-
TaLaR
-
Dam3k 007
-
Szopen
-
Anonim
Sprzedam Yamahę Noes z 2006 roku, przebieg:9826 (napewno trochę wzrośnie), kolor czarny, mechanicznie jest w dobrym stanie, silnik seria, wymienione plyny i rolki 7g 15x12, optycznie jest do zrobienia mianowiecie trzebaby bylo go troche posklejać i pomalowac, przedni blotnik jest zdjety poniewaz jest "uszczerbiony" po malej kolizji w ktorej to samochod wymusil mi pierwszenswto... nie ma takze jednego malego plastiku z tylu ktory jest pod swiatlem i laczy migacze...oponki tez jeszcze dadza rade...przednia jest w bardzo dobrym stanie...tylnia gorszym ale jeszce ten sezon przejezdzi, lagi i rama proste, skuter zarejestrowany i ubezpieczony...pytania prosze kierowac na gg: 1805962 - czesto niewidoczny lub na priv...pozdrawiam
-
-
$#@! Kacperek !@#$
Czy Wam się coś w głowach po****** ? Jest już wątek " ogłoszenia - SPRZEDAM " ! ! ! -
Dam3k 007
>Rude Boy napisał
>Czy Wam się coś w głowach po****** ? Jest już wątek "
>ogłoszenia - SPRZEDAM " ! ! !
no własnie mimo to zostałem określony jak "tępy" osobnik (zobacz dwa posty wyżej).... -
thebill
-
Weekendowa maskotka
>Dam3k 007 napisał
>>Rude Boy napisał
>>Czy Wam się coś w głowach po****** ? Jest już wątek "
>>ogłoszenia - SPRZEDAM " ! ! !
>
>no własnie mimo to zostałem określony jak "tępy" osobnik
>(zobacz dwa posty wyżej)....
no to raczej nie o Tobie było :P -
huby
-
szymek
SUZUKI GSX750F 2006rok w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym polecam 609494038
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne