MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SuperMocarz

mie sie podobało. tylko zastanawiam sie ile mi na wahę pójdzie kasy jak takie rzeczy będę często czynił. a no i straty też były. przychodzę dzisiaj rano do sprzęta, a tu pokrowiec przyklejony do rury i dziura na wylot wielkości dłoni małolata.... pierwszy raz mi sie to zdarzyło, musiałem wydech dobrze podgrzać...
    :))))
  • .

no to sie Brzoza cieszymy... (?)

;D
  • SuperMocarz

jakieś pytania majesz??
    słucham cie...
  • neshenti

heheh Brzoza ale kórwa fajnie :DDD

wybacz nie mogłam się powstrzymac z tym wyrazem na k:D ale on podobno jest badzo modny w tym sezonie :D
  • SuperMocarz

jak juz kląc to na bogato...
  • Marek .

Brzoza opowiadaj!!!
    Ilu was było i co robiliście i do której godziny?
  • .

Nie majam Brzozowy pytaniuf :) wszysko wiem :) Nie derwuj sia :)
  • .

Marek, jak gestapo :D:D:D
  • SuperMocarz

od 6 do 4. jak to co robiliśmy??
    zapierdalalismy. cukier ma tego GSXRa to nie da rady go dojść, jego kumpel R1, drugi R6, Snopek Ninje ZX6, jeszcze kolo CBR600 F5, a ja w ogonie kurna mać z tym Fazerem, ale dawał rade nawet mimo braku kilku kucy...
  • ~pirania

ehhh ale musiało być zajbiście..i ten dzwiek :P:P zazdroszcze :P
  • SuperMocarz

było nas od 6 moto do 4 a lataliśmy do 1 w nocy. inauguracją wieczoru była kontrola pał na CBXach. pogrozili mi palcem za wydech...
  • neshenti

Brzoza don't marudź fazer klasa sprzęt :D
  • SuperMocarz

forju mejbi, aj nid litra!
  • Marek .

Po mieście w zakrętach to fazer powinien nadrabiać,kumpel ma i trudno go dogonić, no chyba że na prostej.
    Sprzęty niezłe.
    Lataliście po mieście, a policja nie czepia się?
    O której godz?
  • SuperMocarz

wszystko majesz napisane, Marku, czytaj co wyżej następuje
  • Marek .

A wyłupialiście się trochę,paliliście gumę albo na jedno ktoś wstawiał?
  • ;) VIKI :)

fajne takie nocne latanie:) bardzo lubie tak jak nikogo juz na ulicach nie ma:) latalam w zeszlym tygodniu i do dzis odczuwam skutki :) tzn. slysze:) bo chrypka nie opuszcza mojego
    gardla :)

Mareczku juz dzis wyjezdzasz??
  • SuperMocarz

całą marszałkowską na gumie kolesie latali. ja tylko kółko chyc podrzucałem. a jak próbowałem spalić lacia na światłach to mi konia zrobiło moto i tyle. ale wiem dlaczego. przód guma chujowiutka a tył pilot race. lepiej tył trzym niż przód cholercia...
  • Marek .

To mi się podoba!!!
    Jeśli przód nie trzyma to może za małe obroty tylnego koła ,bo im szybciej tym mniej ciągnie,zresztą pewnie wiesz.
  • neshenti

i wiadomo skąd szlify Mareczka ... Mareczku bejbe na drugi raz ja poproszę o pokazówkę :DDD

żartowałam of course; -ppp zabrania się szlifów i jusz <tupnięcie nogą>
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)