Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wAriAt

to w pyte kasy ...; / nie chce negowac bo moze taki jaki ja wskazalem to jakas lipa ale kosztuje 100 i wydaje 120 decybeli gdzie wasz za 800 wydaje 100. no nie wiem ja sie skusze na taki o ktorym psialem w poprzednich psotach. najwyrzej sie popsuje i bede mial nauke na przyszlosc coz 100 to nie tak duzo zeby nie mozna bylo kupic nawet w celach testowych. pozdrawiam
  • Mfalme

nawet wiele nie stracisz a możesz kasy sporo zyskać na tym, bo raczej rzadko sieto przydaje :). Pozdro
  • Gabu

W kwestii alarmow jestem zdania: bardzo drogi albo bardzo tani.
    Tak czy siak kto ma ukrasc ten ukradnie.
    Drogi czy tani tak samo bedzie wyl. Jezeli zlodziej sie wystraszy to spierniczy.
    Jezeli sie nie wystraszy to prawdopodobnie tak samo zdejmie jeden jak i drugi.
    Ja kupilem tani i jest spoko.
  • wAriAt

ja zakupilem ten o ktorym pisalem czekam juz na paczke. Jak dojdzie i go sprawdze to napisze czy jest wart kupna. pozdrawiam
  • Cerber

ja w poprzednim motocyklu mialem alarm z powiadomieniem na pilota. kupilem to na allegro za jakies 250 zł a kumpel zamontowal za 50 zł wiec wyszlo tanio:)
    Alarm byl o tyle fajny ze mial wspomniane powiadomienie. siedzac w knajpie nie musialem zerkac na motocykl bo jesli napatoczyl sie jakis amator sadzania dupy na czyims sprzecie to alarm pikal ostrzegawczo a ja na pilocie dostawalem powiadomienie plus sygnal dzwiekowy. jesli ktos dalej probowal siadac czy jakkolwiek ruszac moto (byl dosc czuly, nawet male drgania go wlaczaly) wtedy dopiero zaczynal wyc dosc glosno:) Alarm mial funkcje odpalania na pilota (ja tego nie podlaczalem) ale mial tez antynapad i moznabylo np wylaczyc nim odjezdzajacy motocykl. wygladal dosc tandetnie ale dzialal dwa lata mimo wielokrotnych jazd w deszczu. do obecnego motocykla zamontuje chyba dokladnie taki sam alarm.
  • Goguś

Ja kupiłem alarm do skutera za 100 zł i za założenie go wszędzie krzyczeli 250-350 zł że niby to strasznie skomplikowane !!!!!!!!! Kolega taty (elektryk) który nie ma pojęcia o alarmach założył mi go w 20 minut, tylko nie poradził sobie ze zdalnym odpalaniem ale na tym mi nie zależało; p Miał 3 poziomy czułości i z pilota można było go włączyć/wyłączyć nawet z 500m.!!! 2 dni przed sprzedażą się popsuł :D

Cerber mówisz o tym alarmie ? Lub coś w tym stylu ? Ja chcę w końcu coś do siebie wsadzić o ile jeden z serwisów (już nie będę robił anty reklamy) w końcu naprawią motocykl.

http://moto.allegro.pl/item92328031...
  • KUBA

Ja w swoim mam alarm z allegro, podlaczenie trwalo jakies pol h. Z pilota krecil rozrusznikiem tylko nie mial napiecia na cewce. W roznych moto roznie to dziala. I nie podlaczylem czujnika przechylu jeszcze.
  • >>Domino<<

podbijam temat bo potrzebny dobry atestowany alarm najlepiej z radiopowiadamianiem. mozecie cos konkretnego polecic?
  • Domi.

> Tilmat napisał
    >Zapytaj się wmoto guzii w aninie
    >

NIE POLECAM !!!!!
  • Inga

No dobrze, to niech ktoś rozgarnięty poda kilka miejsc w Wawie, gdzie można ten alarm zalozyc... w rozsądnym przedziale cenowym. Ja do swojej tez musze zalozyc, wiec konkretne info mile widziane.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)