- 1
- 2
-
@@ Luki @@
od jakiegos czasu szukam kurtki + spodni ,prosze o rade gdzie najwiekszy wybor,dobra cena,moze konkretne firmy godne polecenia.dodam ze na ten komplet mam przeznaczone ok 1000zł wiec w tej "półce" cenowej operuje.Pozdrawiam -
Anonim
ja polecam, IXS alpinestar ja w tym ejzdze i ejnstem zadowolony i ejscze kombinezon suomy jest godny polecenia -
Wiktor VFR
-
Bartolomir
na stadionie jest duzy wybor dresików heheh :)
nie no ale tak serio to na brodnie jest taki koles co sprowadza łachy i inne gadzety z czech i ma całkiem tanio.. ja mam kombi od niego i jest spoko. fon do niego: 513130395 -
-
Wiktor VFR
>Bart napisał
>na stadionie jest duzy wybor dresików heheh :)
>nie no ale tak serio to na brodnie jest taki koles co
>sprowadza łachy i inne gadzety z czech i ma całkiem
>tanio.. ja mam kombi od niego i jest spoko. fon do niego:
>513130395
nie sluchaj sie tego lobuza to cham i prostak i wyzywa pokemony :D -
M!ch@ł
-
Anonim
wczoraj widziałem w wawie sklep ... http://sklep.bosmotorcycles.pl/ ... może być dobry... -
Bartolomir
>Wiktor VFR napisał
>>Bart napisał
>>na stadionie jest duzy wybor dresików heheh :)
>>nie no ale tak serio to na brodnie jest taki koles co
>>sprowadza łachy i inne gadzety z czech i ma całkiem
>>tanio.. ja mam kombi od niego i jest spoko. fon do niego:
>>513130395
>
>nie sluchaj sie tego lobuza to cham i prostak i wyzywa
>pokemony :D
ooooo! zesz Ty kanalio bez szkoły! sam wyzywasz pokemony! na dodatek nie chcesz sie nimi wymieniac :/ -
Taser
Ma ktos doswiadczenie z ciuchami firmy retbike??? Zastanawiam sie nad jedna z ich kurteczek skorzanych bo maja dosc spoko ceny i slyszalem ze jakosc tez jest dosc dobra.... -
szepiet
-
@@ Luki @@
dzieki za adresy,zaraz odpalam moto i pojezdze po tych salonach.pozdro -
mazi !
Na Warynskiego 8 kolo Politechniki jest Inter Motors, kolo Inter Cars :) To jest za Remontem. -
Anonim
>mazi ! napisał
>Na Warynskiego 8 kolo Politechniki jest Inter Motors, kolo
>Inter Cars :) To jest za Remontem.
albo przed :P na szczescie nie w trakcie :P
na jagielonskiej chyba tez jest -
kamil.
-
mazi !
-
surowy
Poszukuje w miare dobrej jak na swoja cene (do okolo 500zł) kurtki damskiej. Myslałem o modece ale moze ktos ma jakis inny pomysl w zanadrzu? z gory dzieki -
Snow ♥ moto
http://www.moto-feliks.pl/kurtki.ht...
Polecam, drobne poprawki krawieckie robią na miejscu- przydatne w przypadku kurtek damskich. -
surowy
-
Anonim
>Snow ♥ moto napisał
> http://www.moto-feliks.pl/kurtki.ht...
>Polecam, drobne poprawki krawieckie robią na miejscu-
>przydatne w przypadku kurtek damskich.
Ja i jak moja kobieta mamy pełne ubranie czyli kurtka+spodnie. Jakość bardzo dobra. Nie mogę się przyczepić tym bardziej za tą kase! -
Zordi
Kurtka na motocykl za 380zł? To chyba trochę smieszne, ciekawe z jakich materiałów jest wykonana. Lepiej dołożyć parę stówek i kupić coś lepszego, na życiu nie warto oszczędzać;) W retbike wyprzedawali stare kurtki po takich cenach, ale normalnie za 600zł coś mozna kupić już, z Modeki też;)
Pozdro!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne