MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • borek749

http://www.fotosik.pl/showFullSize....

pamiętajcie, tylko w "grupie" się liczy

goście z mojego miasta, wstyd, że oni uważaja akcje policji za dobrą, nie nawidzę takich, ktorzy poprzez oczernianie innych próbują podbudować swój wizerunek

• borek749

to strona internetowa tego b(u)ractwa http://www.orzel-zary.com/
    możecie wejśc na księgę gości i tam też ciekawostki poczytać
    ja na przykład dowiedziałem się, że miałem wypadek z powodu stawiania na koło i palenia gumy na skrzyżowaniu....
  • Bartek

to on tą armaturą 285.5 km/h jechal? lol nawet kichnąć teraz na motocyklu nie można, bo później zyje sie tylko 10 sekund. świnka grypa panuje... także koledzy i koleżanki motocykliści- nigdy, przenigdy nie kichnijcie jadąc motocyklem, bo zaraz umrzecie:)
  • Mfalme

Racja, wprawdzie założenie mają dobre ale i tak nie wydaje mi się, żeby oskarżanie niezrzeszonych motocyklistów, czy tych, którzy kupują motocykl m.in. dla frajdy z jazdy, było komukolwiek na korzyść.
  • Mfalme

>Bartek napisał
    >to on tą armaturą 285.5 km/h jechal? lol nawet kichnąć
    >teraz na motocyklu nie można, bo później zyje sie tylko
    >10 sekund. świnka grypa panuje... także koledzy i
    >koleżanki motocykliści- nigdy, przenigdy nie kichnijcie
    >jadąc motocyklem, bo zaraz umrzecie:)

Tu nie ma się co śmiać :), znam człowieka, który na zakręcie w taki sposób zapluł sobie szybę i z niego wyleciał, nic sobie na szczęście nie zrobił. Tych 10 sek. to już w ogóle nie rozumiem :)
  • Suchy.

"My jeździmy spokojnie, oddajemy krew, zbieramy pieniądze dla chorych" ; >?

czy to jest wyznacznikiem dobrego motocyklisty? Z tego co sie orientuje... w chuuuya ludzi od kosiarek, przez plastiki, po czołgi oddawali; |... żenada.
  • KLimek #99

cuda na kiju ku*** , cuda na kiju
  • BIelas

kluby mnie nie bawią
  • :super_śledź:

zaczyna sie to co juz wspominalem - ja mam "harleya" (motocykl z DUSZĄ), oddaje krew i wywoże Jezusa z kościoła to jestem dobry, be natomiast jest ten szaleńca, szatanista i dawca na "ścigaczu" (bo przecież w domyśle wiadomo o kim mowa) i należy ich najelepiej eksterminować ze społeczeństwa. generalnie nie mam siły zbytnio sie nawet pluć, bo po co? co to da? dalej bede latał tak jak latałem do tej pory - czyli tak, aby sprawiało mi to frajdę i dalej będę machał w trasie każdemu na obojętnie jakim motocyklu (dzisiaj nawet mnie jeden skubaniec na nocniku zmylił i też go pozdrowiłem - no ale odwzajemnił więc jestem usprawiedliwiony hehe :)

ps. 285km/h taaa.. po czym obudził sie z reka w nociku
  • wojtek-rr

>borek749 napisał
    > http://www.fotosik.pl/showFullSize....
    >
    >pamiętajcie, tylko w "grupie" się liczy
    >
    >goście z mojego miasta, wstyd, że oni uważaja akcje
    >policji za dobrą, nie nawidzę takich, ktorzy poprzez
    >oczernianie innych próbują podbudować swój wizerunek
    >
    >

Szok!!Co ten Kucap pieprzy,jak go z bocznej puszka walnie to może otrzeżwieje. Nikt nie jeżdzi na moto żeby się zabić,a że czasem człek przygazuje to zaraz jest tym złym.
  • Cinek

Widać mohery też wsiadły na moto...
  • mario

rozbawił mnie tekst ,, prezes bractwa,, jest ich tam w chooy!!! 18 szt.:P dobrze , ze nie ma już ORMO bo by się zapisali:P
  • Anonim

a może ktoś postara się podać definicję "PRAWDZIWEGO MOTOCYKLISTY" ????? co w praktyce ona oznacza????

Czy definicja prawdziwego motocyklisty musi zawierać zagadnienia odnośnie:

wieku
    płci
    rodzaj sprzętu
    ilość kasy osobnika
    itp?????
  • !aniolek z ogonkiem

zapomnales mazak dodac ze prawdziwy motocyklista powinen miec dlugie wlosy tatuaze i duze jaja:)
    a tak na powaznie nie wazne czy men or women jak gleboki jest twoj portwel czy litr czy cwiara liczy sie jakim czlowiekiem jestes...
  • Sprężi

>!aniolek z ogonkiem napisał
    >zapomnales mazak dodac ze prawdziwy motocyklista powinen
    >miec dlugie wlosy tatuaze i duze jaja:)

a jak się nie ma jaj jeno piersi mikrych wymiarów ? to co banicja ?

żenujące oj żenujące .......
    swoją drogą nie wierzę że jeżdżą 50 km/h po mieście a ograniczeń przestrzegają bardziej niż dekalogu

• borek749

jeżeli w ogóle jeżdżą, z tego co wiem to te ich bractwo najcześciej pije, z resztą zobaczcie co mają na zdjęciach, leją browar do tych swoich dużych brzuchów,
  • Sprężi

bractwo kufla ....
    ech pomysły
    swoją drogą Pani redaktor z uporem maniaka w artykule pisała ciągle "motor" nie motocykl co mnie troszku zjeżyło .
  • Anonim

>borek749 napisał
    >jeżeli w ogóle jeżdżą, z tego co wiem to te ich bractwo
    >najcześciej pije, z resztą zobaczcie co mają na
    >zdjęciach, leją browar do tych swoich dużych brzuchów,

kolego !!!!! Ty chyba wczorajszy jesteś !!!!! Nie słyszaleś ,iż w dzisiejszych czas duży brzuch jest oznaką luksusu:))))

a co do "tych panuf" - wg mnie są oni przedstawicielami dobrze zarobinej klasy wyższej(uwzględniając jedynie zamożnosć portfela). Motocykl służy im do lansu ,a nie jest narzędziem do dawania przyjemnosci. Oni doskonale się czują w towarzystwie luksusowych prostytutek niż na motocyklu....

PS: ale kto wie jak to będzie z nami za klika lat :))))))))
  • Alberto

>Sprężi napisała:
    >bractwo kufla ....
    >ech pomysły
    >swoją drogą Pani redaktor z uporem maniaka w artykule
    >pisała ciągle "motor" nie motocykl co mnie troszku
    >zjeżyło .

Skoro jeżdżą na motorach, to są "motorzystami"
  • Sprężi

>Alberto napisał

>Skoro jeżdżą na motorach, to są "motorzystami"

hahahahahahah i wszystko jasne; )
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)