Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • TaLaR

• Dam3k 007

http://grono.net/chat/#motocykle/to...

ślepy czy niewidomy ??
  • Szopen

>Dam3k 007 napisał
    >ślepy czy niewidomy ??

tępy ?
  • Anonim

Sprzedam Yamahę Noes z 2006 roku, przebieg:9826 (napewno trochę wzrośnie), kolor czarny, mechanicznie jest w dobrym stanie, silnik seria, wymienione plyny i rolki 7g 15x12, optycznie jest do zrobienia mianowiecie trzebaby bylo go troche posklejać i pomalowac, przedni blotnik jest zdjety poniewaz jest "uszczerbiony" po malej kolizji w ktorej to samochod wymusil mi pierwszenswto... nie ma takze jednego malego plastiku z tylu ktory jest pod swiatlem i laczy migacze...oponki tez jeszcze dadza rade...przednia jest w bardzo dobrym stanie...tylnia gorszym ale jeszce ten sezon przejezdzi, lagi i rama proste, skuter zarejestrowany i ubezpieczony...pytania prosze kierowac na gg: 1805962 - czesto niewidoczny lub na priv...pozdrawiam
  • $#@! Kacperek !@#$

Czy Wam się coś w głowach po****** ? Jest już wątek " ogłoszenia - SPRZEDAM " ! ! !
  • Dam3k 007

>Rude Boy napisał
    >Czy Wam się coś w głowach po****** ? Jest już wątek "
    >ogłoszenia - SPRZEDAM " ! ! !

no własnie mimo to zostałem określony jak "tępy" osobnik (zobacz dwa posty wyżej)....
  • thebill

hehehe
  • Weekendowa maskotka

>Dam3k 007 napisał
    >>Rude Boy napisał
    >>Czy Wam się coś w głowach po****** ? Jest już wątek "
    >>ogłoszenia - SPRZEDAM " ! ! !
    >
    >no własnie mimo to zostałem określony jak "tępy" osobnik
    >(zobacz dwa posty wyżej)....

no to raczej nie o Tobie było :P
  • huby

gdzie jest admin????????????????????????? ???
  • szymek

SUZUKI GSX750F 2006rok w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym polecam 609494038
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)