-
Against grono
Witam,
od paru tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Duke'a 1996r.
Wszystko było ok - stukało jak powinno stukać w KTMach a teraz niestety coś napierdala już nie naturalnie w silniku.
Z góry dziex na jakiś fachowców o KTMów w warszawie.
-
WiKtOr WOLA
-
Pierdolony Skurwiel
>Against grono napisał
>Witam,
>od paru tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Duke'a
>1996r.
>Wszystko było ok - stukało jak powinno stukać w KTMach a
>teraz niestety coś napierdala już nie naturalnie w
>silniku.
>Z góry dziex na jakiś fachowców o KTMów w warszawie.
>
dzwon;) - 502 993 730 -
Against grono
No dzięki panowie natomiast mocno zastanawiam się czy po kołach podjechać bo dziś kontrolnie odpaliłem maszynę i już nie stuka tylko napierdala w silniku od strony hamulca nożnego.
Ryzykować w ogóle podjazd w takim stanie czy organizować transport ??
-
-
KUBA
Nikt Ci nie odpowie na to pytanie. Podjedz do Wiktora. Czy na kolach czy dowiezc... -
LuCaS
Nie ignoruj nadmiernego stukania- ja w ten sposób rozwaliłem wałek wyrównoważający w Duke II 2004. Pierdolnął chwilę po tym jak zamykałem zegar z prędkością do której ten sprzęt nie został stworzony :) -
Against grono
dzięki - no jutro jak się uda to sobie zorganizuje jakąś pomoc i busem podjadę ze sprzętem bo jak już coś pierdolnie to może być za późno :-( -
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Against grono
ehhhh kurefka u mnie podobna może być opcja - się kurfa najeździłem a pogoda akurat ładna :-(
z budżetem kiepsko a tu może być wydatek nie mały :-( -
przy robocie korby koszta sa spore...uszczelki,uszczelniacz e,korba,lozyska...robi sie sporo....ale z drugiej strony moto ma stac?? jesli cos jest nie tak jak powinno to trzeba sie zebrac i to zrobic...jesli korba bedzie dalej eksploatowana moze skonczyc sie rozjebaniem karterow lub nawet glowicy... -
Against grono
nie no moto już na warsztacie - raczej że stać nie będize ale kasy też nie wyczaruje hehe
szczególnie że mi jakiś matoł wjechałw fure i całą mam do roboty :-(
zobaczymy dziś dostane newsa co tam się dzieje z moto -
Against grono
no kurfa nie jest wesoło .... do wymiany trochę tego szmelcu jest wrrrr -
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne