- 1
- 2
-
Zjedź do PitStop'u
Witam wszystkich miłosników motocykli.
Został otwarty nowy serwis motocyklowy w Warszawie.
PitStop - ul. Wolska 64a (wjazd od ul. Syreny)
Kontakt tel. 0501 826 745 -
ViVi
Skoro juz robisz taka reklame i chcesz zachecic do przyjezdzania to podaj jakis cennik podstawowych czynnosci serwisowych (wymiana opon, napedu, regulacja gaznikow i synchro...).
Szczerze to jakos mnie nie zaciekawila informacja ze zostal otwarty nowy serwis motocyklowy na ul.Wolskiej w Warszawie, w ktorej zreszta serwisow motocyklowych jest od pyty. -
Nordini Dare-Devils
-
Anonim
a powiedz mi kto go prowadzi?czy wlasciciel pacowal moze wczesnie w P.J.P? -
-
Anonim
bylem dzisiaj tam,znam chlopaka ,dobry chlopak i uczciwy,dopiero zaczyna wiec na rozkrecenie servisu rzucil niskie ceny,mysle ze warto mu pomoc i przejechac sie do niego z mala regulacja... -
Anonim
Nazwa sugeruje przeszłość zawodniczą. Czyżby rzeczywiście? Czy tylko taka sciema marzyciela? -
Danielson Wwa Bemo
Bylem,sprawdzilem i szczerze powiem ze niedrogo solidnie i w przyjemnej atmosferze ! szczerze polecam!!!!!!! -
Łukasz
Ja też sprawdziłem, jak najbardziej polecam. W PitStopie wymieniłem cały napęd przed długim weekendem, wtedy kiedy inne warsztaty odmówiły wykonania usługi, nawet po wcześniejszym zarezerwowaniu terminu :(
Na pewno z regulacjami i konserwacją nowego napędu też przejadę się do PiStopu :) -
Zjedź do PitStop'u
Dzieki za pozytywne opinie! Co do cen,sa nizsze o ok, 15-20% w stosunku do
''wiodących'' serwisow na rynku!Cztery ostatnie lata pracowalem w'' P.J.P. Motocykle''.Jezeli w tym czasie serwisowales tam swoje moto i byles zadowolony to wiedz ze 50% napraw wykonywalem ja(andrzej).Nie sa to w zadnym wypadku przechwalki ! Co do przeszlosci zawodniczej to nie posiadam jej!!!Mysle ze jezeli mialbym szanse byc mechanikiem w teamie wyscigowym to nie zawiodlbym mojego zespolu!!! -
WiKtOr WOLA
-
Tower
-
WiKtOr WOLA
-
Tower
-
Anonim
Siema, ile by kosztowalo : czyszczenie, regulacja gaznikow luzy zaworowe, uszczelniacze w lagach i wymiana opony tyl ? Jak przedstawiaja sie aktualnie terminy ? A zapomnialem w suzuki bandit 97 r -
Bosssski Tom :D
-
Anonim
Polecam bylem tam ostatnio na zaworach i gaznikach. Moto swietnie chodzi. -
Ania
a ja nie polecam...
Oddałam tam swój pierwszy motocykl GS500. Wyjechałam z serwisu z niedokręconą kierownicą, lagami które składały się pół centymetra i ogólnie Panowie chyba chcieli mnie zabić. A i jeszcze próbowali mi wmówić, że sprężyny progresywne, które tam były od roku w ogóle do tego motocykla nie pasują. Dziwne, że kolejny mechanik musiał stwierdzić, że w Pit Stopie wlali za dużo oleju...
Od tamtej pory mam mechanika, który nigdy mnie nie naciąga i robi solidnie. Tylko trzeba czasem dłużej poczekać. Info na priv -
....Łukasz.... S...
>Ania napisała:
>a ja nie polecam...
>Oddałam tam swój pierwszy motocykl GS500. Wyjechałam z
>serwisu z niedokręconą kierownicą, lagami które
>składały się pół centymetra i ogólnie Panowie chyba
>chcieli mnie zabić. A i jeszcze próbowali mi wmówić, że
>sprężyny progresywne, które tam były od roku w ogóle do
>tego motocykla nie pasują. Dziwne, że kolejny mechanik
>musiał stwierdzić, że w Pit Stopie wlali za dużo
>oleju...
>Od tamtej pory mam mechanika, który nigdy mnie nie naciąga
>i robi solidnie. Tylko trzeba czasem dłużej poczekać.
>Info na priv
Nie zgadzam się z Tobą koleżanko kochana...
A ja tam robię u Andrzeja i mogę z czystym sumieniem go polecić każdemu - terminy realne, umawia się konkretnie i konkretnie oddaje, nie przyjmuje wszystkiego na raz, a sprawdza każdą śróbkę 2 razy. NA PRAWDĘ POLECAM, W PORZĄDKU MECHANIK :) -
Anonim
tak zaraz po zapłaceniu za serwis a chwilkę przed wyjazdem rozkręciła motocykl aby mieć co napisać w poście za jakiś dłuższy czas jak już będzie miała inny motocykl. Wiesz jakiś czas temu przewijał się temat moto motion i też były głosy niezadowolenia, i ofc zadowolenia, dziwne ze ci zadowoleni to się kumplowali z serwisantami itp, zresztą potem i jednemu z zadowolonych moto się dziwnym trafem nałożyło kołami i coś z silnikiem padło:) -
KLimek #99
>SORBI napisał
>Wiesz jakiś czas temu przewijał się temat moto motion i
>też były głosy niezadowolenia, i ofc zadowolenia, dziwne
>ze ci zadowoleni to się kumplowali z serwisantami itp,
>zresztą potem i jednemu z zadowolonych moto się dziwnym
>trafem nałożyło kołami i coś z silnikiem padło:)
pamiętam to jak by było dzisiaj :P Któryś gronowicz świecie przekonany że to jego wina w usterce dalej wierzył w serwis, po czym w koncu opchnął moto za jakie kolwiek pieniądze i kupił skąd indziej :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne