- 1
- 2
-
Anonim
Dobra! Kto mi powie jak uprać kask : tzn jakimi środkami, bo proszkiem do prania to chyba nie :p itp... Jest ktoś taki mądry ??:> -
Jimi
Firmy robiące chemię motocyklową, mają takie specyfiki (jakieś pianki w spraju). Poszukaj na stronach larssona czy klasy, albo zapytaj w najblizszym sklepie motocyklowym.
Nie mogę jednak powiedzieć, jak toto działa, bo nigdy nie używałem. -
In-Sideo - DiscoBrothers ®
Ja to zrobilem tak..... :)zmoczyłem wodą nalalem do srodka płynu do mycia garnków i szczoteczka szoorowałem :) a efekt ....:) bardzo dobry :) az sie zdziwilem :) i ładnie pachnie pomarańczką; ] -
.
a jak to wyplukales...? bo taki detergent na glowie to chyba srednio zdrowe; ) -
-
Marek .
Trzeba jeszcze umyć włosy tym samym płynem do naczyń i wtedy sie nie gryzie :D -
Anonim
-
.
-
Nordini Dare-Devils
buhahaaa kolejnym sposobem jest spryskanie chemią do mycia felg poczekaniu 10 min i spłukaniu karcherem, będziesz na pewno zadowolony <good>; )))
-
Anonim
skoro tak to moze wymyslił jak domowym sposobem zrobić benzyne ktora teraz osiąga wysoooookie ceny :>
Pozdro -
Nordini Dare-Devils
-
Anonim
i jak rezultaty?? bo mi narazie nie wychodzi gdyby to był ropniak to na oleju rzepakowym mozna by smigac :P -
Grono.Net
sa takie plyny usówajace zapachy ktorymi sie spryskuje meble, dywany, zaslony itp ja spryskalam srodek kasku czym takim i zostawilam do wywietrzenia, efekt: wkladasz glowe jak do nowego kasku, jest świezutko i pachnąco, bez prania i wyjmowania gąbek, rekawiczki potraktowalam tak samo, tyle ze spryskalam reke i wlozylam do srodka bo inaczej sie nie dalo :) -
.
-
Marek .
-
neshenti
Mareczku, to kup sobie płyn i zaoszczędzisz od razu czas który tracisz na mycie :D -
-
neshenti
-
Anonim
-
Grono.Net
ale to chodzi o odsiezenie kasku a w zimie jak sie go nie uzywa mozna bawic sie w pranie -
Grono.Net
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne