Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam
    Miał ktoś z was styczność albo posiada ciuchy tej firmy? Zwłaszcza kurtkę "Retsport" i spodnie "Retallround"? Jak oceniacie produkty tej firmy (i konkretnie te modele jeśli macie jakieś zdanie)? Ewentualnie jakiej firmy ubrania motocyklowe polecacie? Interesują mnie tekstylia - nie chce skóry no i w przystępnej cenie.
  • sajgon

w zadnym wypadku nie kupuj spodni retallround. wyjatkowe gowno - kilka stow w bloto.
  • szepiet

mam kurtke retelite, w sumie to jestem zadowolony, ale ciekzo mi sie odniesc do produktow na przyklad modeki, ja zdecydowalem sie na kurtke od nich z tego wzgledu ze ten model jest sredniej dlugosci, tzn nie jest krotka tak jak sportowe (jezdze do pracy, wiec spodnie motocyklowe odpadaja) i nie jest dluga prawie do kolan jak turystyki, generalnie nie jest zle aczkolwiek jakbym teraz kupowal, dolozylbym jeszcze 2 - 3 stwoki i cos naprawde pozadanego kupil
  • Anonim

a co byś w takim razie kupił? Myślałem o kurtce Retsport bo wydaje mi się że właśnie taka jest jak piszesz - nie za długa i nie za krótka.
    Co do spodni....myślałem też o firmie Metro. Chociaż kurtki też mają całkiem fajne....
  • Anonim

Czekam na więcej opinii ... bo w najbliższym czasie chciałbym kupić chociaż kurtkę tak do 400-500 zł
  • Wiktor VFR

przejzyj sobie oferte modeki "scorpion" kurtka 550 i spodnie 550 wszystkie mozliwe protektory i ciekawe design
  • Anonim

ja polecam "spidi"
  • Anonim

owszem "spidi" to dobra firma ale z tego co sie orientuje robi skory i jest droga (jak dla mnie to nawet za bardzo :P)
  • Anonim

Szczerze wam powiem że zainteresowała mnie modeka z modelem Scorpion. Spodziewałem się że produkty tej firmy będą droższe.... ale to i tak troszkę nadwyręża mój budżet....chyba rozciągnie się w czasie skompletowanie stroju.....
  • h

Mam komplet retsport tzn. kurtka + spodnie calosc fajnie pasuje spinane jako kombinezon. Jestem zajebiście zadowolony jak za ta kase! Dalem coś kolo 700 zł!
    Pozdrawiam!!

• Anonim

a długo już posiadasz ten komplet? powiedz coś o tym jeszcze....
    W ofercie retbike nie ma spodni retsport i ciekawy jestem jaki model Ty posiadasz....
  • StES

kupilem rekawiczki ret-coś-tam i mialem 1 dzien. szwy sie porozlazily. Wymienili na inne ktore mam miesiac i jak narazie tylko przypalam nitki; ) pod wzgledem "cena/jakosc" - ujdzie w tłoku.
    Poniewaz jest to raczkujaca firma i swoje szycia musi dopracowac to proponuje prostsze wersje wdzianek bez udziwnien
  • Yarson & Paula

amx :)))) wyprzedaz jest teraz..:)
  • Anonim

nie kupuj retbike... szwy puszczają ogólna tandeta... nie ma chyba gorszej firmy... retbike można porównać do tigera wśród kasków... bez cenne i bez jakości :)
  • Yarson & Paula

chcesz textylny komplecik za dobra kase :)??? sprawdz pw,wyslalem ci namiary.. ogolnie rozne rozmiary,wzory..kupilem ost. swojej kobiecie taki komplecik i jest b.zadowolona, mas zpodpinki,zolwia,protektory itp.. alpina,zeby nie bylo...
  • szepiet

Yarson to wyslij i mi na priv to oferte, ja tez musze powoli moja Pania zaczac ubierac wiec moze cos wybiore dla Niej
    pozdro
  • Anonim

a co powiedzie o Metro?
    Czy nikt więcej nie jest w stanie wypowiedzieć się o tych ciuchach?

Yarson wysłałem PW i czekam na odpowiedź :]
  • Yarson & Paula

szukam namiarow hehe,bo gdzies je wcisnalem.. matro to chyba jeszcze gorsze..islabe wzory maja.. jedz tam gdzie c mowie.. tylko zadzwon cyz urlopu niemaja.. albo jak ci sie nie spieszy, podaj model i firme jaka chcesz,i za 2-3tyg. bedziesz taka mial 50% taniej :)))
  • Yarson & Paula

mam :))))

ul.Przewodowa 89a
    tel (022) 872-43-24
    lepiej 0-501-243-411
    od wau miedzyszynskiego odchodzi ta ulica..

uszyja ci na miare.. protektory firmowe..jak mowilem..wstawki wg.twojeog widzi mi sie,albo juz gotowe maja.. sprawdzone przy szlifach;] i na deszczech:) polecam.. i niedrogo!!!!
  • Yarson & Paula

><< YARSON >>koszulki odbierac!!! napisał
    > mam :))))
    >
    >ul.Przewodowa 89a
    >tel (022) 872-43-24
    > lepiej 0-501-243-411
    >od wau miedzyszynskiego odchodzi ta ulica..
    >
    > uszyja ci na miare.. protektory firmowe..jak
    >mowilem..wstawki wg.twojeog widzi mi sie,albo juz gotowe
    >maja.. sprawdzone przy szlifach;] i na deszczech:) polecam..
    >i niedrogo!!!!

..zapomnialem oddac..babka szyje dla "Modeki"a protektory masz firmowe "axo".. za taka kase naprawde warto :)
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)