MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • starter

No gratuluje w swoim imieniu i nie wiem czy w innych też,ale gratuluje i dziękuję że wystąpiłeś z naszego Warszawskiego okręgu na Extreme Bemowo
  • Prrr i Bzzz

Ja rowniez gratuluje; ) W zeszlym roku rowniez startowales :)
  • Ten zly...::SVS Rider::..

nooo ale czemu cie czesiek na finale nie bylo za duzo??:P
  • Anonim

jak to na finale mnie nie było ogolnie 9 miejsce. noi ogólnie DZIĘKI za doping , http://www.scigacz.pl/ExtremeMoto,2...
  • Anonim

brawo!!!!!
  • oscar

Gratulacje.
    Nie zagotowales silnika przypadkiem w czasie przejazdu?
  • Unitra

dobre melo było
    hahahaha
    i ten "zepsuty" koleżka u ciebie w furze!

to teraz co?
    jedziemy na bielawe?
  • Seba

czesław, masz jakis film ze swojego przejazdu? to wrzuc na sp albo tu
    bo nie dalem rady przyjechać do wawy na extreme
  • Anonim

KAWASAKI się nie gotują, zresztą nie wiem nie patrzylem ale chyba nic mi sie nie gotowało,, niemam filmików ale napewno coś sie ukaże w necie tylko czasu trzeba, ogólnie to MEGA ZAJEBISZCZA IMPREZA było, na Bielawe nie jade bo pierdziele te klimaty, czekam na KOSZALIN, noi BYDGOSZCZ
  • :super_śledź:

>CZESIO FRYYSTAJLOWIEC napisał
    >jak to na finale mnie nie było ogolnie 9 miejsce. noi
    >ogólnie DZIĘKI za doping
    >, http://www.scigacz.pl/ExtremeMoto,2...

no staryy, GRATULUJE !! na samej imprezie niestety nie dane mi było być, no a teraz zaczynam żałować - mam nadzieje, że doping od kolegów dostałeś NALEŻYTY :)

jeszcze raz gratuluje !!
  • starter

jeszcze dodałbym gratulacje dla reszty reprezentantów Wawy tzn Cypa i Pawła Matuszewskiego(Materka) super moto,czy z wawy ktoś jeszcze startował?
    Śledziu,czekałem aż ktoś to napisze,bo nasz doping był mizerny niestety:-(a chłopaki startowali z wawy i tu powinni dostac największy doping,za rok nie można dac plamy,muszą byc petardy transparenty i grupa po kilka osób która w krzyczeniu będzie się zmieniac i też będzie najgłośniejsza na całym Bemowie
    PO PROSTU CHŁOPAKI, DALIŚMY JAKO KIBICE PLAMY!!!!!!!!!
  • :super_śledź:

o kurna to lipa :\ ja niestety, jak napisałem, nie byłem na imprezie więc zbytnio się wypowiadać nie mogę na temat dopingu itp. ..

ps. popieram Twoje plany na przyszłyu rok :))
  • Tomek

zajebisty przejazd!! pozdrawiam i gratuluje...
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)