-
sir waligura
Czy posiada ktuś taki sprzecik bo ja od niedawna tak z pierwszych jazd wrazenia spoko tylko narazie przestuj.... u mnie sniegi:(
podzielcie sie opiniami.. -
Tomasz
ja mam bandita 400te :) na asfalt,
do lasu CR 250 ]:)
nigdy nie ciągnęły mnie ścigacze, nakedy już może trochę więcej, no ale na crossie ciagle poruszałem się nielegalnie po ulicach, więc trzea było coś kupić :) no i wypadło na czarnego bandita :)
wrażenia?
5,7s do 100tki, w miescie sie czasem 140 zdarzy, jak juz wspominalem nie ciagnely mnie scigacze i moc oferowana przez Bandita mi styka :)
jakieś 2 tygodnie temu założyłem niebieskie neony pod siedzeniem, także tylna opona ładnie oświetlona jest na niebiesko w nocy :)
a dzisiaj założyłem sobie białe żarówki xenonowe te podróbki, faktycznie ładne białe światło dają :)
zima jest trzeba coś robić, no bo ile razy mogę go czyścić; )
-
!Michał
-
o oł
-
-
sir waligura
fajny fajny mi mocy narazie wystarcza
pozucja jak dla mie wygodna
na gumie jezdze sporadycnie ale jak trza to bezproblemu wstaje:)
a jak przestanie wystarczac mocy to sie zastanowie nad 1200:) -
sir waligura
400-setka tez spox ale jak na mie zamała
troche mnie jest:) prawie 1,9m w sumie 600 tez troche przytłaczam ale cóż.... -
Tomasz
fakt ja mam tylko 175cm wzrostu :) na mnie jest ok,
co do tekstu "za słaba" to z Y. XJtą 1200 to tak do 140/150km/h idę że łeb w łeb :)
mi niecałe 60KM styka na asfalt w zupełności :)
teraz mi chodzi po głowie CR 500 do lasu :) -
SuperMocarz
osz kurwcze, enduro to jest kozak. Fazer na kostkach!! to byłoby coś, o ile bym w ogóle wystartował...ale tak poważnie to zawsze marzyła mi sie 600tka enduro jakaś XT czy DR z drugim wymiennym zestawem kół na supermoto wygłupy po mieście. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, działoby się działo... -
o oł
mi tam jakoś enduro wogóle nie leżą... popatrzeć a i owszem, ale znając mnie bym się wykładała co i raz więc jak dla mnie odpada :] -
Tomasz
pamiętam jak uczyłem się jeździć na motocyklu i dali mi CR 500 pojeździć :) z 5x wyciągałem ją z krzaków i rowu i stwierdziłem, że jeszcze muszę poczekać coby na niej poszaleć; ) -
braciak
popieram popieram,zawsze chcialem miec odkurzacz,ale odkad wsiadlem na moja DR 'tke,nie chce jezdzic niczym innym -
o oł
-
Anonim
tak sobie postanowiłem odświeżyć posta, bo o ładnym sprzęcie porusza tamaty. Naked czarny 600 dla mnie śliczny z każdej strony a najlepiej od strony "jeźdźca" (bo kierowcą to jestem jak wózkiem w korkach stoję). Podsumowując się jak mój kumpel powiedział o bandycie czarne bydle z rozjarzonym kolesiem. I pośmigać można i spacerowo po mieście się bujać, no zabawka pierwsza klasa.
thx -
przemir
a ja tam wole hornetke i mam nadz ze nastepnym razem moze sie uda/ hamulce seryjne to w bandicie porazka :((/ dobry na korki i tyle
zeby niebylo/ mam czarnego bandita 600n/ :D -
Anonim
-
Kubi
ja tez jestem bardzoi zadowolony z mojego bandyty-najlepszy wybór jakiego moglem dokonac.;> a jesli chodzi o hamulce nie narzekajcie,powiedzailbym sa w górnej granicy.jedyne do czego mozna sie przyczepic to mysle ze troszke spora masa w porownaniu z podobnymi 600-tkami... -
marszo
>...czerwony Bandyta... hmm napisał
>ja tez jestem bardzoi zadowolony z mojego bandyty-najlepszy
>wybór jakiego moglem dokonac.;> a jesli chodzi o hamulce
>nie narzekajcie,powiedzailbym sa w górnej granicy.jedyne do
>czego mozna sie przyczepic to mysle ze troszke spora masa w
>porownaniu z podobnymi 600-tkami...
ta bandit 600 ponizej 2000r ma beznadziejne hantle.trzeba wyminic na stalowy oplot to moze wtedy cos by dzialaly!!!!po 2 wcale nie jest taki ciezki mozna sie przyzwyczaic.po miescie jest pierwszorzedny wszedzie sie wcisnie w kazda szparke:):)prowadzi sie go bardzo dobrze.silnik nie do zajechania!!!jesli sie olej zmienia i takie tam.przedni zawias fakt miekki ale komplet sprezyn kosztuje 250zl albo wlac gestszy plyn(ja tak zrobilem i juz nie dobija jak wczesniej) najladniejszy kolor to czerwien!!!oczywiscie tylko i wylacznie wersjaN bo S mi sie nie podoba!!!bandit ma tez najladniejszy wizualnie silnik ze wszystkich znanych mi nakedow!!!!jest po prostu kawal kloca.a w suzuki sv650 silnik wyglada jak od komara fazer tez ma brzydki silnik!!!!stosunkowo malo pali jak sie go ureguluje optymalnie!!jest idealny na pierwsze moto jesli tylko sie mysli bo potrafi czasami zaskoczyc!!!ale jak czlowiek glupi to i na komarze sie roz****ebie.pzdr bandit-owcy -
Anonim
siemanko. Ja mam 600N tylko że w czerni. Moto tak jak wyżej kolega napisał jest zajebisty, na prawde się nadaje na 1sze moto. Zawias przód to prawda, troche pływa w zakrętach, i mocno dobija, ja nie zmieniałem płynów ani sprężyn. Na wiosnę będę sprzedawał to nie ma sensu. CO do hamulców to nie są one złe, są na pewno wystarczające. Może by coś poprawił stalowy oplot.. nie wiem. Tak to do czego można się przyczepić, chyba wszystko inne gra. Masa nie jest taka duża, ładnie przechodzi z zakrętu w zakręt. Do zwiększenia przyśpieszenia, żeby troche się odmólił, warto wymienić tłumik. Ja tak zrobiłem. Rwie do przodu jak dziki ! Teraz to można śmiało go nazwać bandytą; ) No i wszystko gra. To by było na tyle ode mnie =]
Pozdro dla bandziorów -_-V -
Anonim
O Bandziorze mozesz sobie poczytać tutaj:
http://www.scigacz.pl/F800S,vs,FZ6,...
Bardzo fajny nowy test z porównaniem tej klasy motocykli. -
Anonim
Motorek pierwszy sezon u mnie i gdybym miał zmieniać kiedyś to ewentualnie na nowszy model... Świetnie sie sprawuje zarówno w trasie jak i na mieście! Ale nie ma tak kolorowo zawsze znajda sie drobne mankamenty np: mógłby troszkę (wg mnie) mniej palić no i masa..Zresztą nie odczówa sie jej podczas jazdy a z tym paliwem to wiadomo że silniczek nie jest pierwszej młodości tylko początki jego sięgaja połowy lat 70! Ale i tak może być dla wielu innych przykładem, z czym się zgodzi na pewno ze mną wielu innych urzytkowników Bandziorka. Podsumowując motorek pierwsza klasa zrobiłem nim w tym sezonie ok 7tys i po prostu bajka!!! Jeśli ktoś tylko przy zakupie bierze go pod uwagę to gorąco polecam!!! Na pewno się nie zawiedzie!:]
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne