-
starter
11 Listopada o godz.12.30 pod kolumną Zygmunta a właściwie przy pomniku Katyńskim znajdującym się przy kolumnie Zygmunta,zbierają się motocykliści którzy będą chcieli uczestniczyć na swoich motocyklach w Marszu Niepodległości,obstawę dla marszu organizuje Stowarzyszenie Międzynarodowy Motocyklowy Rajd Katyński
http://www.rajdkatynski.net/
Chcemy stanąć naprzeciw lewackim bojówką z Niemiec którzy Polaków nazywają faszystami i które to środowiska homoseksualne i sympatyzujące z Gazetą Wyborczą i TVNem z redaktorem G.W Blumsztajnem poprosiły o pomoc gdyż rok temu poniosły wielką porażkę we frekwencji,rok temu Polska flaga o długości kilkudziesięciu metrów została przez te środowiska obrzucona kamieniami i opluwana!a w tym roku do oplucia naszej flagi dołączą także i Niemcy!
http://www.youtube.com/watch?v=rU0Y...
A jeżeli ktoś boi się przyjechać na marsz w obawie że zostanie nazwany faszystą to ten pan poniżej niedouczonym i wykształciuchom wyjaśni co tzn. "faszysta"
http://www.youtube.com/watch?v=D8QF...
-
bartkiller
>starter napisał
>[...]Chcemy stanąć naprzeciw lewackim bojówką z Niemiec
>którzy Polaków nazywają faszystami [...]
Ja bym wolał w Święto Niepodległości świętować niepodległość (zaskakujące, nie?!) mojego kraju, a nie brać udział w jakimś żałosnym cyrku. Dopóki ten marsz będzie co roku okazją do, mówiąc kolokwialnie, "napierdalanki" słownej czy też fizycznej między jakimiś grupkami o skrajnie odmiennych poglądach, dopóty nie będzie to żaden przejaw patriotyzmu, tylko prymitywna farsa. Wstyd mi za takich Polaków (po obydwu stronach!) i tyle. -
starter
>bartkiller napisał
>>starter napisał
>>[...]Chcemy stanąć naprzeciw lewackim bojówką z
>Niemiec
>>którzy Polaków nazywają faszystami [...]
>
>Ja bym wolał w Święto Niepodległości świętować
>niepodległość (zaskakujące, nie?!) mojego kraju, a nie
>brać udział w jakimś żałosnym cyrku. Dopóki ten marsz
>będzie co roku okazją do, mówiąc kolokwialnie,
>"napierdalanki" słownej czy też fizycznej między jakimiś
>grupkami o skrajnie odmiennych poglądach, dopóty nie
>będzie to żaden przejaw patriotyzmu, tylko prymitywna
>farsa. Wstyd mi za takich Polaków (po obydwu stronach!) i
>tyle.
farsą to musi chyba być twoje wykształcenie,nie chcesz nie idz i tyle,po co wszczynasz jak zwykle awantury na tym gronie człowieku... -
bartkiller
Przeczytaj swój post i zastanów się, kto tu lubi "awantury". Ja tylko wyraziłem moje zdanie o tym jak sądzę, że powinno się obchodzić to święto. Jeśli Ciebie uczono, że to okazja to obicia mordy lub przynajmniej oszczekania adwersarzy to mam wątpliwości kto ma z wykształceniem większy problem. Oczywiście nie zabraniam Ci świętować jak Ci się podoba, ale skoro założyłeś wątek, to nie płacz, że ktoś ośmielił się przedstawić odmienny pogląd. Więcej tłumaczyć nie zamierzam, nauczony doświadczeniem :-) Pozdrawiam! -
-
starter
jeszcze raz do szkoły i korki z historii,nie chcesz nie idz,nikt ci nie karze lewacki mule i nie zaczynaj tu awantur,masz coś do mnie?umów się ze mną i mi w oczy powiedz a nie wyzywasz na forum,i czytaj tępy mule ze zrozumieniem,że nie chodzi tu o konfrontację tylko o frekwencje,dociera?czy do szkoły musisz iśc nauczyć się czytać ze zrozumieniem? -
Filip757
Fire... jesteś największym rozczarowaniem w moim życiu... dramat... można było nawet odnieść wrażenie, że jesteś sympatycznym i kulturalnym człowiekiem... kiedyś...
Teraz bałbym się się spotkać Cię na ulicy... i nie dlatego, że mam cokolwiek na sumieniu, ale być może coś w moim wyglądzie, zachowaniu, oddychaniu byłoby niezgodne z twoją ideologią...
