MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .:W:.

I jednak się okazuje że MOŻNA!

Klimek, teraz Twoja kolej :P
  • KLimek #99

>.:W:. napisał
    >I jednak się okazuje że MOŻNA!
    >
    >Klimek, teraz Twoja kolej :P

Co moja kolej ?:P to że miałem dresiarską koszulke adidasa to co ?:P:P źle ?:P:P była ukryta pod innym ubiorem :P
  • mona

dziex
  • KLimek #99

>Zbuntowany Anioł napisała:
    >dziex

??
  • Goguś

>Yarson napisał
    >sory ale sie wkurwilem..
    >
    >Jemu nikt jakos z gronowiczow nie zarzuca ze dla kasy tylko
    >i wylacznie to robi..ale jak ja Lusterka organizowalem to
    >pisali na gronie ze organizuje to bo mam parcie, i chce sie
    >dorobic...

Pierdol to co mówią inni, niech się patrzą na siebie. Pierdolone kurwy które nie mają o czym gadać.

RÓB LUSTERKA I WAL TO W DUPĘ !!! (sorry za małą agresję ale gadanie o dupie marynie bo się nudzie to głupota, posprzątajcie własne podwórko).

PS: Parada byłe beznadziejna, czemu ? Ponieważ z tyłu dogoniły nas samochody i wpierdalały się pomiędzy motocykle, wjeżdżały z bocznych uliczek stwarzając niebezpieczne sytuacje. Aby ludzie z parady musieli takie samochody blokować ? żal, nigdy już tam nie pojadę!
  • .:W:.

Oż Ty Gogo jaki bulwers :D

Fakt faktem akcja z lusterkami to dobry pomysł.
  • Goguś

No właśnie. To Yarson rób akcję a jak nie to kopa w dupę dostaniesz; D
  • NIKA

jaby czlowiek przejmowal sie tak wszystkim co mowia inni to bym na swiat do tej pory nie wyszla
  • Wiktor VFR

a wy jeszcze nadajecie w tym biało-skarpetkowym temacie? na koń a nie pierdolic na gronie :)
  • NIKA

slusznie.; p i z kopyta
  • Goguś

Viktor; p Należy się odpoczynek; D Jutro 1000 km przede mną; p
  • Izzy

Klip:

http://www.motogen.pl/multimedia/mo...
  • Kashyツ

tak wracając do opini tegorocznego bemowa to co roku jest coraz gorzej nic się nie dzieje i strasznie drogi jest wjazd. moim zdaniem powinii dać może pokaz jakis ciekawy na motocyklach albo coś a nie jak co roku szorowanie odziezy po betonie.

Jakby ktoś chciał zdjęcia to niewielką czesc mam u siebie na profilu, a jak ktoś chce więcej to piszcie na priv
    http://grono.net/gallery/show/84667...
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)