Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dirty Rider

http://motoallegro.pl/b-solidny-kas...

są dwa wyjścia:

albo ja jestem debilem bo wydałem na swój kask 700 zł i żyję w przekonaniu, że "BARDZO SOLIDNY" znaczy z półki powyżej 1000zł, a powinienem uwierzyć panu "uczciwemu" sprzedawcy na allegro i zakupić "BARDZO SOLIDNY" kask za jedyne 15.99

albo niestety żyję niby czarna owca w społeczeństwie w którym większość stanowią debile ...
  • -| Michaś |-

hehe "solidny kask" jak spadnie Tobie z moto na postoju to się połamie o ziemie :)
  • MAT

O dziwo ile już ludzi to kupiło, chyba tez sobie kupię istna okazja.
  • yonderbrack

WYPOSARZONY W ZAPIĘCIE Z MOŻLIWOŚCIĄ REGULACJI. no kurwa.
    jak takie wyposaRZenie to tylko brać i nie czekać. WkrUtce w bUlu i nadzieJi możemy zatęsknić za taką okazją:D
  • Anonim

Dirty nie jesteś sam! Ja też widzę że jestem idiotą kupując kask za 1500 ...
    Może koleś mi zamieni na ten super solidny bo mój Arai nie dorównuje mu do pięt.. eh człowiek głupi że nie wyłapał takiej okazji wcześniej :D
  • F.E.A.R. :]

A ja kupilem taki kask za 17,99:D. Oczywiscie jezdze w AGV, a tamten nabylem z ciekawosci:D. Moj podstawowy kask ma rozmiar S i jest wiekszy(grubszy 5x) niz te chinskie "cos" w rozmiarze L. Jesus... to jest tylko 1 mm plastik + 3mm steropian + cieniutki material. Jedyne do czego moze sie przydac ten garnek to do unikniecia mandatu ew. do podawania pomidorówki na rodzinnym obiedzie.

P.S. Na tym regulowanym zapięciu mozna sie powiesić xD.
  • Dirty Rider

to nie lepiej było te 18 zł podarować bezdomnemu albo kupić kilka puszek karmy bezpańskiemu psu ?

Sprzedawać takie kaski to tak jakby sprzedawać pęknięte kondony , a debile by je kupowali bo są tańsze niż normalne. Paranoja
  • pj.

witam witam, mam do Was pytanie, czy na kurs prawa jazdy można przyjść ze swoim kaskiem? nie bardzo mam ochotę zakładać na głowę coś co miało założone już x osób :P
    Wiem wiem, pewnie przesadzam, ale wyjątkowo przeraża mnie myśl, że na pewno nie każda z osób, która korzystała z kasku, który mi dadzą na kursie, dba o głowę, włosy itd :P

• F.E.A.R. :]

mozesz smialo isc ze swoim kaskiem
  • wiśnia

kiedy ja zdawałem to dawali takie spercjalne "czepki" na glowe i dopiero wtedy mogles kask zalozyc :P
  • Alice

Czy wie ktoś może, czy można dokupić gdzieś jakieś części do kasku? Konkretnie uvex boss...zgubiłam jeden wywietrznik na górze i osłonkę wywietrznika na ustach. Pomóżcie:) Pzdr
  • Wasil

allegro?
  • Alice

Byłoby zbyt łatwo:/
  • >>Domino<<

jak mozna zgubic oslonke wywietrznika na ustach..? :))
    lepiej uzywaj kask zgodnie z przeznaczeniem xD
  • Alice

Woziłam kask w aucie, a jak założyłam, żeby pojeździć, osłonki już nie było:( no przecież nie poszłam w nim na imprezę:p
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)