• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...:::Emil:::...

Witam
    Chciałbym zaprosić wszystkich Motocyklistów oraz Motocyklistki do odwiedzenia mojego sklepu internetowego.
    Aktualnie czekam na dostawę nowych modeli, która powinna się pojawić na dniach.

W każdym razie znajdziecie tam wszystko, co jest potrzebne do jazdy motocyklem :)
    Drugiego lutego zaczynam działalność. Zapraszam serdecznie w tym dniu, drobna promocja, ale wszystko drugiego lutego; )

http://www.es-mot.pl

Zapraszam też na blog sklepu. Będą tam publikowane wszelkie nowości dotyczące sklepu (nowe modele, modyfikacje itd) oraz informacje nt całego światka motocyklowego, jak również porady nt. techniki jazdy itp

Niestety nie mogę wkleić linka do bloga (grono blokuje link), ale po wejściu na stronę jest ogłoszenie o takim blogu, napewno traficie :)

Zapraszam serdecznie!

http://www.es-mot.blog spot.com (wystarczy skasować spację)

Zapraszam do czytania!
  • bartkiller

>...:::Emil:::... napisał
    >www.es-mot.blog spot.com (wystarczy skasować spację)
    >
    >Zapraszam do czytania!

Jak już robisz bloga i się reklamujesz, to chociaż przeleciałbyś pierwszym lepszym gównianym programem do sprawdzania literówek, nie mówiąc już o stylistyce. Nie narzekam, nie czepiam się, taką tylko radą chciałem się podzielić, jeśli chciałbyś być odbierany profesjonalnie :-)

>bartkiller napisał
    >>...:::Emil:::... napisał
    >>www.es-mot.blog spot.com (wystarczy skasować spację)
    >>
    >>Zapraszam do czytania!
    >
    >Jak już robisz bloga i się reklamujesz, to chociaż
    >przeleciałbyś pierwszym lepszym gównianym programem do
    >sprawdzania literówek, nie mówiąc już o stylistyce. Nie
    >narzekam, nie czepiam się, taką tylko radą chciałem się
    >podzielić, jeśli chciałbyś być odbierany profesjonalnie
    >:-)

nie wiem ile artykułów czytałeś, ale znalazłem 3-4 literówki; )
  • bartkiller

>>bartkiller napisał
    >>>...:::Emil:::... napisał
    >>>www.es-mot.blog spot.com (wystarczy skasować spację)
    >>>
    >>>Zapraszam do czytania!
    >>
    >>Jak już robisz bloga i się reklamujesz, to chociaż
    >>przeleciałbyś pierwszym lepszym gównianym programem do
    >>sprawdzania literówek, nie mówiąc już o stylistyce.
    >Nie
    >>narzekam, nie czepiam się, taką tylko radą chciałem
    >się
    >>podzielić, jeśli chciałbyś być odbierany
    >profesjonalnie
    >>:-)
    >
    >nie wiem ile artykułów czytałeś, ale znalazłem 3-4
    >literówki; )

Nie czytałem żadnego - te 3-4 znajdują się w wycinkach na głównej stronie :-) To raczej dość przykre, jeśli ta ilość (większa niż 0) Cię nie martwi.

Oprócz tego jest trochę niezręczności stylistycznych, które zdradzają kogoś niewprawionego w pisaniu:
    "motocykla konstrukcji Erika Buella wrzucone na swój profil" , "w ilości-uwaga-30", "miała się zmienić (mała się zmniejszyć)", "Najmniej istotnym jest kto wygrał, lecz istotne są" ...

Wiem, strasznie się czepiam - ale mnie akurat drażnią takie lapsusy :-) (mam nadzieję, że uprzedziłem tym samym kolejnych mądrali, którzy chcieliby mnie poinformować, że łatwo się czepiać, a żebym sam zrobił lepiej...).

Oczywiście mimo to, gratuluję inicjatywy i na pewno będę do Was zaglądał - szczególnie jeśli pojawić się mają jakieś artykuły, które wymieniacie w ankiecie.
  • Daisy

chyba jestem ślepa bo nic dla pań tam nie znalazlam :( np.buty czy kurtki...

>Daisy napisała:
    >chyba jestem ślepa bo nic dla pań tam nie znalazlam :(
    >np.buty czy kurtki...

Teraz jest taki "martwy" okres. Stare modele jeszcze nie zostały wyprzedane, a nowych jeszcze nie ma.
    To tylko przejściowe; )
    Generalnie kurtki dla Pań ma Held (np. model Angelina). Jednak wśród tych firm nie ma jakiegoś producenta, który szczególnie stawia na Panie.

Proponuję zaglądać często, ponieważ aktualnie dogadujemy się z kolejną hurtownią. W swojej ofercie ma m.in. Alpinestars czy Macna. Tam na pewno będzie coś dla Pań :) Dodatkowo jest też Adrenaline. Firma ma wprowadzić na ten sezon coś specjalnie dla Pań-kombiak jednoczęśćiowy.

Oczywiście jeśli już wprowadzimy produkty z oferty nowej hurtowni poinformuję Was o tym fakcie tutaj :)
  • Daisy

to jakas dyskryminacja !!; ) ok czekam :D

>Daisy napisała:
    >to jakas dyskryminacja !!; ) ok czekam :D

Właśnie dogadaliśmy się z kolejną hurtownią. Ma u siebie Buse, gdzie dział Kobiecy jest bardziej rozbudowany; )

Dodatkowo będą następujące marki:
    Acerbis, Dyna Chains, EBC, Ixil, JE Pistons, MRA, Prox, Shell, Xena

Aktualnie wprowadzamy wszystkie produkty do oferty. Ciężko przewidzieć kiedy zakończymy tą operację.
    Jedno jest pewne-informacja znajdzie się tutaj, jak również na blogu sklepu.

Pozdrawiam :)
  • dezerter86

Zanim otworzyła mi się strona z interesującym mnie produktem zdążyłem zjeść obiad z trzech dań i z przystawką, zapuścić brodę i zadzwonić do wróżbity Macieja, któremu runy powiedziały, że tak na prawdę to nie chcę sobie niczego kupić.

>dezerter86 napisał
    >Zanim otworzyła mi się strona z interesującym mnie
    >produktem zdążyłem zjeść obiad z trzech dań i z
    >przystawką, zapuścić brodę i zadzwonić do wróżbity
    >Macieja, któremu runy powiedziały, że tak na prawdę to
    >nie chcę sobie niczego kupić.

Być może masz słaby internet lub nie aktualizowałeś przeglądarki bądź takich rzeczy jak java itp.
    U mnie oraz wszystkich znajomych strona wyświetla się w miarę szybko. Wiem, że nie jest to błyskawica, ale nie jest znowu tak tragicznie jak opisujesz; )
    Z danych wynika, że średni czas wczytywania strony to jakieś 1-4sek. Sprawdzałem na wszystkich przeglądarkach i Opera tutaj strasznie muli. Najszybciej chodzi w FF.
    Jeśli miałbyś faktycznie kłopoty to opisz problem dokładniej na pw; )
  • dezerter86

>>dezerter86 napisał
    >>Zanim otworzyła mi się strona z interesującym mnie
    >>produktem zdążyłem zjeść obiad z trzech dań i z
    >>przystawką, zapuścić brodę i zadzwonić do wróżbity
    >>Macieja, któremu runy powiedziały, że tak na prawdę to
    >>nie chcę sobie niczego kupić.
    >
    >Być może masz słaby internet lub nie aktualizowałeś
    >przeglądarki bądź takich rzeczy jak java itp.

Nie. :)

>U mnie oraz wszystkich znajomych strona wyświetla się w
    >miarę szybko. Wiem, że nie jest to błyskawica, ale nie
    >jest znowu tak tragicznie jak opisujesz; )
    >Z danych wynika, że średni czas wczytywania strony to
    >jakieś 1-4sek. Sprawdzałem na wszystkich przeglądarkach i
    >Opera tutaj strasznie muli. Najszybciej chodzi w FF.
    >Jeśli miałbyś faktycznie kłopoty to opisz problem
    >dokładniej na pw; )

Ale sprawdziłem jeszcze raz i teraz jest już dobrze, więc odszczekuję:

STRONA CHODZI JAK TRZEBA! :)

Pozdro:)

Niezmiernie cieszy nas ten fakt :)

Przy okazji chciałbym poinformować, że wprowadziliśmy do swojej oferty klocki Gold Fren.
    Więcej można przeczytać tutaj http://www.es-mot.blogs pot.com/2011/02/gold-fren.html
  • M!ch@ł

>Daisy napisała:
    >chyba jestem ślepa bo nic dla pań tam nie znalazlam :(
    >np.buty czy kurtki...

To zapraszam do siebie gdzie można wszystkiego dotknąć i przymierzyć :)))
  • M!ch@ł

Ze swojej strony sugeruję położyć większy nacisk na serwisowkę niż na kaski i ubrania. Odzież i akcesoria mają to do siebie że trzeba przymierzyć. Rozmiar kasku w przypadku różnych firm jak również modeli nie jest sobie równy. Z kurtkami, rękawicami i butami jest tak samo. Sklep internetowy w przypadku motocyklówki jest bardzo odważnym pomysłem.

A jednak tyle sklepów jest i mają się dobrze; )

UWAGA!
    Mamy propozycję! Napisz kilka produktów, które Twoim zdaniem są najlepsze, a my postaramy się obniżyć jego cenę!

Dodam jeszcze jedną informację.
    Produkty, o które chodzi w powyższym poście prosimy zgłaszać do mnie na pw bądź na sklep@es-mot.pl
  • M!ch@ł

tak z ciekawości zapytam, na jakiej podstawie opierasz swoją teorię, że sklepy mają się dobrze? To, że ktoś powie, że jego sklep dobrze działa nie znaczy, że tak w rzeczywistości jest. Nie pisałem o jakiś tam sklepach ze spinkami i pierdalansami tylko o stricte motocyklówce. Jeśli robiłeś w branży będziesz wiedział o co chodzi. Jeśli swoje doświadczenie opierasz tylko o to, że jesteś motocyklistą, to albo jesteś odważny albo głupi. Tak czy siak, powodzonka.
  • >>Domino<<

ale z biznesowego punktu widzenia sklep internetowy jest dobrym rozwiazaniem bo nie posiada magazynu a funkcjonuje jedynie konkurując ceną.
    sprowadza sie to do tego ze klient maca/oglada/testuje ciuchy motocyklowe w tradycyjnym sklepie a nastepnie transakcji dokonuje już w sklepie internetowym (cena). dlatego jesli sklep nie posiada zapasow, magazynow a jedyna operacja sklepu jest przekazanie zlecenia na hurtownie czy do pratnera to jest to dobry pomysl bo o malym ryzyku...

Dziękuję za ostrzeżenie :)
    Teorię opieram na podstawie rozmów z wieloma właścicielami takich sklepów, z czego część to znajomi. Jeśli Twoja teoria byłaby prawdziwa (że to złooo), żadna hurtownia nie podpisałaby umowy ze sklepem internetowym ; )
    Chciałbym jednak zauważyć, że są dwa rodzaje konkurencji. Szkoda, że nie reprezentujesz tej "zdrowej"; ) Nie stoję pod Twoim sklepem z transparentem "Uwaga! Nie kupować!". Dobrze, żebyś miał to na uwadze; )
    Nie chcę robić tutaj "burzy konkurencyjnej", jednak pozwól, aby to Klient wybrał miejsce zakupu; )

Dzięki Domino za wytłumaczenie; )
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)