- 1
- 2
-
Charzyn DXN
Chce się czegoś o nim dowiedzieć. Chce go kupić ale boje się ze wygląda on na starodawny:(( a jeszcze nie widziałem go na żywo. Slyszalem ze szybko padają uszczelniacze ? Jak z częściami i serwisem ? I czy to dobry motorower jako pierwszy z tych ścigaczowatych:D z biegami(umiem jeździć na manualu) -
CLS_BUJDASZ
Wyglada jak starodawny ale za to kosztuje grosze.Silnik nie do zajechania,dobra furka na pierwsze moto. Dosc "spora" roznica w mocy w stosunku do 50ccm.. -
Charzyn DXN
Aha...chodzi o to żeby nie było wstydu jak nim wyjadę ze wygląda jak Romet^^No to że jest tani to to co mnie do niego ciągnie:P Bo jako pierwsze moto z biegami jestem prawie pewny że będę miał na nim szlifa :) Też slyszałem zę silnik nie do zajechania... A ktoś kto jeździł niech mi powie czy dobrze trzyma się drogi i przy składanie się w zakrętach dupa mu nie odlatuje?
dzieki za odp -
CLS_BUJDASZ
r1 z wygladu to to nie jest,ale juz przypomina scigacza. Jezdzilem tym,ale bardziej w sensie "przejechac sie",nie zauwazylem zeby dupa mu odlatywala,ale wiesz to taki scigacz jak z simsona turystyk.. -
-
Charzyn DXN
Niby tak ale lepsze to niż skuter:) A już coś z siebie ma ze ścigacza. Nie mówie że to rasowy ścigacz i że ma wyglądać jak ścigacz. Miałem kupić apriilie rs 50 ale ona ma głos jak skuter i wygląda troche jak zabawka a to suzuki wygląda i pewnie brzmi bardziej jak motocykl:) -
Konrad
-
KrystiaN
-
Gawień
>charzyn napisał
>Aha...chodzi o to żeby nie było wstydu jak nim wyjadę ze
>wygląda jak Romet^^No to że jest tani to to co mnie do
>niego ciągnie:P Bo jako pierwsze moto z biegami jestem
>prawie pewny że będę miał na nim szlifa :) Też
>slyszałem zę silnik nie do zajechania... A ktoś kto
>jeździł niech mi powie czy dobrze trzyma się drogi i przy
>składanie się w zakrętach dupa mu nie odlatuje?
>
>dzieki za odp
Co by nie było wstydu pod dyskoteką...
A Ty myslisz ze jak bedzie chodzic RG? Tak samo jak RS jezeli chodzi o dźwiek... -
Charzyn DXN
-
Playzer
>Gawień napisał
>>charzyn napisał
>>Aha...chodzi o to żeby nie było wstydu jak nim wyjadę
>ze
>>wygląda jak Romet^^No to że jest tani to to co mnie do
>>niego ciągnie:P Bo jako pierwsze moto z biegami jestem
>>prawie pewny że będę miał na nim szlifa :) Też
>>slyszałem zę silnik nie do zajechania... A ktoś kto
>>jeździł niech mi powie czy dobrze trzyma się drogi i
>przy
>>składanie się w zakrętach dupa mu nie odlatuje?
>>
>>dzieki za odp
>
>Co by nie było wstydu pod dyskoteką...
>
>A Ty myslisz ze jak bedzie chodzic RG? Tak samo jak RS
>jezeli chodzi o dźwiek...
Rg ma duzo ładniejszy dzwiek niz Rs! Kolega miał i sobie chwalił. -
Konrad
Może i tak ale nie ma siły na ładny "motocyklowy" dźwięk z osiemdziesiatki 2t. :] Bedzie po prostu pierdział -
Endi.
Dużo ładniejszy? A czym się różni, jest to "basowy dźwięk z silnika dwusuwowego"? <lol> 2t, jak to 2t. Brzmią niemalże tak samo. -
Przemke :D
może rg 80 wygląda troche....inaczej jak inne motory 50 czy 125 ale ta nowsza wersja do której sie przymierzam Rg 125 brzmi lepiej widziałem nawet rg z tłumikiem od 600.... na początek sądze że to dobry motor bo sam dopiero zaczynam ze "ścigaczami" a 5000 czy 6000 tys. nie opłaca sie wydać na nsr czy rs bo szlif napewno jakiś tam będzie.... a co do dzwięku rs 125 to mój kumpel ma i nawet na niej jeździłem i wrażenia super 180 spokojnie.... i dzwięk przy niskich obrotach przypomina bzymke ale ja sie wkręci powyżej 4 tys. obrotów to byłem pełem podziwu dla tej maszyny...:) a może byście polecili jakąś inną ,maszyne i ją opisali??? z góry dzx -
CLS_BUJDASZ
Przyznam ze takie rg 80 nie chodzi tragicznie,nie slychac takeigo glebokiego pierdu jak w rs,rg 80 przypominalo mi cos w stylu wsk 4 jesli chodzi o dzwiek;) -
spojrz smieciu w lustro ....
suzuki rg80 lux furka na poczatek ja od tego zaczynalem moj mial max 100km/h to przy takich predkosciach dupa nie lata i inne dziwne rzeczy sie nie dzieja nauczysz sie jeździc na nim dobrze a pozniej kup sobie cos mocniejszego . Jak wy piszecie aprilia rs 125 i 180km/h spokojnie to az mnie dreszcze przechodza kiedys tez myslalem tak jak wy te motory sa za male za lekkie zeby smigac nimi z takimi predkosciami uwierzcie na słowo :) ja zaczynalem 80cc => 125cc => 600cc => 1000cc i wiem co mowie -
KrystiaN
>$I<VV@RENI<@ napisał
>na początek sądze że to dobry motor bo sam
>dopiero zaczynam ze "ścigaczami" a 5000 czy 6000 tys. nie
>opłaca sie wydać na nsr czy rs bo szlif napewno jakiś tam
>będzie....
To tak jak nie kupować gsx-r nowego bo i tak bedzie szlif...
-
Endi.
>$I<VV@RENI<@ napisał
>może rg 80 wygląda troche....inaczej jak inne motory 50
>czy 125 ale ta nowsza wersja do której sie przymierzam Rg
>125 brzmi lepiej widziałem nawet rg z tłumikiem od
>600....
To git... bo do 2t się zakłada tylko tłumiki od 2t. Bo inaczej jest strata mocy i uszczerbek na zdrowiu silnika... :/
-
>KrystiaN napisał
>>$I<VV@RENI<@ napisał
>>na początek sądze że to dobry motor bo sam
>>dopiero zaczynam ze "ścigaczami" a 5000 czy 6000 tys. nie
>>opłaca sie wydać na nsr czy rs bo szlif napewno jakiś
>tam
>>będzie....
>
>
>To tak jak nie kupować gsx-r nowego bo i tak bedzie
>szlif...
>
nie chodzi mi o to ...:) chodzi mi że pierwsze moto biegowe powinno być takie tańsze żeby nie było szkoda:) -
Adi
a moto biegowe to jakaś kosmiczna machina nie do opanowania ? i od razu sie zakłada szlifa ? -
ja tyle nie jechałem ... rozumiem ci i popieram bo widziałem już troche wypadków ... ale cóż mój kumpel ma posrane w głowie bo ma 15 lat i zapie**** po 200 km/h 600ccm po drogach z ograniczeniem do 50 .... mu życie nie miłe jeśli mi nie wierzysz to trudno...sory...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne