- 1
- 2
-
-{OMEN}-
Witam we wtorek o godzinie 16. w Świątyni Opaczności Bożej w Wilanowie jest pożegnanie ks. Andrzeja Kwaśnika, który był proboszczem parafi a w Starej Iwicznej i to on zaczął rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Starej Iwicznej. Jeżeli chcecie pożegnac to przyjezdzajcie. [*] -
starter
-
Piotrek kkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
TAKESHI
-
-
-
TAKESHI
-
Szopen
>TAKESHI napisał
>Ktoś leci z Centrum na uroczystość czy każdy samemu??
ja moge z centrum; ) -
TAKESHI
To jak ktoś jeszcze chętny to dajcie znać. Ja bym ruszył tak o 15:00 aby być przed mszą na miejscu. Należy się ks. Kwaśnikowi nasza obecność. To tylko moje zdanie -
-{OMEN}-
-
Anonim
Z centrum to i ja bym się zabrał.Tylko zależy o której wyjdę z rozmowy o prace którą mam w Jankach; )
Tylko jak coś to powoli i spokojnie bo mam resztki klocków :D
-
yonderbrack
-
TAKESHI
-
-{OMEN}-
ja o 15 z Wloscianskiej i ustawiamy sie pod mc? zeby ładnie wjechac tam?? i wszyscy motocyklisci zeby stali jednolicie? -
TAKESHI
-
-{OMEN}-
-
TAKESHI
-
-{OMEN}-
tak, ale to wiesz jak jest od tego skrzywoane jedzie sie w strone konstancina - pierwsza w prawo za tym głownym co jest wilanowska -
Junior
Trumna z ciałem księdza Andrzeja wystawiona jest w kościele św. Tadeusza Apostoła na Sadybie. Do dnia pogrzebu jest możliwość pożegnania się z księdzem Andrzejem i modlitwy przy trumnie. Jutro tj. w poniedziałek 19 kwietnia o godz. 19.oo w parafii św. Tadeusza na Sadybie odprawiona będzie Msza św. pogrzebowa.
Pogrzeb księdza Andrzeja Kwaśnika będzie w Świątyni Opatrzności Bożej w Wilanowie we wtorek – 20 kwietnia o godz. 16.00.
http://www.duchswiety.org -
Anonim
>TAKESHI napisał
>Myśałem 14:45 - 15:00 z pl. Bankowego
Myślę,że to jest dobra godzina.Spokojnie przejedziemy pod kościół.
Takeshi,jak coś to będziemy w kontakcie. -
Szopen
>-{OMEN}- napisał
>tak, ale to wiesz jak jest od tego skrzywoane jedzie sie w
>strone konstancina - pierwsza w prawo za tym głownym co
>jest wilanowska
Czyli na wiertniczej ? Tam przy zajezdni ?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne