-
starter
No gratuluje w swoim imieniu i nie wiem czy w innych też,ale gratuluje i dziękuję że wystąpiłeś z naszego Warszawskiego okręgu na Extreme Bemowo -
Prrr i Bzzz
-
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Anonim
jak to na finale mnie nie było ogolnie 9 miejsce. noi ogólnie DZIĘKI za doping , http://www.scigacz.pl/ExtremeMoto,2... -
-
Anonim
-
oscar
-
Unitra
dobre melo było
hahahaha
i ten "zepsuty" koleżka u ciebie w furze!
to teraz co?
jedziemy na bielawe? -
Seba
czesław, masz jakis film ze swojego przejazdu? to wrzuc na sp albo tu
bo nie dalem rady przyjechać do wawy na extreme -
Anonim
KAWASAKI się nie gotują, zresztą nie wiem nie patrzylem ale chyba nic mi sie nie gotowało,, niemam filmików ale napewno coś sie ukaże w necie tylko czasu trzeba, ogólnie to MEGA ZAJEBISZCZA IMPREZA było, na Bielawe nie jade bo pierdziele te klimaty, czekam na KOSZALIN, noi BYDGOSZCZ -
:super_śledź:
>CZESIO FRYYSTAJLOWIEC napisał
>jak to na finale mnie nie było ogolnie 9 miejsce. noi
>ogólnie DZIĘKI za doping
>, http://www.scigacz.pl/ExtremeMoto,2...
no staryy, GRATULUJE !! na samej imprezie niestety nie dane mi było być, no a teraz zaczynam żałować - mam nadzieje, że doping od kolegów dostałeś NALEŻYTY :)
jeszcze raz gratuluje !! -
starter
jeszcze dodałbym gratulacje dla reszty reprezentantów Wawy tzn Cypa i Pawła Matuszewskiego(Materka) super moto,czy z wawy ktoś jeszcze startował?
Śledziu,czekałem aż ktoś to napisze,bo nasz doping był mizerny niestety:-(a chłopaki startowali z wawy i tu powinni dostac największy doping,za rok nie można dac plamy,muszą byc petardy transparenty i grupa po kilka osób która w krzyczeniu będzie się zmieniac i też będzie najgłośniejsza na całym Bemowie
PO PROSTU CHŁOPAKI, DALIŚMY JAKO KIBICE PLAMY!!!!!!!!! -
:super_śledź:
o kurna to lipa :\ ja niestety, jak napisałem, nie byłem na imprezie więc zbytnio się wypowiadać nie mogę na temat dopingu itp. ..
ps. popieram Twoje plany na przyszłyu rok :)) -
Tomek
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne