-
ZENA
Gogo ale ci się nudzi do pracy won a nie jakieś tematy dla zabicia czasu wrzucasz; ))) Pozatym coś mi się wydaje ze twój fazer jest za ciężki żeby go tak wiatr zdmuchnął a jak się tak o niego boisz to zostawiaj M na noc na nim i nikt nie ruszy nawet wiart nie przewróci jak te 40 pare kilko więcej -
haha :D Na wsi u mojego wujka wiatr zabrał stodołę a była troszkę cięższa od Fazera. Jakieś 100t :D
-
ZENA
To ja mam pomysł Gogo budujemy u mnie na działce bunkier na motocykle tam napewno nic im się nie stanie. A tak na poważnie mój kolega moto przypinał na łańcuch bo latarni jak parkował pod domem a dodam że była to cebra f3 i tak ze 2 metry łańcucha takiego grubego zajebiście śmiesznie to wyglądało. Dużą masz klatkę schodową? Mojej koleżanki chłopak wjeżdza na klatkę MZ bo się tak o nią trzęsie. -
Na klatkę wjedzie z 50 moto; D
Bunkier dobry pomysł ale jak zgubisz kluczyki to dosłownie nikt tam się nie dostanie :D
U mnie nie ma co bawić się z łańcuchem. Zapierdolą z latarnią; / -
-
Anonim
Ja trzymam cały czas na parkingu i nigdy nie miałem probemu a w zeszłym roku była niezła wichura w marcu, kiedy go przyprowadziłem no fakt całą noc nie spałem ale obyło się tylko na strachu jedynie co robie to wrzucam jedynke ,blokuje kierownice i oczywiście na podstawce bocznej ,gdyż ten model centralnej nie posiada a i dodatkowo dałem cienką deseczke pod podstawke,bo właśnie nią opiera się na asfalcie ,więc pod wpływem dużych temperatur pofrafił się zapadać. -
KLimek #99
No to ja od dzisiaj stawiam na klatce moto. W sam raz, nie mam żadnych schodków ani nic. Przypne go łańcuchem do grzejnika, w swojej skrzynce pocztowej zamontuje kamere i bede cały czas na niego patrzył z góry na ekranie. Do tego najlepiej przykryje go pudłem a potem pokrowcem i nakleje kartkę "Uwaga Kruche" to mi nikt nie ruszy. W sumie to zamontował bym jeszcze alarm ale nie wiem czy mi pieniędzy starczy po zakupie tak grubego łańcucha.
A może dorobić kluczyk do windy towarowej i jeździć z nim pod samo mieszkanie?
haaaa xD -
U mnie parking jest na trawie więc też mam deseczkę ponieważ po deszczu się zapada; p
Jakbym miał własną klatkę to serio bym go zabrał. Jakiś problem ? Ciepło itp. :D -
WiKtOr WOLA
A mi sie kiedys nózka złozyła w Ducacie, po tym jak wiatr zawiał. W Ducacie nózka sama sie składała wiec nie trzeba było duzo kombinować zeby moto zaliczyło glebe. -
KLimek #99
a jak by CI w tej klatce żuleria siedziała i siadała i żygała na moto to tez byś go tam zabrał ?:P:P:P chyba juz wolał bym tą opcje widny towarowej i na 5 piętro wjazd :P -
Chodzi o to że jak masz na piętrze bramę a za bramą mieszkania dopiero to tam. Tam nikogo nie ma. Tylko Ci co mieszkają z tej strony piętra, u mnie to 3 mieszkania i wszyscy zamykają za sobą drzwi. Ale jestem świadom tego że jebało by olejami i mogli by coś gadać. Co prawda nie wiem czy śmierdzi od niego czy nie. Od skutera mojego waliło olejem ale on spalał olej bo to był 2T.
-
KLimek #99
Dlatego z motocyklem jak i z dużym psem - dobrze mieszkać w domku i mieć działkę; P tam mozna mu zaplanować takie miejsce ze zawsze bedzie miał dobrze; ] dlatego ja całego życia w mieszkaniu w bloku nie mam zamiaru spędzić :P -
!!!MaRcInEk!!!
Gogus podnozki wsumie sa...tzn przewiercona rama na wachaczu i wstawione tam 2 ala prety gwintowane i z tego sa ala "pegi" ale tak to niewoze nikogo zaczesto bo nie kupilem poto tego badziewia zeby kogos dupe wozic tylko zeby sie dobrze pobawic:) i do takiej wsumie rekreacyjnej jazdy mi słuzy heh:P -
U mnie to wygląda tak; p
Koła też na deskach żeby był bardziej przechylony. Tu jeszcze bez przykrycia bo były kolektory za gorące; p Fotka z dziś; p -
Anonim
Kiepską masz tą deseczkę bardziej bym Ci proponował taki kawadracik 15 cm x 15 cm ale to już Twoja sprawa; ) -
...::: HenC :::...
Mi wiatr Sym'a 2x Wywalił na parkingu; / . Byłem smutny i zadowolony.
Smutny bo : Fuck nowy motor a juz mi sie szyba połamała.
Szczęśliwy bo : No zajebiscie wkoncu sie ta wsiowa szyba na poł metera połamała ! Bede miał pretekst żeby ja ściąć.
Z tego co pamietam to stał raz na centralnej (jak jeszcze była doza szyba ktora posłuzyla za żagiel i moto poprostu odjechał) -
>Ultimate Sport napisał
>Kiepską masz tą deseczkę bardziej bym Ci proponował taki
>kawadracik 15 cm x 15 cm ale to już Twoja sprawa; )
Wiem że jest kiepska ale to była opcja "na szybko" nie wpada w ziemię ponieważ jest tam trawi i korzenie pomagają; p Jak będzie cieplej z bratem mamy zamiar wkopać takie betonowe płyty chodnikowe; p Pożyczymy z chodnika obok :D Takie właśnie około 15x15 jest na tylnym kole, ale ostatnio jak chciałem zamienić to tak przymarzła do ziemi że nie dało jej się ruszyć; p
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne