-
Ka®oL :Ð
>Filipchuck napisał
>>Ka®oL :Ð napisał
>>ja pewnie się wybiorę chociaż jakoś nie chce mi się
>>płacić 20zł. raczej tylko na paradę się podłącze a
>>potem pośmigam gdzieś indziej, jedzie ktoś z pragi
>>południe ?
>
>pewnie jedzie ale nie na skuterach
ale ja nie jade na skuterze
-
Filipchuck
-
Ka®oL :Ð
-
!!!MaRcInEk!!!
-
-
<Michał is back to life>
-
Filipchuck
>Ka®oL :Ð napisał
>to ci się tylko tak wydaje :)
Ile masz lat w takim razie i jakie masz pojecie o uczestnictwie w ruchu drogowym, moze tak zapytam. -
Loko
heh Michał! Dobry quest :D Honorowe oddanie krwi za 20 zł :D
a może jeszcze trzeba wlasna strzykawke brac ze soba :p
Nie no ja licze na to ze po oddaniu krwi zwroca nam za bilety wstepu albo poprostu bramkazom sciemnie ze jade tylko swoje RH zostawic dla po3ebujacych i zaraz lece :D
Na parade jade na pewno, moja pierwsza w życiu wiec musze sam sie przekonac czy bedzie tak jak Yarson mowi -
ALFA & OMEGA
Jak by ktoś jechał od strony Warszawy na zlot w Sochaczewie to niech się wpisze bo raczej zabrał bym się z jakąś grupą możliwe że jeszcze parę moto by było -
Rafik
-
Anonim
>Czacha napisał
>Ja wpadnę na paradę muszę tylko chłopaków z Ostrowi
>pozbierać :)
no to będzie grubo !!!!!!!
-
Kemla®
>Mazak napisał
>>Czacha napisał
>>Ja wpadnę na paradę muszę tylko chłopaków z Ostrowi
>>pozbierać :)
>
>no to będzie grubo !!!!!!!
>
>
no ba, pewnie beda zamieszki jak przy Ace Cafe miedzy rockersami a modsami:D
na cos takiego to juz trzeba przyjechac; ) -
M!ch@ł
Parada też srako zalatuje. W taką temp. to motocykle będą zagotowane po ujechaniu 200 metrów. Do tego jak ktoś się znajdzie z tyłu to będzie musiał się przeciskać między samochodami i wkurwionymi kierowcami którzy stali przez godzinę w korku W SOBOTĘ!!!!! Nie wspomnę o ilości dzwonów mniejszych czy większych, bo najechania przez zajechania to klasyka tej parady.
Generalnie NIE POLECAM a jak już to stanąć sobie gdzieś z boku na trasie przejazdu żeby porobić kilka fajnych fot. -
Rafik
>Mazak napisał
>>Czacha napisał
>>Ja wpadnę na paradę muszę tylko chłopaków z Ostrowi
>>pozbierać :)
>
>no to będzie grubo !!!!!!!
>
>
no to i ciebie poznam :) -
M!ch@ł
-
Charzyn DXN
A będą wogule jakieś pokazy w sensie stunt? Bo na stronie nic nie piszą tylko konkursy sprawnościowe :D Jak nie to chyba tez tylko parade ogarne. -
KUBA
Stunt w postaci spalenia gumy przez przyjezdzajace osoby za piwo i koszulke :P -
Vanucciiii
nie widzę najmniejszego sensu wjeżdżać na teren . Jeszcze żeby krew oddać to ok ale pewnie znowu dostanę temperatury na widok igły i mnie odesla z kwitkiem ,więc chuj .proponuje zrobić oddzielną imprezę przed wejściem -
Charzyn DXN
-
Loko
byłem tylko na paradzie. Dobra organizacja, mila atmosfera i widok tych sympatykow na przystankach do ktorych i tak nie dojada autobusy, byl poprostu zwalajacy z nóg :D -
Grzesiek
Super było, fajnie, że tyle motorów przyjechało pewnie za sprawą pogody :):)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne