za pierwszym razem a bylem pewny ze nie zdam bez jazd dodatkowych(cale szczescie ze nie mialem na nie kasy bo tylko bym ja zmarnowal) a kurs mialem na starej zjezdzonej wsk i nawet na miasto nie wyjechalem.ale do rzeczy, mialem malutkie wpadki na egzaminie ale zdalem za pierwszym, sajgon zaczal sie z kat B, grunt ze zdalem od razu jak przenioslem sie a odlewnicza, tam jest duzo latwiej tylko trzeba poznac okolice zeby nie dac sie zrobic w wala.powodzenia -
2ooLander
odlewnicza zajebiscie..
ja sie jebnalem na placu ale i tak mozna powtarzac manewry... a na miescie im ucieklem i potem musialem czekac.. a i tak mi powiedzial na koniec ze moglem troche dynamiczniej... potem sie zapytal na czym smigam i do zobaczenia na drodze... bo gosciu podobno na dragstarze jezdzi; )
latwizna. -
Jimi
Kiedys byly problemy z motocyklami, jak jeszcze na starych SR 250 sie zdawalo. Poza tym raczej ok tam jest. -
rudy rydz
Don Wiekiera: A cholera wie...jesli to bylo 250 to bylo to najbardziej dychawiczne cwierc litra jakie mialem miedzy nogami; ) -
Twardy
ja zdawalem na sr 250 ale byla naprawde spoko, naprawde dobrze mi sie jechalo, bardzo przypominala mi mz, ktora wczesniej mialem. -
scorpio80
no mam nadzieje ze i mi tak latwo pojdzie wlasnei jutro mam pierwsze jazdy :) -
Anonim
Troche Cie wyziembi na tych 8. Masz rękawiczki? jak nie to kup:) JAk robiłem A rok temu to uwież było nie za ciepło w normalnych ciuchach -
..:: JaneK ::.. vel --=ŁadnY=-
Jak gadałem z ludźmi to najczęściej tenm mały siwy facet uwalał wszystkich za to że nie jechali 34 tylko 40... dobry pretekst;]
Mnie chciał uwalić za 2 czerwone światła na których przejechałem <lol2> no ale... jakoś się tak złożyło że puścił... -
..:: JaneK ::.. vel --=ŁadnY=-
-
Twardy
ja jak mialem kurs to musialem robic przerwy bo snieg padal:)a na egzaminie malo nie oblalem bo koles niejasno wytlumaczyl co trzeba zrobic, konkretnie chodzi o to, ze robi sie ten slalom, wjezdza sie na osemke, robi sie ja 5 razy i znowu trzeba zrobic slalom a ja myslalem ze mam juz zaliczony i drugi raz nie musze i pprostu sobie przejechalem obok slupkow a on mi na to, ze nie zaliczone i ze mam przystapic do drugiej proby, zaliczylem ja ale przy jednej osemce zle pojechalem i zeby nie najechac na linie zaryzykowalem mocniejsze zlozenie i wywrotke ale sie udalo, na miescie nie bylo zle, drobne wpadki:) -
Anonim
U mnie zaś było bardzo spokojnie - egzaminował nas taki niższy, starszy dziadek z bebechem. Dokładnie wytłumaczył co i jak. Podchodzę jako trzeci do motocykla, przepycham go z 2-3 metry, wsiadam i odpalam. Egzaminator przypomina: no to najpierw górka, więc jadę obok pachołków (jeszcze nie slalomem), podjeżdżam pod górkę i wracam na miejsce startu. Egzaminator mówi że ok i teraz slalom a następnie 5 ósemek. Jadę, dojeżdżam do 8. Po każdej wykonanej egzaminator pokazuje na palcach ile jeszcze zostało. Przy ostatniej mówi: ostatnia ósemka i slalomem proszę wrocić na miejsce startu. Potem miasto i luz blues; )
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne