-
Madzia
tak jak w temacie potrzebni są dawcy krwi grupy aRh- dla koleżanki, która jej bardzo potrzebuje. Wiem, że można na Was liczyć w takich sytuacjach tak więc jeżeli ktoś zechce pomóc to proszę o wiadomości . -
.kasia
chetnych dawcow, oraz osoby chcace przyczynic sie do powrotu naszej kolezanki do zdrowia prosze o kontakt na nr. gg 5494549 -
.kasia
-
Madzia
-
-
ɟɟouɹɹıɯs
bierzcie pod uwagę, że dużo motocyklistów ma wzwb... chodź nie wiem czy ma się to coś do motocykli... -
Ups, nie widziałem tematu a wczoraj oddawałem krew. Co prawda mam B- lecz to nie ma znaczenia.
Jeśli koleżanka ma A (minus) to może przyjąć A - oraz 0 -
Aczkolwiek oddawać można obojętną grupę i liczy się to wszystko tak samo. Jeśli koleżanka bardzo potrzebuje a nie ma kto iść z kolegów to proponuje jechać na Saską i prosić ludzi co idą oddać honorowo krew żeby oddali dla koleżanki i zbierać zaświadczenia. W ten sposób w jeden dzień uzbieracie krew jak tam przychodzi 150 osób dziennie. -
Seba
>Magda napisała:
>nie mogę uwierzyć w to, że nikt nie chce pomóc...
nic nowego, mi pomogła jedynie garstka przyjaciol takiej samej sytuacji -
Nikodem
Kurde ja mam B - . Czy jak oddam we wlasnym szpitalu dla danej osoby to oni to trasportuja ? Mieszkam 100 km od Wawy na poludnie przy drodze krajowej to moze cos takiego dziala ? -
Seba
-
NIEBIESKI
-
ZENA
Ja oddawalam ostatnio więc nie moge narazie oddac próbowałam ostatnio ale mnie przegnali na Saskiej
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne