Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrek*

Sorry za odswiezenie tematu , ale nowego zakładac nie bede bo tez tyczy sie firmy retbike; )

Zastanawiam sie nad kupnem kombinezony tej firmy model retraptor ( http://www.retbike.pl/odziez/kombin... )
    Chciałbym usłyszec jakies opinie moze ktos miał stycznosc z tym modelem; ) Chodzi głownie o to ze nie jestem jakies wielkiej postury (178 cm wzrostu, 54 kg wagi; )) , i nie mam takze zbytnio kasy zeby kupic kombinezon alpinestars'a czy innej wysokiej firmy :)
    Moze ktos doradzi mi jaki kombinezon moge kupic oprocz tego retbike do 1000zł ? Moze byc uzywany; )

Dzieki i pozdrawiam!
  • ryśko

Szczerze mówiaćnie kupiłbym niowego RETa tylko kupić jakąś porządną używkę z allegro! Zastanów się nad tym!
  • Piotrek*

No ok a orientuje sie gdzies gdzie dostane Tschula w warszawie?
  • szepiet

• Bartek

Sa tu jacyś uzytkownicy retbike? Kupiłem strój i zastanawia mnie czy po jakimś czasie jak sie suwak wyrobi nie bedzie sie sam z siebie rozsuwał. Widziałem w innych kombinezonach i kurtkach ze sa takie małe rzepy prawie pod szyja które trzymaja to wszystko, a u mnie nie ma nic. Spotkał sie ktoś z takim problemem?
  • KUBA

Ja kupilem kurtke Retbike'a. Nie powiem Ci co z suwakami bo jest jeszcze nowa. Nowa, a juz poszla na gwarancje... rzepy przy rekawach sie odpruly.
  • Anonim

ja ma kurtkę "RetSilver" i spodnie "Retallround". Spodnie za ciepłe z podpinka, bez też za ciepłe. A w kurtce sam sobie urwałem jeden zaczep od podpinki. Ogólnie trzyma się dobrze i tak samo się sprawuje. Zrobiłem z zestawem ponad 5000km i wszystko jak od nowości.
  • Bartek

5000km akurat jakoś nie przemawia za bardzo do wyobraźni:P Jak by było 50000 to tak;]
  • Anonim

5000 po mieście to chyba sporo dla kurtki którą się ściąga co chwila lub odpina, poprawia itd. To chciałem powiedzieć. Ok nie ważne. Chciałem pomóc.
  • Bartek

Nie no spoko, dzieki za odpowiedz.
  • Chili

Powiem tak po jednym sezonie i 6000 km kurtka straciła podszewkę a o wyglądzie podpinki nie będę mówił, spodnie oddałem na gwarancji bo najpierw straciłem podpinkę potem podszewkę a na końcu poszły w kroku :/ Odebrałem spodnie z reklamacji i byłem pod wrażeniem, wyglądały jak nowe no więc kupiłem tam rękawiczki za 180 pln które?! Podarły się po trzech dniach!!! MASAKRA
    Generalnie wyglądają fajnie i są praktyczne ale wykonanie PORAŻKA.
  • [[TomeK]]

ja w retbiku zrobilem ponad 20tys km, kilka razy sie wyjebalem przy wiekszych predkosciach, ale kombiak jest jeszcze w niezlym stanie.
  • BIelas

sądzę że jest kwestią co sie trafi raz zszyją lepiej innym razem gorzej.
    Pewnie jest to kwestia kontroli jakości lub utrzymania ceny kosztem jakości.
    Kupiłem retbika mojej dziewczynie i jest spoko fajnie wygląda z tego co widzę nawet jakoś jest nieźle uszyty zobaczymy jak będzie wyglądał po jednym sezonie.
    Sam śmigam w tarborze:D
  • Mokotów-Dolny

Siema:) Mieli byście do sprzedania jakąś zajebista kurteczkę najlepiej "ret bike" niebieską albo cały kombinezon od razu;]
  • WaSZka :D

Ja w retbike`u jeżdżę 3 sezon i ze swojego doświadczenia mogę śmiało polecić. Poza tym, że rozjechał mi się suwak w spodniach i raz puścił szew pod pachą - za naprawę czego zapłaciłam łącznie 30 zł :) - wszystko spisuje się jak najbardziej ok. Rękawiczki też mam tej samej firmy i wyglądają jak nówki, wyrobiły się rzepy i kiepską trzymają ale to już akurat niezależne od firmy
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)