-
KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:*
Witam czy oriętuje sie ktoś gdzie mozna z takiej uslugi skorzystac?? najlepiej w warszawie i okolicach ,znalazłem taka usluge koło krakowa;/ moge to zalatwic wysyłkowo ale to długo będzie trwalo ,jezeli ktos sie oriętuje to prosze o pomoc!!!pzdro -
starter
-
Fireblade
ty no proste mi do fire blade felgi chłopaki w moto maksie u kanali zrobili na igiełke adres i tel masz wyzej -
ok dziekuwa a orietujecie sie moze ile oni biorą?? a czy przypadkiem ten typek miłuje sie hornetami?? -
-
Johny & Johny
raczej im nie zrobi roznicy od czego jest to kolo czy od fireblade'a czy od horneta. kolo od motoru to kolo od motoru. a dzieki temu tematowi to ja tam moze podskocze ze swoim przodem -
Johny & Johny
a jak chcesz blizej centrum to masz na Łuckiej 10 firme ktora sie specjalizuje w prostowaniu felg. Jak czytalem po forach to są w miare dobrzy i znam typa ktory prostowal felge u nich od fazera i mowil ze elegancko.
blisko ONZ'tu
0 22 620 11 63
Warszawa, Łucka 10 -
starter
>KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:* napisał
>ok dziekuwa a orietujecie sie moze ile oni biorą?? a czy
>przypadkiem ten typek miłuje sie hornetami??
właśnie hornetami jak najbardziej,Marek ma dwa nawet albo miał -
acha to chyba nawet wiem o kogo chodzi chyba go ,,Gruby" przezywaja ale nie jestem pewien dzieki -
Anonim
-
incognito
>starter napisał
>jedz do Kanalji
>michałowice ul.spacerowa 10a
>tel.509966580
Cześć
czy prostowanie felg, adres i numer tel do Kanalii nadal aktualne?
Wyważą mi na miejscu też? -
matinek
full opcja, wszystko zrobią, mały warsztacik ale serwis profesjonalny.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne