-
Anonim
>.:WookasH:. napisał
>p.s.Oczywiście o ile nie wsadzą Yarsona bo w tym wypadku
>wpadniemy na widzenie hehe
Kórwa nawet tak nie mów!!!
ale chyba będe na 2 rozprawe potrzebował Motocyklistów...bo gość z którym akcja jest zcisnieniowany i to byly UBek( zomo itp..spytajcie rodziców..)
on za nic napierdalal i wsadzal do pudła...a teraz kurwa P.O kryje jego akta..
i gosc to akwał kurwy daży nas nie nawiścią i pewnie jak w sądzie zobaczy motocyklistów to nie beedzie mogl sie powstryzmac od komentarzy,,.,
ale niewiem cyz to dobry pomysł, popytam swojej Papugi i jak cos bede miec wielką prosbe..
Sory PHOENIX ze w twoj watek, wklejam swoje życie ale..lacyz ans cos..
Niema KURWA SPRAWIEDLIWOSCI W POLSCE!!!!
I chyab wolalbym zeby zamiast tego typa co mnei oskarza byl tot en Morderca.. bo bym nie cuzl winy chociaz!!!
czemu kurwa tak to przeciagaja.. on na bank ma dobre plecy :(
Tak jak zresztą Michał mi mówiłeś np, dlaczego za nieumyślne nawet jego niezatrzymali...
KURWA!!!!!!!!!!!!!
w głowie sie nie miesci!!!
wierzę w Boga i w jego sprawiedliwość- na sądzie ostatecznym...
a może ktoś mi wytłumaczy dlaczego pedofil,gwalciciel dostaje tlyko zawiasy i to minimalne...???
ja kurwa nierozumiem tego...on niszczy Psychike dziecka dożywotnio!!!
Polski Kodeks Karny jest nie adekwatny do Czynu:(
Przepraszam za błedy... i ciśneinie
-
ZENA
Yarson proszę cie wez na wstrzymanie wszystko dobrze się ułoży. Jak trzeba będzie to pojedziemy na następną rozprawę. Wiecie co mnie wkurwia że od takiego Yarsona któremu puściły nerwy domagają się takiej kary a jak zabójca Maćka dostanie zawiasy to bedzie masakra i kurewska niesprawiedliwość. Pozatym tych co jeżdzą po pijkau skazuje sie niby w ciągu 24 g a zabójcy latami siedzą na wolności bo sprawy tak długo się ciągną. -
.:W:.
Skoro juz o tym...
Yarson, ja Ci powiem jedną prawdę.
Dłużej się będziesz sądził niż byś potulnie odsiedział xD
-
Phoenix
Yarson, powiedz kiedy masz rozprawę jak tylko uda mi się przyjadę.
Co do sprawiedliwości w polsce to można napisać książke pod tytułem ile kosztuje wolność w polsce :( niestety ten kto ma plecy i kase jest bezkarny. Jeśli chodzi o twoją sprawę to niestety nie będzie łatwo ale dasz radę. Tak jak powiedziałem pogadam z Ojcem żeby ruszył swoje znajomości zobaczymy.
Napisz mi na prv dokłądnie o którego barana chodzi.
Łukasz strasznie fajny z Ciebie gość ale osobiście uważam że żartowanie z takich spraw jest co najmniej nie na miejscu.
Pomyśl co byś myślał i jak byś się czuł jak byś był na miejsu Jarka.
Elv's naprawdę dziękuje za zaufanie i za to że pozwoliłeś mi potrzymać swoją cudowną małą córeczkę, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile mi to pomogło dziekuje, dziękuje również za to że byliście.
To nie koniec walki i wiem że będzie bardzo ciężko, szczególnie teraz kiedy zaangażowany jest w sprawę Wolfowicz,
Dzięki za wszystko i trzymajcie się ciepło.
Pozdrawiam, Yarson będzie dobrze trzymaj się .
-
-
Phoenix
-
.:W:.
Hmm, pożartowac czasem można nawet z poważnych spraw.
A Yarson wie, że go łatwo nie oddamy; ) -
Anonim
-
Phoenix
-
X X
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne