MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ka®oL :Ð

>Filipchuck napisał
    >>Ka®oL :Ð napisał
    >>ja pewnie się wybiorę chociaż jakoś nie chce mi się
    >>płacić 20zł. raczej tylko na paradę się podłącze a
    >>potem pośmigam gdzieś indziej, jedzie ktoś z pragi
    >>południe ?
    >
    >pewnie jedzie ale nie na skuterach

ale ja nie jade na skuterze
  • Filipchuck

a na czym? bo z grona wydaje sie ze masz mniej niz 17 lat
  • Ka®oL :Ð

to ci się tylko tak wydaje :)
  • !!!MaRcInEk!!!

kocur:D
  • <Michał is back to life>

Czy aby wejść i honorowo oddać krew też trzeba będzie zapłacić???
  • Filipchuck

>Ka®oL :Ð napisał
    >to ci się tylko tak wydaje :)

Ile masz lat w takim razie i jakie masz pojecie o uczestnictwie w ruchu drogowym, moze tak zapytam.
  • Loko

heh Michał! Dobry quest :D Honorowe oddanie krwi za 20 zł :D
    a może jeszcze trzeba wlasna strzykawke brac ze soba :p
    Nie no ja licze na to ze po oddaniu krwi zwroca nam za bilety wstepu albo poprostu bramkazom sciemnie ze jade tylko swoje RH zostawic dla po3ebujacych i zaraz lece :D

Na parade jade na pewno, moja pierwsza w życiu wiec musze sam sie przekonac czy bedzie tak jak Yarson mowi
  • ALFA & OMEGA

Jak by ktoś jechał od strony Warszawy na zlot w Sochaczewie to niech się wpisze bo raczej zabrał bym się z jakąś grupą możliwe że jeszcze parę moto by było
  • Rafik

Ja wpadnę na paradę muszę tylko chłopaków z Ostrowi pozbierać :)
  • Anonim

>Czacha napisał
    >Ja wpadnę na paradę muszę tylko chłopaków z Ostrowi
    >pozbierać :)

no to będzie grubo !!!!!!!

• Kemla®

>Mazak napisał
    >>Czacha napisał
    >>Ja wpadnę na paradę muszę tylko chłopaków z Ostrowi
    >>pozbierać :)
    >
    >no to będzie grubo !!!!!!!
    >
    >

no ba, pewnie beda zamieszki jak przy Ace Cafe miedzy rockersami a modsami:D
    na cos takiego to juz trzeba przyjechac; )
  • M!ch@ł

Parada też srako zalatuje. W taką temp. to motocykle będą zagotowane po ujechaniu 200 metrów. Do tego jak ktoś się znajdzie z tyłu to będzie musiał się przeciskać między samochodami i wkurwionymi kierowcami którzy stali przez godzinę w korku W SOBOTĘ!!!!! Nie wspomnę o ilości dzwonów mniejszych czy większych, bo najechania przez zajechania to klasyka tej parady.
    Generalnie NIE POLECAM a jak już to stanąć sobie gdzieś z boku na trasie przejazdu żeby porobić kilka fajnych fot.
  • Rafik

>Mazak napisał
    >>Czacha napisał
    >>Ja wpadnę na paradę muszę tylko chłopaków z Ostrowi
    >>pozbierać :)
    >
    >no to będzie grubo !!!!!!!
    >
    >

no to i ciebie poznam :)
  • M!ch@ł

ale cycki będzieta se pokazywać czy jak?
  • Charzyn DXN

A będą wogule jakieś pokazy w sensie stunt? Bo na stronie nic nie piszą tylko konkursy sprawnościowe :D Jak nie to chyba tez tylko parade ogarne.
  • KUBA

Stunt w postaci spalenia gumy przez przyjezdzajace osoby za piwo i koszulke :P
  • Vanucciiii

nie widzę najmniejszego sensu wjeżdżać na teren . Jeszcze żeby krew oddać to ok ale pewnie znowu dostanę temperatury na widok igły i mnie odesla z kwitkiem ,więc chuj .proponuje zrobić oddzielną imprezę przed wejściem
  • Charzyn DXN

Parada była nawet nawet:) A i dużo było policji na moto po trasie:)
  • Loko

byłem tylko na paradzie. Dobra organizacja, mila atmosfera i widok tych sympatykow na przystankach do ktorych i tak nie dojada autobusy, byl poprostu zwalajacy z nóg :D
  • Grzesiek

Super było, fajnie, że tyle motorów przyjechało pewnie za sprawą pogody :):)
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)