-
Anonim
Witam,
Potrzebuję jakiegoś magika do alarmów motocyklowych. Mam problem ze swoim Patrol Line'm. Po ponad roku nie zawsze chce się uzbroić alarm lub na odwrót wyłączyć.
Baterie w pilotach ok.
Macie jakiś namiar na takiego człowieka? Najlepiej w Wawie.
Proszę mi nie pisać o serwisach Yamahy. -
>>Domino<<
-
Anonim
>>>Domino<< napisał
> http://www.autoalarm24.pl/
>
>i ja tez musze chyba do nich podjechac...
Dzięki za link. Dzwoniłem i wstępnie jestem umówiony.
Raz jeszcze dzięki -
Piter
-
-
Dirty Rider
mam pytanie : czy istnieje coś takiego co dawałoby mi alarm na komórkę (albo na jakieś inne urządzenie przenośne) o tym że ktoś manipuluje przy motocyklu ? np. jak podjadę na parking podziemny i pójdę do galerii - alarmu nawet najgłośniejszego nie usłyszę przecież -
...
sprawdz na allegro..jest pełno alarmów z powiadomieniem na pilota...tylko nie wiem czy w takiej galerii przejdą fale radiowe przez tyle warstw betonu. -
F.E.A.R. :]
moj brat mial w samochodzie(w motocyklach wiec pewnie tez sa) alarm z powiadomieniem dzwiekowym na pilota. zasieg byl na 250m. jest to duzo albo malo, zalezy jak na to spojrzec. bylo to wystarczajaco by zawiadomic brata siedzacego w mieszkaniu, ze cos sie dzieje z samochodem zaparkowanym pod blokem ale za malo gdy zostawial auto pod hipermarketem i szedl na zakupy.
p.s. bateria w pilocie starczala na max 3 tygodnie :O
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne