MOTOCYKLE [10936]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pozycja na małysza i daje radę. Poza tym ile czasu masz zamiar jechać 200km/h ? 2-3 minuty ? niema gdzie tak jeździć... street jak nazwa wskazuje to motocykl uliczny, miastowy, do zabawy w mieście. na trasie nie da się tak jechać, tylko chwilowo. Więc po co Ci owiewka? Po Pierwszej autostradzie i tak docenisz lokalne drogi... no chyba że miszczunio prostej; ) to zmienia postać.
  • WiKtOr WOLA

Oj i to bardzo kosztowne jest profesjonalne przerobienie motocykla. Znam osoby co pakowały w przerobienie motocykli 3 razy większą kwotę niż o był warty. Efekt taki ze mam motocykl indywidualny i niepowtarzalny, za którym wszyscy sie ogladaja i zastanawiaja co to za Moto :D
  • Anonim

hehe moją pierwszą inspiracją był "widzimiś". Ty na pewno kojarzysz ten motocykl. Był nawet na allegro. I to jest to. Nie powtarzalność :) jebać wygodę hehe
  • Baca

No tak street najlepiej na miasto. I tak praktycznie w takich warunkach sie jezdzi. Wiadomo trzeba od czasu do czasu odkrecic manetke ale to najwyzej sie rece sznurkiem do kiery przywiaze:)
  • łukasz wisnia

koledzy wiec jaką macie opinie o tych lampach ?jest sens kupowac ? bo jestem na temacie kupna i nie wiem co teraz robic po waszych opiniach na ten temat hm ? chyba ze zostawic seryjna w sumie spoko wyglada sc33 pozdro
  • V2 + 75Hp = ....

ja mam takie coś... nic nie widać w nocy, halogeny mamuśce z domu wynoszę, kable się obrywają... trzeba po kupnie zmienić mocowanie bo jest tandeta, samemu zrobić elektrykę, uszczelnić otwory na owe halogeny... w nocy lepiej wolno jechać :)
  • ...:::MarioS:::...

Witam
    Mam do was pytanie
    otóż chce kupić owiewkę zwaną DIABLO
    ale znalazłem dwa rodzaje
    http://allegro.pl/owiewka-oslona-la...
    http://allegro.pl/owiewka-uniwersal...

jedna na halogenach "kuchennych" druga na BA20D
    która lepsza ??
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)