MOTOCYKLE [10936]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Endi.

http://www.otomoto.pl/index.php?sec...

Mam prośbę. Czy mógłby ktoś rzucić okiem na tą sztukę? Rozumiem, że ze zdjęcia właściwie nie da się nic wyczytać, ale może wypatrzycie coś... lewego, czy nieseryjnego. We wtorek być może pojadę ją obejrzeć. Dziękuję z góry i pozdrawiam.

Ps. pisałem w "pierwszy motocykl", ale doradcy (:P) poradzili założyć nowy wątek na ten temat, bo nie ma takowego.
  • Anonim

i dobrze bo taki temat się przyda
  • Wiesiek

POPIERAM INO!
  • KUBA

"daje [fenomenalny dźwięk jak i] przyrost mocy" - pierwszy blad. Reszta przy ogladaniu prawdopodobnie wyjdzie. Wydaje mi sie ze lezal na prawej stronie.

Jakis czas temu na forum motocyklistow zaproponowalem zeby zrobic cos takiego, ze jesli motocykl jest daleko - np. 200km od nas, to zeby motocyklista ktory mieszka blisko pojechal obejrzec i wstepnie ustalil czy stan sie zgadza czy wyglada jedynie na zdjeciach za sprawa PS. Ja jestem za. Trzeba sobie pomagac.
  • KUBA

Na lewym tez.
  • KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:*

kierunkowskazy akcesoryjne, ktoś je zmienił pewnie po glebie, na 100% miał glebe na lewą stronę ułamana klamka sprzęgła ,porwane siedzenie, prawdopodobnie malowane dekle silnika, nieoryginalny lakier

ułamane mocowanie podnozki pasazera
  • *ZIMEK*

z takich "wypatrzonych lewych" to brak prawego lusterka;)
  • Borek

Wybaczecie ale nowe są w salonie. Ten mi wygląda na niezlego jak za te pieniadze
  • Endi.

No nic. Dziś na 16:30 jestem ustawiony z gościem. Zobaczymy, co z tego wyjdzie...
  • Wiesiek

Powiem to co każdy - motocykl leżał na każdym z boków, ale w sumie za taką kasę to tak z wierzchu to warto :)
  • :super_śledź:

>Borek napisał
    >Wybaczecie ale nowe są w salonie. Ten mi wygląda na
    >niezlego jak za te pieniadze

wreszcie coś mądrego - używany motocykl leżał KAŻDY - czy to na parkingu "bo wiater przewrócił" czy może przestawił w poprzek poloneza który wyjechał z podporządkowanej.

nie przejmuj się zbytnio tym, że "porwane siedzenie, urwana klamka sprzęgła, malowane dekle" - jeśli jeździ PROSTO, hamuje nie ściągając na żadną stronę, nie puszcza z wydechu przy przegazówce oleju a główka ramy wydaje się nienaruszona - to możesz śmiało się interesować taką sztuką.

sam mam motocykl "po przejściach" i zwiedziłem na nim pół Polski, jeżdzę codziennie po mieście jak i wygłupiam się z ziomkami - jakoś nie narzekam, a na nowy mnie po prostu NIE STAĆ.

KAŻDY używany ma coś nie tak, coś nieseryjnego, coś podrapanego. Jeśli motocykl 9 letni ma przebieg 25tyś i żadnych rys, po full serwisie to WTEDY MOŻESZ PODEJRZEWAĆ ŻE COŚ JEST NIE TAK.

ten z ogłoszenia wygląda na normalny motocykl używany codziennie, który po prostu miał szlifa w przeszłości i został w jakiś sposób (do zbadania) naprawiony.. jedź, oglądnij, przejedź się (najlepiej z kimś kto ma jakiekolwiek pojęcie o temacie) i sam zdecydujesz.
  • gałka

>:super_śledź: napisał

>jeżdzę codziennie po mieście...

od wczoraj?; D
  • :super_śledź:

>gałka napisała:
    >>:super_śledź: napisał
    >
    >>jeżdzę codziennie po mieście...
    >
    >od wczoraj?; D

oj tam się gałka czepłaś :P przerwa ponad miesięczna się nie liczy :PP
  • Borek

i tak najlepszy tekt to: ma akcesoryjne kierunki...napewno wymienione po glebie:)
  • Tomaszek

no ima malowane dekla, przecie widać na pierwszy rzut oka... prawdopodobnie też ma pusty zbiornik, bo stoi
  • Qba_tuSzyN

możliwe, że coś kombinowane przy przewodach było, na zdjęciu widać "gołe" kable i marną izolacje.... wydaje mi się że powinny być w takiej specjalnej izolacji jak pozostałe kable.

lubicie się czepiać co?? napisałem to co zobaczyłem ....dogadywać nie musicie
  • KUBA

>KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:* napisał
    >lubicie się czepiać co?? napisałem to co zobaczyłem
    >....dogadywać nie musicie

Temat jest o opisywaniu co jest nieseryjne etc. Toc toz przeciez piszemy. Czego oczekujecie? Zeby sprawdzic motocykl z ogloszenia to trzeba pojechac i obejrzec, przejechac sie ew troche porozkrecac. Nikt niemowi ze po glebie odpada. Praktycznie ciezko znalezc motocykl, ktory nie lezal.

dokładnie
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)