MOTOCYKLE [10936]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !!!MaRcInEk!!!

Jak co roku na bemowie..
    jak z roku na rok pewnie coraz gorzej..
    i drozej..
    i placi sie niewiadomo za co bo nic juz tam nie ma ..
    atrakcja to chyba parada?:|
    ale daje linka http://www.otwarciesezonu.com.pl/
    24.04.2010
    wybrac sie mozna ... ale..
  • Notturno SV

ale przuynajmniej nauczyli sie nie robic w tym samym czasie, co Czestochowa :D maja szanse na wiecej osob, ale czy warto trzeba sie zastanowic, czy nie ma lepszego sposobu na wydanie pieniedzy...
  • ;;;;T@udy;;;;

JAk dla mnie to bedzie pierwsza taka poważna impreza i wyprawa motocyklowa już niemoge sie doczekać :) Także ekipa z Ostrowi Maz bedzie napewno :D
  • KLimek #99

jedna wielka beznadziaja, i tylko dofinansowywanie organizatora moim zdaniem. rok temu spróbowałem i nigdy więcej nie wyrzucę pieniędzy w to błoto ...
    opłata za to że wjedziesz na lotnisko, ponudzisz sie i bedziesz czekac na parade w ktorej jest przesadny tłok, i wszyscy zajeżdżają sobie drogę - o kant dupy potłuc taką imprezę ...
  • Anonim

Zapewne jak od kilku lat wiekszość motocyklistów ( w tym i ja) za głowne otwarcie sezonu uzna Czestochowe 17-18 kwietnia.
  • starter

>Ola napisała:
    >Zapewne jak od kilku lat wiekszość motocyklistów ( w tym
    >i ja) za głowne otwarcie sezonu uzna Czestochowe 17-18
    >kwietnia.

i to samo Ja
    http://www.rajdkatynski.net/
    kiedyś zanim było rozpoczęcie sezonu na Bemowie robił tą imprezę klub Kardan,raz im się noga poślizgnęła bo zawiódł właściciel terenu a wykorzsytał to obecny organizator rozpoczęcia na Bemowie,włożył kasę na gotowe nie mając żadnej tradycji za sobą tlko robiąc spęd gnojstwa,Kardan dalej robi rozpoczęcia ale już żeby u nich byc to trzeba miec zaproszenie...
  • KUBA

Wpadne tylko na parade polansowac sie ze skuterami; ]
  • !aniolek z ogonkiem

JESLI KTOS WOGOLE SEZON KONCZY TO ROZPOCZECIE JEST TYLKO JEDNO CZESTOCHOWA
    od jakiegos czasu bemowo to zlot panow z fredzelkami i pokaz mody kolekcja 2010 adidas
    lepiej te pieniadze przeznaczyc na pb i smignac na mazurki np
  • -{OMEN}-

a do czestochowy ktos z warszawy, piaseczna by jechał tyle ze ja mam 125 i bardziej bym chciał z tymi mniejszymi motocyklami jechac bo tylko 110 sie poruszam;] to jak cos to piszcie do mnie bo chce jechac zobaczyc jak to jest a samemmu to tak nudno jechac:D na prv albo gadu 8227482
  • Wiesiek

Że z ciekawości spytam - ile wynosi wpisowe na taką atrakcję?
  • Notturno SV

w zeszlym roku wjazd na lotnisko kosztowal chyba 20 czy 30 zeta nie pamietam juz, a czestochowa oczywiscie darmo :)
  • -{OMEN}-

wiecie koszt to kazdy jak tam pali motor plus jedzienie jakies i jakies pamiatki jak ktos chce:D mi sie wydaje ze 300 zł wystarczy ale dokładnie niewiem.
  • .::'Konrad'::.

Ja na częstochowę wybieram się prawdopodobnie dzień wcześniej. Lepiej sobie jakiś nocleg załatwić i na drugi dzień wypoczętym podjechać na tą mszę i wypoczętym wracać; ) Na Bemowo też wstąpię, ale tylko na paradę, chyba że będzie więcej znajomych wchodziło na lotnisko, to wtedy już się wykosztuję...
  • ;;;;T@udy;;;;

a parada jest za darmo?
  • Weekendowa maskotka

>-{OMEN}- napisał
    >wiecie koszt to kazdy jak tam pali motor plus jedzienie
    >jakies i jakies pamiatki jak ktos chce:D mi sie wydaje ze
    >300 zł wystarczy ale dokładnie niewiem.

w ogóle nie zrozumiałem tej wypowiedzi. Stawiaj przecinki itp. czasami
  • -{OMEN}-

Nie ma sprawy;]
  • Goguś

Ja byłem rok temu ale z braku funduszy tylko na paradzie. Wiem jedno, dobrze zrobiłem że nie straciłem kasy ^^ A czy na paradzie fajnie ? Zależy. Czy jadą koło Ciebie ludzie którzy umieją jeździć w grupie czy nie. Tak czy siak ja w tym roku nie jadę i pewnie przez kilka lat nie pojadę jak się nic nie zmieni.

Myślę nad Częstochową gdyż nigdy tam nie byłem. Ale jeszcze zależy od pogody, głupio by było gdyby dopadł nas tam śnieg.
  • Notturno SV

tak parada jest za darmo przynajmnie zawsze do tej pory tak bylo...

lepsza parade masz w czestochowie :D

i tak juz ktos wpomniaj lepiej jechac dzien wczesniej jak ktos ma mozliwosc.
  • ;;;;T@udy;;;;

jak na mnie i moj sprzet to czestochowa sporo za daleko; p w tym roku moim celem jest bemowo niby nie ma atrakcji ale dla mnie sama jazda z tyloma moto to wielka atrakcja :)
  • -{OMEN}-

Małe sprostowanie do mojej wcześniejszej wypowiedzi. Koszt takiej wyprawy to mi się wydaje ze tylko paliwo, jedzenie i jeśli ktoś chce kupować pamiątki to musi zabrać pare groszy więcej. Wydaje mi się że około 300 zł wystarczy spokojnie.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)