Nie miej pretensji do ludzi, że komentują twoje posty, ponieważ nie są one czysto informacyjne... a wulgarne zachowanie budzi w większości z nas sprzeciw. -
starter
Oj Filipie,widzę że mnie znasz od dzieciństwa bo chyba tylko raz mnie widziałeś a nigdy nie zamieniliśmy ze sobą ani jednego słowa i mówisz coś o życiowym rozczarowaniu?albo sobie kpisz albo po prostu błaznujesz,bo rozumiem jakby tak powiedziała moja matka,ojciec,żona,dziecko moje albo najbliższy przyjaciel,ale żadne z tych osób nawet nie zbliżyło się do tego żeby tak powiedzieć ale dla ciebie jestem największym rozczarowaniem,no niezle niezle
Nie wciskam nikomu tutaj swoich ideologi,nikt na marsz nie musi przyjeżdżać ale jak ktoś ma dosyć wciskania nam na siłę i naszym dzieciom w szkołach ideologi pedalstwa,wmawiania nam że zdrajcy i mordercy to bohaterowie Narodowi i robienia z bohaterów faszystów jak z rtm.Pileckiego,Fildorfa,mjr.Łu paszki który to napadał podczas okupacji sowieckiej na posterunki UB i uwalniał ludzi tam zatrzymanych i za to był przez UBeków nazywany faszystą i wielu innych Narodowych bohaterów to będzie mile widziany na marszu,a jak komuś sie nie podoba to niech idzie na drugą stronę razem z lewakami z Niemiec i pederastami z Polski i rzuca w uczestników marszu kamieniami.Dzisiaj lewacy wpadli na pomysł żeby zasłonić pomnik R.Dmowskiego dzieki któremu to mamy dostęp do morza,czy to są ludzie o poglądach lewicowych czy tylko stado bydła i nieuków co za podpierdalanie przez swoich rodziców kolegów w pracy czerpią do tej pory jakieś profity,bo dla mnie to drugie,k...już tępemu lewactwu pomniki Polskich bohaterów przeszkadzają,ale samo bydło na siebie bat kręci,dla tego jak komuś takie wyczyny lewaków się nie podobają to zapraszam 11.11 o 12.30 pod kolumnę Zygmunta
I PROSZE O NIE WCISKANIE MI NA SIŁĘ SWOICH IDEOLOGI ŻE UCZESTNICY MARSZY TO FASZYŚCI
http://www.ruchwolnosci.org/index.p... -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
starter
>♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫ napisał
>Nieźle... i tacy ludzie mają 11 listopada reprezentować
>Polskę...
to Polske mają reprezentowac,banda narkomanów,pederastów,transwes tytów,złodziei,zdrajców w dn.Święta Nipodległości?już cały świat się śmieje co z tego kraju zrobiono gdzie murzyn,chińczyk,pederasta ma większe prawa niż Polak we własnym kraju,chcą niech tu siedzą ale pierwszeństwo w tym kraju mają mieć Polacy a nie jakieś hifoludy pod hasłem braku tolerancji,w Niemczech,Francji czy też Rosji niedopomyślenia by bylo to co teraz się u nas dzieje,Putin czy też Merkel pozamykaliby każdego który ośmielił by się wystąpić przeciw takiemu marszowi,to tak jakby na pl.Czerwony wpadło kilkuset hifoludów z narkomanami i próbowało zakłócić uroczystości,no ale to ja jestem nienormalny bo jestem hetero,jestem Polakiem i nie jestem ćpunem w dredach
http://www.youtube.com/watch?v=Djip... -
starter
i cieszę się że jednak naszymi przeciwnikami są tacy ludzie
http://www.youtube.com/watch?v=y0JY...
http://www.youtube.com/watch?v=L2vu... -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
Chłopie masz na prawdę problem... wyzywasz ludzi od nieuków a czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.
Nikt na Ciebie ani samą manifestację bezpośrednio nie jechał do momentu aż zacząłeś wyzywać innych. Problemy z głową są już tak zaawansowane, że wszyscy dookoła to zło?? -
starter
>♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫ napisał
>Chłopie masz na prawdę problem... wyzywasz ludzi od
>nieuków a czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.
>Nikt na Ciebie ani samą manifestację bezpośrednio nie
>jechał do momentu aż zacząłeś wyzywać innych. Problemy
>z głową są już tak zaawansowane, że wszyscy dookoła to
>zło??
jak zauważyłeś czepiłem się tylko tego bartcośtam,chyba nowy tu jesteś bo ten typ jest stałym tropicielem wszystkiego co napiszę na tym gronie,to on ma jakiś problem,a wiesz co jest w tym najgorsze?że pisząc to od razu wiedziałem że ten muł coś tu nabazgroli żeby mnie opluć,dla tego napisałem że jak ma jakiś problem do mnie to niech się umówi ze mną i to wyjaśni bo naprawdę mam dość pajaca który życie spełnia na internecie śledząc wszystko co napiszę,przecież ten typ ma jakąś fobie na moim punkcie razem z jakimś homosiem o nicku NIUT i do tego czyta coś czego nie napisałem czyli o jakiś konfrontacjach,pokaż mi gdzie tak napisałem bo ja jakoś nie mogę się tego doczytać,przecież jasno napisałem że w zeszłym roku lewackie bojówki poniosły porażke we frekwencji,a wtym roku dołącza ze swoim poparciem Międzynarodowy Motocyklowy Rajd Katyński wez idz na taki marsz i stanie taki muł jak ten Bartek naprzeciw ciebie i ma nie dojść do spięć między stronami jak lewactwo kłamie i jątrzy,no ale w tym roku wspomagają ich lewacy i faszyści Niemieccy,potomkowie SS-manów i GESTAPOwców -
Anonim
>bartkiller napisał
>>starter napisał
>>[...]Chcemy stanąć naprzeciw lewackim bojówką z
>Niemiec
>>którzy Polaków nazywają faszystami [...]
>
>Ja bym wolał w Święto Niepodległości świętować
>niepodległość (zaskakujące, nie?!) mojego kraju, a nie
>brać udział w jakimś żałosnym cyrku. Dopóki ten marsz
>będzie co roku okazją do, mówiąc kolokwialnie,
>"napierdalanki" słownej czy też fizycznej między jakimiś
>grupkami o skrajnie odmiennych poglądach, dopóty nie
>będzie to żaden przejaw patriotyzmu, tylko prymitywna
>farsa. Wstyd mi za takich Polaków (po obydwu stronach!) i
>tyle.
mam takie same odczucia co kolega wyżej. -
Anonim
A czytając dalej tę jakże ciekawą dyskucję przychodzi mi do głowy jedno pytanie kierowane do założyciela tematu. A wiec mianowicie według Ciebie każdy kto jest homoseksualistą to złodziej, ćpun, faszysta i pod żadnym względem nie patriota, a do tego człowiek ułomny? xD
Szkoda słów i chyba wiem jakiej odpowiedzi mogę sie spodziewać. Ciekawi mnie tylko czy i mi będziesz ubliżał za to ze wtrąciłem się do dyskusji :)
-
DemonDev
@starter: Szanuje Twoje poglądy. A czy Ty jesteś W STANIE uszanować moje? Zadaję to pytanie, gdyż zdecydowałeś się wziąć udział w tym marszu. Jest kolejny powód. Atakujesz tu ludzi, którzy Cię ośmielili krytykować. A czego się spodziewałeś, umieszczając ten post na gronie?! Więc (wybacz mi), albo jesteś skończonym idiotą, albo naiwniakiem. -
starter
>·•● szeli ●•· napisał
>A czytając dalej tę jakże ciekawą dyskucję przychodzi
>mi do głowy jedno pytanie kierowane do założyciela
>tematu. A wiec mianowicie według Ciebie każdy kto jest
>homoseksualistą to złodziej, ćpun, faszysta i pod żadnym
>względem nie patriota, a do tego człowiek ułomny? xD
>
>Szkoda słów i chyba wiem jakiej odpowiedzi mogę sie
>spodziewać. Ciekawi mnie tylko czy i mi będziesz ubliżał
>za to ze wtrąciłem się do dyskusji :)
>
pewnie jakbyś wtrącał się od jakiś kilku lat do każdego mojego posta to myślę że i tobie bym nawtykał,i powtarzam,mam w gdzieś lewackie poglądy,Hitler i Stalin też przecież byli lewakami czyli jak macie takie poglądy to ich nie uszanuję bo mam je gdzieś,Ernst Rohml był prawą ręką Hitlera do wykonywania egzekucji na przeciwnikach politycznych a co najważniejsze był chorym psychicznie pederastą o czym wiedział Hitler,mam gdzieś zdanie pedzi i narkomanów (oni niech się idą leczyć) oraz reszty dewiantów jasne?założyłem temat nie żeby się z lewacwtem i bezpaństwowcami jednać tylko powiadomić ludzi o prawicowych poglądach którym los Polski nie jest obojętny,którzy mają dosyć wciskania na siłę ideologi Biedronia , że jak chcą uczestniczyć w marszu na motocyklu to jest tak możliwość,jasne?i bezpaństwowców zapraszam jutro na stronę przeciwną,znak rozpoznawczy flaga w kolorach tęczy (nie pomylić z flagą biało-czerwoną) -
...:::Emil:::...
Nie ma sensu z nim gadać; )
Ja już dawno powiedziałem, że jest to typowy przykład prawdziwego Polaka, który umie uszanować tylko tych, którzy zgadzają się z jego poglądami.
Są to ludzie religijni, w większości chodzący (może nawt codziennie?) do kościoła, a jak powiesz takiemu swój pogląd na ten temat nie obrażając nikogo (tak jak to napisało kilka osób w tym temacie) okazuje sie, że ów religijny człowiek odnajduje w sobie niezliczone pokłady jadu.
To jest bardzo śmieszne, ale jednocześnie tragiczne, że tacy ludzie chcą reprezentować kraj.
Jeśli ktoś zaczyna swój "pogląd" od "ty skończony matole..." nie zasługuje na jakiekolwiek poszanowanie.
szeli-jak widzisz kolejną cechą (polityczną chyba :D) jest pisanie kompletnie o czymś innym, co jest wygodne dla danej osoby. Nie odpowie Ci konkretnie na pytanie ale zacznie pisać o czasach hitlera a może i wcześniej. Najlepsze jest to, że za dwa posty będziesz już współpracownikiem stalina :D -
Daisy
-
Anonim
>...:::Emil:::... napisał
>Nie ma sensu z nim gadać; )
>Ja już dawno powiedziałem, że jest to typowy przykład
>prawdziwego Polaka, który umie uszanować tylko tych,
>którzy zgadzają się z jego poglądami.
>Są to ludzie religijni, w większości chodzący (może
>nawt codziennie?) do kościoła, a jak powiesz takiemu swój
>pogląd na ten temat nie obrażając nikogo (tak jak to
>napisało kilka osób w tym temacie) okazuje sie, że ów
>religijny człowiek odnajduje w sobie niezliczone pokłady
>jadu.
>To jest bardzo śmieszne, ale jednocześnie tragiczne, że
>tacy ludzie chcą reprezentować kraj.
>
>Jeśli ktoś zaczyna swój "pogląd" od "ty skończony
>matole..." nie zasługuje na jakiekolwiek poszanowanie.
>
>szeli-jak widzisz kolejną cechą (polityczną chyba :D)
>jest pisanie kompletnie o czymś innym, co jest wygodne dla
>danej osoby. Nie odpowie Ci konkretnie na pytanie ale
>zacznie pisać o czasach hitlera a może i wcześniej.
>Najlepsze jest to, że za dwa posty będziesz już
>współpracownikiem stalina :D
hahahaha albo murzyńskim żydem a do tego gejem xD albo jeszcze lepiej za kilka postów dalej będę stalinem xD hahahaha
żal mi tego goscia xD -
starter
I po marszu,przychodze i oczom nie wierzę,w TV widzę burdy i zamieszki,marsz ruszył w liczbie kilkudziesięciu tys.z Emili Plater koło Mariotu,dalej Emili Plater do politechniki mijając pl.Konstytucji i nawet na niego nie wchodząc,dalej do Puławskiej potem z puławskiej w duł na ul.Belwederską i do góry Belwederską , al.Ujazdowskim,były hasła rodzice z dziećmi jak to było w planie,motocyklami żeśmy jechali razem z kolumną i nie wiedziałem żadnej bójki,wydarzenia na pl.Konstytucji świadczą o jakiejś dziwnej prowokacji i manipulacji w celu zniszczenia tego święta,w jaki to sposób na pl.Konstytucji znalazły się wszystkie stacje TV gdzie były zamieszki a tam gdzie szedł marsz nie widziałem ani jednego kawałka w przekaziorach?ulicami Warszawy przeszło kilkadziesiąt tys.ludzi w pokojowym marszu i nikt tego nie nagral?pod pomnikiem Dmowskiego nagle dowiedzieliśmy się że marsz jest rozwiązany i mamy się rozejść,przybiegli z pałami i wozy policyjne z sikawkami podstawili,naprzeciw im stanęły trzy harcerki a za nimi kapela,grali rotę,wszyscy szli za nimi a policja zawiedziona tym że nie udało im się sprowokować zamieszek pod pomnikiem zaczęła się wycofywać
Z drugiej strony lewactwo z niemiec się trochę zdziwiło by chyba nie wiedzieli do kogo przyjeżdżają się bić,skuli ogony i wiali z pedalstwem że nawet podczas całego marszu nie widziałem żadnego lewaka,pedała,bezpaństwowca czy też innego dewianta,chyba fryce więcej na żadne zadymy do Polski nie przyjadą,niech oni biją się u siebie z przedszkolakami a nie u nas z Narodowcami,chyba nie wiedzą ze to są potomkowie tych Sarmatów co kiedyś idąc na jakąś zabawę czy też wesele to testament pisali,Polak kiedyś jak nie mial z kim się lać to lał się pomiędzy sobą a teraz przyjechali do nich fryce myśląć że Narodowcy skulą ogony i uciekną,ech...wklejam zdjęcia z marszu i warto się przejść trasą jaką szedł marsz i zobaczyć czy po przejściu kilkudziesięciu tys ludzi są jakieś zniszczenia
A teraz czas wolny dla zdziczałego lewactwa i bezpaństwowców do plucia jadem,dodam że wcześniej na Emili Plater była msza za Polskę,a więc czas start,macie całą stronę,co najwyżej powstawiam jakieś linki
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne