-
KrystiaN
Zakładam temat aby ustrzec niektóre osoby przed tym incydentem... informacja bardziej dla ludzi z okolic Kobyłki, Wołomina Zielonki itp..
Otóż w Kobyłce na samej dzielnicy "Piotrówek" zginęło okolo 7 motocykli (o tylu MI wiadomo) w tym dzisiaj w nocy moja yamaha (spac poszedłem o 2 w nocy a o 6 rano juz jej nie było, do tego podali psu środek nasenny...)Radziłbym pozabezpieczac na prawde swoje motocykle.. Motocykle giną nawet z garaży... -
anty
-
Bart-osz
-
Anonim
http://mokotow.policja.waw.pl/porta...
goście kradli z parkingów podziemnych na mokotowie i pradze południe. ale niestety są na wolności, bo przyznali się do zarzutów postawionych przez prokuratora. chory kraj... -
-
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Wiktor VFR
-
Anonim
Upierdalać ręce przy samej dupie.
A co do sądu to sami prowokują do samosądów.
Chyba warto jednak poświęcić 1500-2000 na AC i spać w miarę spokojnie. -
Snajper
Mam nadzieje, że po Radzyminie się nie skradają...zresztą tu mało moto chyba jest.
-
KrystiaN
Też mi się wydawało, ze u mnie mało moto jest. Z tego co czytam w internecie kradną po całej polsce motocykle. -
Wiktor VFR
>Don Kamillo napisał
>Chyba warto jednak poświęcić 1500-2000 na AC i spać w
>miarę spokojnie.
warto na pewno ale kogo stac na AC? -
:super_śledź:
AC to nie taka prosta sprawa - większość ubezpieczycieli na słowa "chcę ubezpieczyć motocykl sportowy 9-letni" puka się w głowę... -
KrystiaN
motocykli i samochodów z tego co wiem starszych niz 10 lat nie ubezpieczymy na autocasco -
Cezz
>anty napisał
>a to chuje jedne.
>
muszą mieć jakąś bazę danych... z urzędu komunikacji albo coś w ten deseń.
swoją drogą, mogliby podać który to warsztat zamawiał u nich części... i wizerunek naszych milusińskich. -
Anonim
>Wiktor VFR napisał
>>Don Kamillo napisał
>>Chyba warto jednak poświęcić 1500-2000 na AC i spać w
>>miarę spokojnie.
>
>warto na pewno ale kogo stac na AC?
A to już niestety druga sprawa,którą ciężko przeskoczyć. -
KrystiaN
>Cezz napisał
>muszą mieć jakąś bazę danych... z urzędu komunikacji
>albo coś w ten deseń.
Jeżdżą w dzien, obserwuja gdzie parkuje moto itp.
Ja swojego moto nie zdążyłem zarejestrowac, świeżo sprowadzony. -
Anonim
>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
>moze ci sami zajebali moto lucasowi...
dam głowę obciąć, że to ci, bo policja ma kwit z holowania KTM'a na parking policyjny -
LuCaS
>librarian napisała:
>>Ten zly...::SVS Rider::.. napisał
>>moze ci sami zajebali moto lucasowi...
>
>dam głowę obciąć, że to ci, bo policja ma kwit z
>holowania KTM'a na parking policyjny
Zajebiście, tylko że nikt do mnie nie wykonał nawet pół telefonu. Więc wszystkie informacje które mam są z drugiej ręki, za wcześnie żeby skakać do góry. Mam nadzieję że w poniedziałek dowiem się więcej. Dzięki za info Librarian!
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne