-
.:W:.
-
KLimek #99
>.:W:. napisał
>I jednak się okazuje że MOŻNA!
>
>Klimek, teraz Twoja kolej :P
Co moja kolej ?:P to że miałem dresiarską koszulke adidasa to co ?:P:P źle ?:P:P była ukryta pod innym ubiorem :P -
mona
-
KLimek #99
-
-
>Yarson napisał
>sory ale sie wkurwilem..
>
>Jemu nikt jakos z gronowiczow nie zarzuca ze dla kasy tylko
>i wylacznie to robi..ale jak ja Lusterka organizowalem to
>pisali na gronie ze organizuje to bo mam parcie, i chce sie
>dorobic...
Pierdol to co mówią inni, niech się patrzą na siebie. Pierdolone kurwy które nie mają o czym gadać.
RÓB LUSTERKA I WAL TO W DUPĘ !!! (sorry za małą agresję ale gadanie o dupie marynie bo się nudzie to głupota, posprzątajcie własne podwórko).
PS: Parada byłe beznadziejna, czemu ? Ponieważ z tyłu dogoniły nas samochody i wpierdalały się pomiędzy motocykle, wjeżdżały z bocznych uliczek stwarzając niebezpieczne sytuacje. Aby ludzie z parady musieli takie samochody blokować ? żal, nigdy już tam nie pojadę!
-
.:W:.
Oż Ty Gogo jaki bulwers :D
Fakt faktem akcja z lusterkami to dobry pomysł. -
No właśnie. To Yarson rób akcję a jak nie to kopa w dupę dostaniesz; D
-
NIKA
jaby czlowiek przejmowal sie tak wszystkim co mowia inni to bym na swiat do tej pory nie wyszla -
Wiktor VFR
a wy jeszcze nadajecie w tym biało-skarpetkowym temacie? na koń a nie pierdolic na gronie :) -
NIKA
-
-
Izzy
-
Kashyツ
tak wracając do opini tegorocznego bemowa to co roku jest coraz gorzej nic się nie dzieje i strasznie drogi jest wjazd. moim zdaniem powinii dać może pokaz jakis ciekawy na motocyklach albo coś a nie jak co roku szorowanie odziezy po betonie.
Jakby ktoś chciał zdjęcia to niewielką czesc mam u siebie na profilu, a jak ktoś chce więcej to piszcie na priv
http://grono.net/gallery/show/84667...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne