- 1
- 2
-
Makos
Chciałbym wybebeszyć tłumik z takich przegród z małymi chujkami.
Moje pytanie to: czy to coś mi da poza fajnym dźwiękiem czy wręcz coś może popsuć.
Pozdrawiam -
MARTINO #61
-
Snow ♥ moto
Wpisz sobie w google "obliczenia układu wydechowego", bo kiedyś o tym tutaj pisałem i już mi się nie chce powtarzać. Generalnie ani fajny dźwięk, ani wzrost mocy. Możesz tylko sobie tym popsuć charakterystykę silnika. -
starter
>Snow ♥ moto napisał
>Wpisz sobie w google "obliczenia układu wydechowego", bo
>kiedyś o tym tutaj pisałem i już mi się nie chce
>powtarzać. Generalnie ani fajny dźwięk, ani wzrost mocy.
>Możesz tylko sobie tym popsuć charakterystykę silnika.
i bębenki... -
-
Ten zly...::SVS Rider::..
moim zdanie totalny bezsens bo ceny nawet uzywanych tlumikow akcesoryjnych sa smieszne... -
..::MaRcIn::..
jest to bez sensu bo ani nie bedzie przyrostu mocy ani fajnego basowego pomruku, a jeszcze jak to jest motocykl na gaznikach to bedzie problem z regulacja -
Makos
eh ludzie cos mnie tu sciemniacie...
dzis ladnie wybebeszylem tlumiczek i jazda probna.
znacznie lepiej sie wkreca w obroty, v-max poprawiony o ok 15km/h, i piekny dzwiek; ] a jednak; ] -
ryśko
-
DominiQ
to po co ci tłumik
Zx7 mialem wybebeszony to chdziło to tak ze ...w hujjj blee
Zdecydowanie lepiej chodził jak nie było puchy :) -
Anonim
mocy nie doda...
fajny dzwiek???
tez nie.. skutkuje w komarach Mzkach...gdize sportowe wydechy sa zbedne... to pierdzenie;]
nie rob tego..w r! zrobilem i porazka..jakie moto???
lepiej przelot na zamowienie zrobic.. -
ɟɟouɹɹıɯs
>Dżordż Klunej napisał
>...a łyżka na to niemożliwe...
nie no oplułem monitor :D u made my day :D -
Makos
wlasnie wyczytalem ze to co wyciagnelem to bylo dlawienie u mnie w moto. mam z-125
-
Bonus
a mam takie pytanie. Silnik mocno dostanie po dupie jak bym zdjął końcówkę i jeździł bez? -
::.Sieran.::
ja posiadam wybebeszony tłumik i załuje ze taki mam - od tego co kupowałem powiedział mi ze chodził jak skuter więc go wybebeszył -
KUBA
>Makos napisał
>Chciałbym wybebeszyć tłumik z takich przegród z małymi
>chujkami.
>
>Moje pytanie to: czy to coś mi da poza fajnym dźwiękiem
>czy wręcz coś może popsuć.
>
>
>Pozdrawiam
Juz Ci spiesze z odpowiedzia; ]
Zalezy jaki motocykl. Jesli to czterosuw to wspolczuje temu kto bedzie regulowac gazniki po tym. Dodatkowo dochodzi spadek mocy. Dziura w momencie, krotszy zywot silnika etc..
Nie mozna wybebeszyc tlumika i nie przeregulowac gaznikow!
Ty chyba juz wybebeszyles wiec "po ptakach". Najpierw poczytaj o temacie - dopiero potem rob. -
KUBA
I zeby nie bylo ze jestem bez grzechu - sam mam przelotowki montii. Juz kupilem go z takimi. Dzwiek jest piekny... ale jako czlowiek swiadomy wszelkich tego konsekwencji jestem wielkim przeciwnikiem pustych wydechow. -
daniel d
>Makos napisał
>eh ludzie cos mnie tu sciemniacie...
>
w tym gronie nie ma motocyklistów, którzy ściemniają.
każdy tutaj ma rację i najlepszy motocykl. i wiele, wiele przeszedł. przynajmniej IV ekonomiczny rozbiór polski.
i najładniejszą dziewczynę... też ma. byłbym zapomniał. -
Bonus
kuba widze ze jestes w temacie.A jak mam moto na wtrysku i zdejmę samą konćowke albo założę przelot? -
Gawień
>Bonus napisał
>kuba widze ze jestes w temacie.A jak mam moto na wtrysku i
>zdejmę samą konćowke albo założę przelot?
U mnie nie zauważyłem żadnych zmian ani na lepsze ani na gorsze pomijając to że dużo lepiej brzmi; ) Za katalizatorem mam przelot i jest wszystko ok jeżeli chodzi o odpalanie , jazdę , spalanie itp. .:)
Pozdro -
Bonus
konkretnie chce to zrobic w r125. tam tylko jeden gar jest jesli by to mialo jakies znaczenie.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne