- 1
- 2
-
borek749
http://www.fotosik.pl/showFullSize....
pamiętajcie, tylko w "grupie" się liczy
goście z mojego miasta, wstyd, że oni uważaja akcje policji za dobrą, nie nawidzę takich, ktorzy poprzez oczernianie innych próbują podbudować swój wizerunek
-
borek749
to strona internetowa tego b(u)ractwa http://www.orzel-zary.com/
możecie wejśc na księgę gości i tam też ciekawostki poczytać
ja na przykład dowiedziałem się, że miałem wypadek z powodu stawiania na koło i palenia gumy na skrzyżowaniu.... -
Bartek
to on tą armaturą 285.5 km/h jechal? lol nawet kichnąć teraz na motocyklu nie można, bo później zyje sie tylko 10 sekund. świnka grypa panuje... także koledzy i koleżanki motocykliści- nigdy, przenigdy nie kichnijcie jadąc motocyklem, bo zaraz umrzecie:) -
Mfalme
Racja, wprawdzie założenie mają dobre ale i tak nie wydaje mi się, żeby oskarżanie niezrzeszonych motocyklistów, czy tych, którzy kupują motocykl m.in. dla frajdy z jazdy, było komukolwiek na korzyść. -
-
Mfalme
>Bartek napisał
>to on tą armaturą 285.5 km/h jechal? lol nawet kichnąć
>teraz na motocyklu nie można, bo później zyje sie tylko
>10 sekund. świnka grypa panuje... także koledzy i
>koleżanki motocykliści- nigdy, przenigdy nie kichnijcie
>jadąc motocyklem, bo zaraz umrzecie:)
Tu nie ma się co śmiać :), znam człowieka, który na zakręcie w taki sposób zapluł sobie szybę i z niego wyleciał, nic sobie na szczęście nie zrobił. Tych 10 sek. to już w ogóle nie rozumiem :) -
Suchy.
"My jeździmy spokojnie, oddajemy krew, zbieramy pieniądze dla chorych" ; >?
czy to jest wyznacznikiem dobrego motocyklisty? Z tego co sie orientuje... w chuuuya ludzi od kosiarek, przez plastiki, po czołgi oddawali; |... żenada. -
KLimek #99
-
BIelas
-
:super_śledź:
zaczyna sie to co juz wspominalem - ja mam "harleya" (motocykl z DUSZĄ), oddaje krew i wywoże Jezusa z kościoła to jestem dobry, be natomiast jest ten szaleńca, szatanista i dawca na "ścigaczu" (bo przecież w domyśle wiadomo o kim mowa) i należy ich najelepiej eksterminować ze społeczeństwa. generalnie nie mam siły zbytnio sie nawet pluć, bo po co? co to da? dalej bede latał tak jak latałem do tej pory - czyli tak, aby sprawiało mi to frajdę i dalej będę machał w trasie każdemu na obojętnie jakim motocyklu (dzisiaj nawet mnie jeden skubaniec na nocniku zmylił i też go pozdrowiłem - no ale odwzajemnił więc jestem usprawiedliwiony hehe :)
ps. 285km/h taaa.. po czym obudził sie z reka w nociku -
wojtek-rr
>borek749 napisał
> http://www.fotosik.pl/showFullSize....
>
>pamiętajcie, tylko w "grupie" się liczy
>
>goście z mojego miasta, wstyd, że oni uważaja akcje
>policji za dobrą, nie nawidzę takich, ktorzy poprzez
>oczernianie innych próbują podbudować swój wizerunek
>
>
Szok!!Co ten Kucap pieprzy,jak go z bocznej puszka walnie to może otrzeżwieje. Nikt nie jeżdzi na moto żeby się zabić,a że czasem człek przygazuje to zaraz jest tym złym. -
Cinek
-
mario
rozbawił mnie tekst ,, prezes bractwa,, jest ich tam w chooy!!! 18 szt.:P dobrze , ze nie ma już ORMO bo by się zapisali:P -
Anonim
a może ktoś postara się podać definicję "PRAWDZIWEGO MOTOCYKLISTY" ????? co w praktyce ona oznacza????
Czy definicja prawdziwego motocyklisty musi zawierać zagadnienia odnośnie:
wieku
płci
rodzaj sprzętu
ilość kasy osobnika
itp????? -
!aniolek z ogonkiem
zapomnales mazak dodac ze prawdziwy motocyklista powinen miec dlugie wlosy tatuaze i duze jaja:)
a tak na powaznie nie wazne czy men or women jak gleboki jest twoj portwel czy litr czy cwiara liczy sie jakim czlowiekiem jestes... -
Sprężi
>!aniolek z ogonkiem napisał
>zapomnales mazak dodac ze prawdziwy motocyklista powinen
>miec dlugie wlosy tatuaze i duze jaja:)
a jak się nie ma jaj jeno piersi mikrych wymiarów ? to co banicja ?
żenujące oj żenujące .......
swoją drogą nie wierzę że jeżdżą 50 km/h po mieście a ograniczeń przestrzegają bardziej niż dekalogu
-
borek749
jeżeli w ogóle jeżdżą, z tego co wiem to te ich bractwo najcześciej pije, z resztą zobaczcie co mają na zdjęciach, leją browar do tych swoich dużych brzuchów, -
Sprężi
bractwo kufla ....
ech pomysły
swoją drogą Pani redaktor z uporem maniaka w artykule pisała ciągle "motor" nie motocykl co mnie troszku zjeżyło . -
Anonim
>borek749 napisał
>jeżeli w ogóle jeżdżą, z tego co wiem to te ich bractwo
>najcześciej pije, z resztą zobaczcie co mają na
>zdjęciach, leją browar do tych swoich dużych brzuchów,
kolego !!!!! Ty chyba wczorajszy jesteś !!!!! Nie słyszaleś ,iż w dzisiejszych czas duży brzuch jest oznaką luksusu:))))
a co do "tych panuf" - wg mnie są oni przedstawicielami dobrze zarobinej klasy wyższej(uwzględniając jedynie zamożnosć portfela). Motocykl służy im do lansu ,a nie jest narzędziem do dawania przyjemnosci. Oni doskonale się czują w towarzystwie luksusowych prostytutek niż na motocyklu....
PS: ale kto wie jak to będzie z nami za klika lat :)))))))) -
Alberto
>Sprężi napisała:
>bractwo kufla ....
>ech pomysły
>swoją drogą Pani redaktor z uporem maniaka w artykule
>pisała ciągle "motor" nie motocykl co mnie troszku
>zjeżyło .
Skoro jeżdżą na motorach, to są "motorzystami" -
Sprężi
>Alberto napisał
>Skoro jeżdżą na motorach, to są "motorzystami"