MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gsxr monster

tak jak w temacie. Jakie artykuły was najbardziej interesują ??
    MotoTrędy
    gazeta o nas dla nas ( motocyklistów )
  • Anonim

Chyba TRENDY :>

• gsxr monster

aj tam na szybko pisałem :P zonk :)
  • Anonim

ja bym chciał czytać artykuły :-)
  • Ten zly...::SVS Rider::..

...pisane przez polskich motocyklistow dla polskich motocyklistow...
  • KLimek #99

to czego brakuje zawsze - wiecej recenzji sprzętów używanych, a nie przeważnie jeden artykuł.
    Raz w życiu przeczytałem w ŚM jeden dobry artykuł w którym opisali krótko 10 sprzętów używanych najczęściej poszukiwanych na rynku (dla ludzi nie zarabiających milionów)
  • ...

moze 2 stronki z serii "zrób to sam". w kazdym numerze inna porada serwisowa.
  • Mfalme

>... napisał
    >moze 2 stronki z serii "zrób to sam". w kazdym numerze inna
    >porada serwisowa.

Tylko przystępnie napisana. Ale tu się całkowicie zgadzam i ta idea ma moje poparcie.
  • gsxr monster

wasze uwagi są bardzo celne, ponieważ dążę do tego by ta część gazety za którą jestem odpowiedzialny była dla nas o nas. Wiadomo że 80% z nas nie kupi nowego sprzętu ponieważ ...... ( niestety nasze realia i zarobki )
    piszcie jakie motocykle byście chętnie zobaczyli w wrześniowym numerze ( oczywiście używane )
    postaram się coś ogarnąć :)
    Im więcej pomysłów tym będzie ciekawiej :)
    pozdro Paweł
  • gsxr monster

http://www.auto-news.pl/
  • ...

wrześniowy numer powiadasz....to bedzie juz bliżej zimy...moze enduro...cross...cos do zabawy w terenie...własnie zimą
  • gsxr monster

nie zapomnę też o tym i super moto
  • KLimek #99

Dobre by było pokazywanie jakiś alternetyw odbiegających od najbardziej znanych modeli w konkretnej klasie sprzętów. Tak aby ktos szukający np. szosówki nie upierał sie odrazu na Bandycie czy Fazerze (nie ujmując oczywiście zaletą tych motocykli i ich posiadaczom :P sam sie nimi interesowałem:P ) a miał możliwość zobaczenia co jeszcze może przyjąć w krąg poszukiwań; )
  • gsxr monster

zawsze przecież są inne modele szosówek itp. sprzętów.np. bandit i Cagiva Raptor
  • KLimek #99

no właśnie o to mi chodzi. Bo o wadach i zaletach tych najpopularniejszych przeczytasz wszędzie, a tych mniej popularnych już nie koniecznie.
  • gsxr monster

biorąc po uwaę Cagive Raptor-a jest to pomieszanie włoszczyzny z chińszczyzna ponieważ raptor ma silniki od suzi SV 650 i 1000:) jest to kompromis między stylem włoskim a dokładnością i trwałością suzuki
  • xxx

technika jazdy, nigdzie nie mogę znaleść jak najszybciej zatrzymać moto z około 280km/h? co i jak zrobić i w jakim momencie, wypowiedzi zawodowców. mniej torów (bo i tak tam prawie nikt nie bywa) więcej ulicy! jakie oponki strojenie zawieszenia. opisy & testy akcesoriów tiunerskich.
  • Anonim

>V46 napisał
    >technika jazdy, nigdzie nie mogę znaleść jak najszybciej
    >zatrzymać moto z około 280km/h? co i jak zrobić i w
    >jakim momencie, wypowiedzi zawodowców. mniej torów (bo i
    >tak tam prawie nikt nie bywa) więcej ulicy! jakie oponki
    >strojenie zawieszenia. opisy & testy akcesoriów
    >tiunerskich.

Technika jazdy w zakrętach.
    Zestrojenie zawieszenia do winkli,szybkiej jazdy itp itd.
    To wszystko jest teraz opisywane w gazecie MotorMania.
    Ale to tak dla informacji piszę.
    Dla mnie istotne było by porównywanie używanych motocykli poszczególnych klas(kilka sportów albo nakedów itd.)
  • xxx

wiem , ale tego nigdy za wiele; ) ale sam powiedz gdzie jest technika chamowania? co i kiedy wcisnąć?
  • × ₦¡ʞⱥ ×

>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
    >...pisane przez polskich motocyklistow dla polskich
    >motocyklistow...

>... napisał
    >moze 2 stronki z serii "zrób to sam". w kazdym numerze inna
    >porada serwisowa.

dobre ^^
    może jeszcze wykombinować takie coś że do każdego numeru będzie dodawany jakiś dodatek który się może przydać, np mapy, jak sobie poradzić w jakiś kryzysowych sytuacjach bez pomocy jakiegos serwisu, kalendarz podręczny, dodatki inne jak np cos do motocykla itp,
    spis warsztatow i serwisow, imrezy moto wiadomka....
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)