- 1
- 2
-
SuperMocarz
http://www.plock.mm.pl/~hippolin/pi...
a koleś nie pisze nic o światłach długich... jakby tylko sie dowiedział że zapierdalam i w nocy i w dzie na długich to napisałby na mnie donos do trybunału haskiego!
hahahahahahaha -
.
-
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
-
.
-
-
Nordini Dare-Devils
-
Anonim
-
Juriusz
Niestety motocykle będą jeździć na światłach bo teraz nie robią wyłączników:) chyba że żarówki wykręcimy:) poza tym włączenie swiateł pozwala bardziej precyzyjnie określić szybkość pojazdu. Np. jak wyprzedzamy a ktoś ma włączone światła z na przeciwka jest łatwiej określić odległość.
Ten gość co to pisał jest dobrze trafiony:))
pozdro
-
Marcin "Maxwell"
niech pojedzi bez swiatel motorkiem to zobaczymy czy nie zmieni głupiego zdania , jak zaliczy dzwona z jakims idiotą co nie dowidzi . -
ElBarbasso ];-)>
Buahahahaha już ja zadbam o to żebyście świateł nie mieli buahahahahahahaaha -
Anonim
To jakiś debil zewsi zabitej dechami pisał albo jedany ekolog ciemniak, niech sprubuje pojeżdzic bez świateł to zobazymy czy jego gacie się napełnią -
Tihs |∆∑|
lol
swiatla w trasie pomagaja pozbyc sie nadmiaru pradu z alternatora.... w starszych samochodach i motorach to niemal obowaizek, jesli chcemy gdzies dalej dojechac :P
nie mowiac o widocznosci....
z tym ze typek chyba mowil cos o miescie... w sumie moze i ma racje, ze swiatla samochodom!! w miescie psu na bude, ale na bank nie szkodzi to tak jak on pisze :/ -
Juriusz
-
tak, ja tez tak mysle, madrze gada czlowiek, wylaczmy swiatla , na noc tez, to zaoszczedzimy zycie milionom ludzi; )
-
Ola Dziewczynka
koniecznie wyjąć- jakby deszcz w dzień pochmurny zaczął padać, też będzie fajnie... -
.
I poodpruwajcie odblaski!
bo one sa z tworzywa sztucznego i przez nie sa kwasne deszcze!!
;D -
.
Tak mi sie przypomnial artykul ktory kiedys czytałam- koles wyjechal z teza ze stringi sa przyczyną wyuzdania kobiet i bezplodnosci.. To chyba jego brat; ) -
Pięćdziesięciu
-
Juriusz
-
krulik
nie ma co odrazu jezdzic bez swiatel. trzeba tylko zainstalowac sobie w moto prodnice typu dynamo i juz wszysko hula :D . tylko pan ekolog i tu moze znalezc cos, co zabija miliony ludzi :)))) -
.
bo dynamo wytwarza pole elektromagnetyczne ktore, jak sie tak nagromadzi, wywola ruchy tektoniczne i tsunami! :D
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne