Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Loko

ja tam na takich smigam, bardzo wygodne, cieple i w mojej ulubionej kolorystyce, po za tym doskonale oddaja klimat mojej maszyny. Tylko kostka w nich troche lata :/

http://www.moto-akcesoria.pl/images...
  • Anonim

Koledzy i kolezanki pytanko mam czy zna ktos adres sklepu w Warszawie gdzie bym dostal buty w rozmiarze 49?
  • Anonim

wczoraj Sidi Vertigo uratowały mi nogę przed ostrym połamaniem, skończyło się na mega siniaku tak więc polecam ze względu na wygodę w codziennym chodzeniu jak i przy wypadkach
  • KLimek #99

>SORBI napisał
    >wczoraj Sidi Vertigo uratowały mi nogę przed ostrym
    >połamaniem, skończyło się na mega siniaku tak więc
    >polecam ze względu na wygodę w codziennym chodzeniu jak i
    >przy wypadkach

a co sie stało?
  • incognito

orientuje się ktoś czy Vertigo 2009 różnią się czymś konkretnym od tych z poprzednich lat?
    przymierzam się do zakupu butów Sidi.
    wiecie może gdzie można przymierzyć szeroką gamę modeli i rozmiarów tej marki?
    dzieki.
  • Maciek

http://www.3fun.pl/sklep/
  • Dominik

potwierdzam w Sękocinie spory wybór bucików tylko niestety fatalnie u nich z upustami, ale zawsze można podjechać przymierzyć i kupić przez neta albo w innym sklepie, ja kupiłem swoje Vertigi w motoakcesoria we wrześniu kosztowały tylko 800 zł teraz widze ze wróciły do ceny :( Buty wygodne szybko się do nogi dopasowały, dzięki wentylacji naprawdę super na miasto :)
  • incognito

o to mi właśnie chodziło:)
    dzięki.
    btw. no wlaśnie ja też praktycznie jestem zdecydowany na Vertigi, mają masę pozytywnych opinii. pozostaje dobrać rozmiar, przymierzyć jak leżą na nodze i kupować:)
  • BIelas

ja śmigam w glanach i jest git. Ewentualnie w czymkolwiek co jest za kostkę. Nie wiem czy to dobry pomysł ale jakoś daje radę i noga mi nie marznie.
  • Loko

znalazlem fajne jesli chodzi o design buty Dajnosa
    ktos mial doczynienia z ta marka albo butami?
    http://www.3fun.pl/sklep/index.php?...
  • Pan R™

>BIelas napisał
    >ja śmigam w glanach i jest git. Ewentualnie w czymkolwiek
    >co jest za kostkę. Nie wiem czy to dobry pomysł ale jakoś
    >daje radę i noga mi nie marznie.

A jak zrzucasz biegi w dół to wygodnie? Bo mi niezbyt...

Generalnie zastanawiam się nad kawaleryjkami na ten sezon - tylko te "antyolejowe podeszwy" nadal mnie nie przekonują i mam wątpliwości czy w takich wąskich butach się nie wypieprzę.
    Jak byłem szczylem to jeździłem w pantoflach, a na starość człowiek dziwaczeje..
  • MAT

>Loko napisał
    >znalazlem fajne jesli chodzi o design buty Dajnosa
    >ktos mial doczynienia z ta marka albo butami?
    > http://www.3fun.pl/sklep/index.php?...

Dainese to bardzo dobra firma, byłem wczoraj u nich i albo nie zauważyłem albo nie mają wystawionych tych butów.
    Ja mam Sidi Vertigo, nie muszę się rozpisywać co do ich zalet bo już sporo o tym zostało napisane. Trzeba tylko się przyzwyczaić przy wrzucaniu biegów, ale z czasem nie czuć ich na nodze i są na duży plus w użytkowaniu.
  • BIelas

>Pan R™ wrote:
    >>BIelas napisał
    >>ja śmigam w glanach i jest git. Ewentualnie w czymkolwiek
    >>co jest za kostkę. Nie wiem czy to dobry pomysł ale
    >jakoś
    >>daje radę i noga mi nie marznie.
    >
    >A jak zrzucasz biegi w dół to wygodnie? Bo mi niezbyt...
    >
    >Generalnie zastanawiam się nad kawaleryjkami na ten sezon -
    >tylko te "antyolejowe podeszwy" nadal mnie nie przekonują i
    >mam wątpliwości czy w takich wąskich butach się nie
    >wypieprzę.
    >Jak byłem szczylem to jeździłem w pantoflach, a na
    >starość człowiek dziwaczeje..

mi sie noga mieści.
    Może to kwestia przyzwyczajenia.
    Nosek jest dość masywny ale jakoś można biegi przewalać bez problemów. Zależy w czym na ścigaczu glan może być problematyczny ale da sie przyzwyczaić.
  • Loko

>MAT napisał
    >Dainese to bardzo dobra firma, byłem wczoraj u nich i albo
    >nie zauważyłem albo nie mają wystawionych tych butów.
    >Ja mam Sidi Vertigo, nie muszę się rozpisywać co do ich
    >zalet bo już sporo o tym zostało napisane. Trzeba tylko
    >się przyzwyczaić przy wrzucaniu biegów, ale z czasem nie
    >czuć ich na nodze i są na duży plus w użytkowaniu

Zdaje sobie sprawe ze Sidi to jednak Sidi ale przez duzy popyt na ich buty doliczaja sobie zawsze 2 stowki gorka ibuty sa naprawde drogie w porownaniu z konkurencja ktora za wszelka cene probuje jakosc nadrobic wygladem :p
    Pytalem o Dainesy bo sa w przystepnej (650zl ) cenie.
    Sisi chyba juz nieznajde w takim przedziale

• MAT

Nie widziałem tych Dainese na żywo ale patrząc na zdjęcia, wyglądają jakby miały mniej ochraniaczy niż Sidi. Porównując do tych wolałbym dołożyć 200zł i kupić Sidi, chociaż na alledrogo są po 685zł, a dokładając 200zł można kupić Corsy: http://moto.allegro.pl/item56238579...
    Trzeba tylko najpierw śmignąć do sklepu i przymierzyć.
  • Endi.

Miał ktoś może do czynienia z butami Raytek? Bo słyszałem wiele dobrych opinii na temat modelu Alcaniz. Są dość tanie, wyglądają na solidne. Jeszcze nie przymierzałem tego modelu, zaś kiedyś przymierzałem model niższe - T - spark. Były wporzo! (jak za 350 zł) Taakie turystyczne. Może ktoś z Was śmiga w Raytekach?
  • Wasil

Buty Kawasaki
    ogólenie chodzi o to czy robią dobre obuwie motocyklowe
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)