MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Notturno SV

siemanko mam pytanie gdzie w warszawie mozna wykonac badania techniczne?? najlepiej wola i okolice ?? w googlach nic nie znalazlem :) i mam jeszcze takie pytanko jak wyglada takie badanie ?? i najlepiej podajcie kontakt jesli posiadacie :)
  • Anonim

nic nie znaleźć w googlach to wyczyn :) http://www.google.com/search?client...
  • incognito

>Notturno SV napisał
    i mam jeszcze takie pytanko jak wyglada takie
    >badanie ??

sprawdzają czy światła świecą i inkasują 60 zeta
  • KoVal

miałem badania 2 dni temu.. u mnie na brodnie... podjechalem moto myślałem że będę się zamieniac że on wsiądzie zachamuje, cos posprawdza itp a on kazal mi przejechać zapytał czy światła działają ok... proszę wlączyć kierunki ok dziekuje zapraszam w sprawie formalności..
    poszedłem zaplacilem 62 zł podbił papier życzył mi miłej drogi i... tyle mnie widzieli:)
  • Wino

A u mi niebiescy zabrali dowód za niesprawny układy wydechowy (za głośny) i skierowali na badanie. POjechałem, koleś wziąl, sprawdził dzwięk. Było chyba 94 zamiast 90dB a on mówi :
    - Dobra niech będzie.
    O reszte tylko zapytał i 20 zł zainkasował
  • Wino

Jeżeli powiesz kolesiowi że zależy Ci na przeglądzie to on Ci go zrobi. Ale jak zależy Ci tzlko na papierku to on nawet nie bdyie sprawdya
  • KoVal

taki przegląd jak on może zrobić... czyli bez zdjęcia plastików etc. to sam w garażu mogę zrobic i bede wiedział co i jak... te badania to pic na wode fotomontarz:) ot co tyle w temacie
  • misha

hej Koval daj namiar na ta tania stacje diagnostyczna, tez robilem przeglad z tydzien temu, standardzik swiatla, numery, hamulce, spaliny... i 63 zeta;]
  • KUBA

Z tego co wiem to wszedzie kasuja tyle samo - 62zl przeglad + 1zl jakas tam oplata = 63. Mi jeszcze 10zl doliczyl ze swiatla przyregulowal ; ]
  • Łukasz

ja tak samo 62 płaciłem tylko znajomego tam mam to, moto nawet nie widzieli ale pewien jestem ze jest wszystko ok nawet dla własnego bezpieczestwa to ma sie lepsze samopoczucie:D
  • Kazimierz Wielki

>Notturno SV napisał
    >siemanko mam pytanie gdzie w warszawie mozna wykonac badania
    >techniczne?? najlepiej wola i okolice ??

na jelonkach na Górczewskiej 225 vis a vis Tesco masz stację : http://www.speedcar.pl szybko, bez czepiania o szczegóły i do każdego przeglądu rejestracyjnego dostajesz jakiś gift z gablotki ( zestaw śrubokrętów itp) oczywiście cena jak wszędzie :)
  • KUBA

Tak naprawde mozna w kazdej stacji diagnostycznej.
  • BIelas

najczęściej sprawdzają sygnał i światła czasem numery ramy i silnika.
    A jak sie poprosi to poprawią przednie światło.
  • Anonim

a po co im numer silnika?
  • dezerter86

Wpisują sobie w notesik po czym po powrocie do domu kopiują na większy format, wieszają na ścianie i ze stringami naciągniętymi na czoło długo, długo się przy tym masturbują, ale te same numery szybko im się nudzą więc spisują następne.
  • Anonim

SUPER

• Notturno SV

dzieki wszystki za odpowiedzi :) te zbedne i te potrzbne tez :) co do numerow to sprawdzaja je po to aby sie dowiedziec czy moto nie kradzione czy oby napewno ten pojazd ktory jest sprawdzany to ten wlasciwy itd. co do numeru ramy to jestem pewien nie wiem zas jak jest z numerem sielnika bo juz nawet w dowod go nie wpisuja z t5ego co pamietam :)
  • Anonim

właśnie o to mi chodziło, że numer silnika w ogóle nie powinien ich obchodzić
  • ŁAsic

Biurokracja... Wrrrr!
  • Bart-osz

nie bede juz zakładał kolejnego watku.
    Co jest sprawdzane podczas przegladu zerowego? kupiłem sprowadozny motocykl i taki przeglad musi przejsc
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)