-
Loko
ja tam na takich smigam, bardzo wygodne, cieple i w mojej ulubionej kolorystyce, po za tym doskonale oddaja klimat mojej maszyny. Tylko kostka w nich troche lata :/
http://www.moto-akcesoria.pl/images... -
Anonim
Koledzy i kolezanki pytanko mam czy zna ktos adres sklepu w Warszawie gdzie bym dostal buty w rozmiarze 49?
-
Anonim
wczoraj Sidi Vertigo uratowały mi nogę przed ostrym połamaniem, skończyło się na mega siniaku tak więc polecam ze względu na wygodę w codziennym chodzeniu jak i przy wypadkach -
KLimek #99
>SORBI napisał
>wczoraj Sidi Vertigo uratowały mi nogę przed ostrym
>połamaniem, skończyło się na mega siniaku tak więc
>polecam ze względu na wygodę w codziennym chodzeniu jak i
>przy wypadkach
a co sie stało? -
-
incognito
orientuje się ktoś czy Vertigo 2009 różnią się czymś konkretnym od tych z poprzednich lat?
przymierzam się do zakupu butów Sidi.
wiecie może gdzie można przymierzyć szeroką gamę modeli i rozmiarów tej marki?
dzieki. -
Maciek
-
Dominik
potwierdzam w Sękocinie spory wybór bucików tylko niestety fatalnie u nich z upustami, ale zawsze można podjechać przymierzyć i kupić przez neta albo w innym sklepie, ja kupiłem swoje Vertigi w motoakcesoria we wrześniu kosztowały tylko 800 zł teraz widze ze wróciły do ceny :( Buty wygodne szybko się do nogi dopasowały, dzięki wentylacji naprawdę super na miasto :) -
incognito
o to mi właśnie chodziło:)
dzięki.
btw. no wlaśnie ja też praktycznie jestem zdecydowany na Vertigi, mają masę pozytywnych opinii. pozostaje dobrać rozmiar, przymierzyć jak leżą na nodze i kupować:) -
BIelas
ja śmigam w glanach i jest git. Ewentualnie w czymkolwiek co jest za kostkę. Nie wiem czy to dobry pomysł ale jakoś daje radę i noga mi nie marznie. -
Loko
znalazlem fajne jesli chodzi o design buty Dajnosa
ktos mial doczynienia z ta marka albo butami?
http://www.3fun.pl/sklep/index.php?... -
Pan R™
>BIelas napisał
>ja śmigam w glanach i jest git. Ewentualnie w czymkolwiek
>co jest za kostkę. Nie wiem czy to dobry pomysł ale jakoś
>daje radę i noga mi nie marznie.
A jak zrzucasz biegi w dół to wygodnie? Bo mi niezbyt...
Generalnie zastanawiam się nad kawaleryjkami na ten sezon - tylko te "antyolejowe podeszwy" nadal mnie nie przekonują i mam wątpliwości czy w takich wąskich butach się nie wypieprzę.
Jak byłem szczylem to jeździłem w pantoflach, a na starość człowiek dziwaczeje.. -
MAT
>Loko napisał
>znalazlem fajne jesli chodzi o design buty Dajnosa
>ktos mial doczynienia z ta marka albo butami?
> http://www.3fun.pl/sklep/index.php?...
Dainese to bardzo dobra firma, byłem wczoraj u nich i albo nie zauważyłem albo nie mają wystawionych tych butów.
Ja mam Sidi Vertigo, nie muszę się rozpisywać co do ich zalet bo już sporo o tym zostało napisane. Trzeba tylko się przyzwyczaić przy wrzucaniu biegów, ale z czasem nie czuć ich na nodze i są na duży plus w użytkowaniu. -
BIelas
>Pan R™ wrote:
>>BIelas napisał
>>ja śmigam w glanach i jest git. Ewentualnie w czymkolwiek
>>co jest za kostkę. Nie wiem czy to dobry pomysł ale
>jakoś
>>daje radę i noga mi nie marznie.
>
>A jak zrzucasz biegi w dół to wygodnie? Bo mi niezbyt...
>
>Generalnie zastanawiam się nad kawaleryjkami na ten sezon -
>tylko te "antyolejowe podeszwy" nadal mnie nie przekonują i
>mam wątpliwości czy w takich wąskich butach się nie
>wypieprzę.
>Jak byłem szczylem to jeździłem w pantoflach, a na
>starość człowiek dziwaczeje..
mi sie noga mieści.
Może to kwestia przyzwyczajenia.
Nosek jest dość masywny ale jakoś można biegi przewalać bez problemów. Zależy w czym na ścigaczu glan może być problematyczny ale da sie przyzwyczaić.
-
Loko
>MAT napisał
>Dainese to bardzo dobra firma, byłem wczoraj u nich i albo
>nie zauważyłem albo nie mają wystawionych tych butów.
>Ja mam Sidi Vertigo, nie muszę się rozpisywać co do ich
>zalet bo już sporo o tym zostało napisane. Trzeba tylko
>się przyzwyczaić przy wrzucaniu biegów, ale z czasem nie
>czuć ich na nodze i są na duży plus w użytkowaniu
Zdaje sobie sprawe ze Sidi to jednak Sidi ale przez duzy popyt na ich buty doliczaja sobie zawsze 2 stowki gorka ibuty sa naprawde drogie w porownaniu z konkurencja ktora za wszelka cene probuje jakosc nadrobic wygladem :p
Pytalem o Dainesy bo sa w przystepnej (650zl ) cenie.
Sisi chyba juz nieznajde w takim przedziale
-
MAT
Nie widziałem tych Dainese na żywo ale patrząc na zdjęcia, wyglądają jakby miały mniej ochraniaczy niż Sidi. Porównując do tych wolałbym dołożyć 200zł i kupić Sidi, chociaż na alledrogo są po 685zł, a dokładając 200zł można kupić Corsy: http://moto.allegro.pl/item56238579...
Trzeba tylko najpierw śmignąć do sklepu i przymierzyć. -
Endi.
Miał ktoś może do czynienia z butami Raytek? Bo słyszałem wiele dobrych opinii na temat modelu Alcaniz. Są dość tanie, wyglądają na solidne. Jeszcze nie przymierzałem tego modelu, zaś kiedyś przymierzałem model niższe - T - spark. Były wporzo! (jak za 350 zł) Taakie turystyczne. Może ktoś z Was śmiga w Raytekach? -
Wasil
Buty Kawasaki
ogólenie chodzi o to czy robią dobre obuwie motocyklowe
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne