-
rudolf
oglądaliście kiedyś jednoślad na tvn? poświecili jeden odcinek jak obejść wszystkie zabezpieczenia. najlepiej wyszły łańcuchy za konkretne pieniądze. idąc tym tropem kupiłem ABUSA za 1000. cięzki skur...i w ogóle go nie używam;0
-
JOGLE
Ja kupiłem łańcuch firmy o ile dobrze pamiętam MAGNUM ale za 220zł z rabatem bo normalnie 242zł też ciężki jak skur.... użyłem go od początku marca jakieś 2-3 razy. -
KUBA
A nie prosciej alarm zalozyc? Cenowo wyjdzie polowe tego co te wszystkie zabezpieczenia, a calego motocykla raczej nie wrzuca do wiadra z woda.. Kiedys blokowalem kierownice, zakladalem klodke na tarcze i wlaczalem alarm. Teraz pod blokiem praktycznie nic poza blokada kierownicy, a na miescie alarm.
A ogolnie najbezpieczniej kupic kawal grubego lancucha, porzadna klodke i przywiazywac do latarni :D -
-
Pan R™
Strasznie wkurzające w xenie jest to, że przy zdejmowaniu jeśli nie zrobi się tego płynnie, zaczyna ona GŁOOOOOŚNO wyć. A swoją drogą - łatwo zatkać palcem głośniczek, tylko trzeba mieć wprawę. IMHO alarm w tej blokadzie służy bardziej do przypominania, że jest założona, niż jako normalny alarm.. -
Pierdolony Skurwiel
-
rudolf
Dobra sprawa. ale czy warto?:} chyba ze masz ramę ze złota najwyższej próby:D