MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aitor

Organizujemy odwiedziny w domu dziecka w Kaliskach.
    Termin jest już ustalony z Domem Dziecka jednak fajnie było by zebrać więcej moto.

DD jest w odległości ok 70km od Warszawy

Liczę na to, że znajdą sie chętni mimo iż następnego Dnia jest kolejna akcja dla dzieciaków z Dalibora.

Chętni wpisywać się !!!

Dom Dziecka "Julin" w Kaliskach
    07-130 Łochów

telefon: 0256751137

e-mail: ddjulin@poczta.onet.pl

Dyrektor - mgr Agata Kuczyńska
  • TAKESHI

No ale to jest chyba ta sama data co na Dalibora... :/ Hmm... :(
  • aitor

Na Dalibora jest 1 czerwca...
  • !aniolek z ogonkiem

aitor chyba jednak sa tego samego dnia te imprezy bo to weekend...
  • TAKESHI

No właśnie z tego co kojarzę to Dalibora przesunięto na niedziele bo trudno było z poniedziałkiem. :(
  • aitor

Jechac po raz "4" do tego samego DD w ktorym dzieciaki juz wszystko maja paranoja jakas!!! A w tamtym DD nie maja nawet ciuchow ani kosmetykow!!! No tak tutaj wszyscy maja blisko pojada sie pokazac powiedziec, ze byli na akcji w DD i tyle zamiast pomoc dzieciakom z Kalisk, ktorzy na chwile obecna sa bardziej potrzebujacy!!!
  • Wiesiek

>aitor napisał
    >Jechac po raz "4" do tego samego DD w ktorym dzieciaki juz
    >wszystko maja paranoja jakas!!! A w tamtym DD nie maja nawet
    >ciuchow ani kosmetykow!!! No tak tutaj wszyscy maja blisko
    >pojada sie pokazac powiedziec, ze byli na akcji w DD i tyle
    >zamiast pomoc dzieciakom z Kalisk, ktorzy na chwile obecna
    >sa bardziej potrzebujacy!!!

Fakt, gronowicze powinni udać się do Kalisk, i tak dużo osób spoza grona odwiedzi Dalibor.
  • aneczka

Powinni/ nie powinni, chyba trochę za mocne słowo.

Nie chcemy robić zamętu, acz chyba na to trochę za późno, należało najpierw przeczytać wątek o Dalibora.

Stara prawda ludowa głosi 'kto pierwszy ten lepszy', więc niech na gronie będzie Dalibora, a jeśli ktoś miałby chęć jechać z nami (a może ma po prostu bliżej do Kalisk) to poproszę o info na priv.

Organizatorów Dnia Dziecka na Dalibora przepraszam, a moderatora proszę o zamknięcie tematu.
  • !aniolek z ogonkiem

jakie zamknecie tematu niech temat bedzie a kto chce to zdecyduje gdzie jechac
  • Gawień

>aitor napisał
    >No tak tutaj wszyscy maja blisko
    >pojada sie pokazac powiedziec, ze byli na akcji w DD i tyle
    >zamiast pomoc dzieciakom z Kalisk, ktorzy na chwile obecna
    >sa bardziej potrzebujacy!!!

Jak dla mnie to Ty obrażasz wszystkich którzy byli i przyczynili się do akcji jakie były w DD Dalibora , nie przesadzaj , jak by nie można było wszystkiego zorganizować z odstępem np. 2 - 3 tyg.

• aneczka

>!aniolek z ogonkiem napisał
    >jakie zamknecie tematu niech temat bedzie a kto chce to
    >zdecyduje gdzie jechac

Zamknięcie, a nie skasowanie, bo dyskusje kto co i gdzie powinien jechać są chyba bez sensu... Moim zdaniem.
  • TAKESHI

Gawień napisał:
    >Jak dla mnie to Ty obrażasz wszystkich którzy byli i
    >przyczynili się do akcji jakie były w DD Dalibora , nie
    >przesadzaj , jak by nie można było wszystkiego
    >zorganizować z odstępem np. 2 - 3 tyg.
    >
    >
    I tu Gawień Ma racje. Z resztą od początku mowa była o Dalibora. Dlaczego do Kalisk nie pojechac w innym terminie a sprawę poniekąd omówic na spotkaniu w DD Dalibora??
  • aitor

>Gawień napisał

>Jak dla mnie to Ty obrażasz wszystkich którzy byli i
    >przyczynili się do akcji jakie były w DD Dalibora , nie
    >przesadzaj , jak by nie można było wszystkiego
    >zorganizować z odstępem np. 2 - 3 tyg.
    >
    >

Jak bys chcial wiedziec to bylem na pierwszej akcji na Dalibora i jakos wtedy tyle chetnych nie bylo! Stad tez na motomikolajach pojechali wszyscy tam bo juz znali sie z opiekunami tego DD. Termin tej akcji byl juz przekladany bo, a to ludzie sie nie zbierali, a to extreme moto poza tym dalibora mialo byc 1 czerwca, a nie 31 !!!
  • !aniolek z ogonkiem

mala mi masz racje dyskusje sa bez sensu najlepiej zeby bylo w innym terminie ale nie jest... a nikt chyba na dalibora nawet nie rozmawial czy dzieciaki nie maja innych planow w niedziele...
    przeciesz jak by bylo mozna to napewno kazdy z nas by chcial wszystkie dzieciaki uszczesliwic przynajmniej ja tak mam;)
  • aitor

Zreszta jak napisalem w temacie akcji na dalibora pare miesiecy temu, ze fajnie bylo by zorganizowac akcje dla jakiegos innego domu dziecka to zaraz sie rzucac zaczeli, ze to bez sensu do roznych domow, ze najlepiej jeden i koniec co jest dla mnie bez sensu...dlatego sami zaczelismy organizowac akcje dla dzieciakow z Kalisk i teraz wrzucilem temat, ze jak ktos by chcial to zapraszamy:)
  • TAKESHI

aitor, a tak przy okazji się zapytam czy w innych terminach odwiedzacie lub planujecie tam podjechac?? Ja szczerze mówiąc złapałem teraz rozkminkę. No i nie wiem gdzie się pojawię.
  • Anonim

Jest nas tyle że nie ma problemu żeby być w 2 DD jednego dnia. Nie ma co się sprzeczać. A Aitor ma rację. Był jedną z osób która rozpoczęła akcję pomocy dla dzieci z Dalibora więc raczej nikogo nie obraza. Ma rację ze 4 wizyta w przeciągi 10 miesięcy na Kole trochę mija się z celem i że warto pomóc innym dzieciakom.
  • Anonim

Fakt motocyklistów jest dużo i można by się podzielić. Domów dziecka jest dużo i prawie każdy potrzebuje wsparcia.
    Obie akcje są jak najbardziej ok.

Tylko proszę nie zapominajcie o dzieciakach.
    Dzieciaki z Dalibora z pewnością do waszych wizyt się przyzwyczaiły i czekają na was. Jeśli przestaniecie ich nagle odwiedzać to dzieciaki będą czuły się rozczarowane. Pamiętajcie, że niektóre z nich wiele w swoim życiu przeszły. Jeśli na poprzedniej wizycie ktoś obiecał, że znów przyjedziecie to nie można tej obietnicy złamać.

Dlatego proszę aby nie rezygnować z Dalibora. Przynajmniej raz w roku warto ich odwiedzać
  • Anonim

>Arachne napisała:
    >Fakt motocyklistów jest dużo i można by się podzielić.
    >Domów dziecka jest dużo i prawie każdy potrzebuje
    >wsparcia.
    >Obie akcje są jak najbardziej ok.
    >
    >Tylko proszę nie zapominajcie o dzieciakach.
    >Dzieciaki z Dalibora z pewnością do waszych wizyt się
    >przyzwyczaiły i czekają na was. Jeśli przestaniecie ich
    >nagle odwiedzać to dzieciaki będą czuły się
    >rozczarowane. Pamiętajcie, że niektóre z nich wiele w
    >swoim życiu przeszły. Jeśli na poprzedniej wizycie ktoś
    >obiecał, że znów przyjedziecie to nie można tej
    >obietnicy złamać.
    >
    >Dlatego proszę aby nie rezygnować z Dalibora. Przynajmniej
    >raz w roku warto ich odwiedzać

Zdecydowanie masz rację. Nie można ich zostawić. Ale nikt o tym nie mówi przecież. Będą odwiedzane na pewno tylko dzieci szybko sie przyzwyczajają do dobrego ( z resztą nie tylko dzieci) i jak teraz będziemy na Dalibora jeździć co 2-3 miesiące a później raz na rok nagle to będą czuły się równie mocno rozczarowane i tym faktem. Tak czy siak i tak cześć z nas pojedzie tego dnia na Dalibora a cześć do Kalisk.
  • KLimek #99

Ja to chciał bym wtrącić że Dalibora MOŻE NIE WYPALIĆ. Obecnie jeszcze sie nawet nie zebrano aby to załatwić, W który to poprzednio organizował nie ma obecnie nawet czasu pojechac tam do DD i tego omówić z dyrektorem... wiec moze jednak warto sie zastanowić czy tamtego nie przesunąć.
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)