-
gsxr monster
tak jak w temacie. Jakie artykuły was najbardziej interesują ??
MotoTrędy
gazeta o nas dla nas ( motocyklistów )
-
Anonim
-
gsxr monster
-
Anonim
-
-
Ten zly...::SVS Rider::..
-
KLimek #99
to czego brakuje zawsze - wiecej recenzji sprzętów używanych, a nie przeważnie jeden artykuł.
Raz w życiu przeczytałem w ŚM jeden dobry artykuł w którym opisali krótko 10 sprzętów używanych najczęściej poszukiwanych na rynku (dla ludzi nie zarabiających milionów)
-
...
moze 2 stronki z serii "zrób to sam". w kazdym numerze inna porada serwisowa. -
Mfalme
>... napisał
>moze 2 stronki z serii "zrób to sam". w kazdym numerze inna
>porada serwisowa.
Tylko przystępnie napisana. Ale tu się całkowicie zgadzam i ta idea ma moje poparcie. -
gsxr monster
wasze uwagi są bardzo celne, ponieważ dążę do tego by ta część gazety za którą jestem odpowiedzialny była dla nas o nas. Wiadomo że 80% z nas nie kupi nowego sprzętu ponieważ ...... ( niestety nasze realia i zarobki )
piszcie jakie motocykle byście chętnie zobaczyli w wrześniowym numerze ( oczywiście używane )
postaram się coś ogarnąć :)
Im więcej pomysłów tym będzie ciekawiej :)
pozdro Paweł -
gsxr monster
-
...
wrześniowy numer powiadasz....to bedzie juz bliżej zimy...moze enduro...cross...cos do zabawy w terenie...własnie zimą -
gsxr monster
-
KLimek #99
Dobre by było pokazywanie jakiś alternetyw odbiegających od najbardziej znanych modeli w konkretnej klasie sprzętów. Tak aby ktos szukający np. szosówki nie upierał sie odrazu na Bandycie czy Fazerze (nie ujmując oczywiście zaletą tych motocykli i ich posiadaczom :P sam sie nimi interesowałem:P ) a miał możliwość zobaczenia co jeszcze może przyjąć w krąg poszukiwań; ) -
gsxr monster
zawsze przecież są inne modele szosówek itp. sprzętów.np. bandit i Cagiva Raptor -
KLimek #99
no właśnie o to mi chodzi. Bo o wadach i zaletach tych najpopularniejszych przeczytasz wszędzie, a tych mniej popularnych już nie koniecznie. -
gsxr monster
biorąc po uwaę Cagive Raptor-a jest to pomieszanie włoszczyzny z chińszczyzna ponieważ raptor ma silniki od suzi SV 650 i 1000:) jest to kompromis między stylem włoskim a dokładnością i trwałością suzuki -
xxx
technika jazdy, nigdzie nie mogę znaleść jak najszybciej zatrzymać moto z około 280km/h? co i jak zrobić i w jakim momencie, wypowiedzi zawodowców. mniej torów (bo i tak tam prawie nikt nie bywa) więcej ulicy! jakie oponki strojenie zawieszenia. opisy & testy akcesoriów tiunerskich. -
Anonim
>V46 napisał
>technika jazdy, nigdzie nie mogę znaleść jak najszybciej
>zatrzymać moto z około 280km/h? co i jak zrobić i w
>jakim momencie, wypowiedzi zawodowców. mniej torów (bo i
>tak tam prawie nikt nie bywa) więcej ulicy! jakie oponki
>strojenie zawieszenia. opisy & testy akcesoriów
>tiunerskich.
Technika jazdy w zakrętach.
Zestrojenie zawieszenia do winkli,szybkiej jazdy itp itd.
To wszystko jest teraz opisywane w gazecie MotorMania.
Ale to tak dla informacji piszę.
Dla mnie istotne było by porównywanie używanych motocykli poszczególnych klas(kilka sportów albo nakedów itd.) -
xxx
wiem , ale tego nigdy za wiele; ) ale sam powiedz gdzie jest technika chamowania? co i kiedy wcisnąć? -
× ₦¡ʞⱥ ×
>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
>...pisane przez polskich motocyklistow dla polskich
>motocyklistow...
>... napisał
>moze 2 stronki z serii "zrób to sam". w kazdym numerze inna
>porada serwisowa.
dobre ^^
może jeszcze wykombinować takie coś że do każdego numeru będzie dodawany jakiś dodatek który się może przydać, np mapy, jak sobie poradzić w jakiś kryzysowych sytuacjach bez pomocy jakiegos serwisu, kalendarz podręczny, dodatki inne jak np cos do motocykla itp,
spis warsztatow i serwisow, imrezy moto wiadomka....
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne