-
>.roeika. napisała:
>zawsze jest free, tylko potrzeba paru samców alfa co ogarna
>sie z drwem i ogniem...
idealnie ujęte :) !!!!! -
ViVi
-
V2 + 75Hp = ....
ja w ten weekend już katuje swój organizm promilami... więc odpadam :) poza tym nie chce mi się marznąć, bo nie ufam teraz pogodzie... -
Dianaaa
tia - ja i moja niewyparzona gęba ... wykrakałam śnieg ... niniejszym ja też się wycofuję aż do ocieplenia klimatu ... -
-
Anonim
-
ღ.Katja.ღ
To ja nie ten, i nie nastepny (bo święta Królikowe :P) to moze koniec marca czyli 22.03 (sobota)? Juz cieplej bedzie i angin sie niektórzy pozbędą (po co tą paskude na ognisko zabierac?) i wiecej czasu organizacyjnego dla potencjelnych chetnych... -
Shepard ©
-
Anonim
-
ღ.Katja.ღ
Yyyyy... no dobra, racja... święta są 23-24.03 wiec albo 14-15.03 albo dopiero 28-29.03. Nie wiem tylko jak z pogodą ale juz raczej ciepło sie zbliza na stałe... -
Cerber
to ja skladam skromny wniosek, zeby ognisko zrobic w nastepny weekend po wielkanocy:) W ten i w wielkanoc nie moge z przyczyn formalno prawnych hehehe ale pozniej z checia rozpoczalbym sezon ogniskowo grillowy:) -
Anonim
no no ja ciebie rozumiem Cerberku drogi :) tak wiec ognicho po 23 - 24 marca :) -
ღ.Katja.ღ
No więc jesteśmy po 24 marca i co teraz... odświeżam temat... Jakieś propozycje? -
Cerber
Robimy ognisko i opijamy nasz slub z Beti i slub Wojtasa. termin tylko trzeba jakis ustalic. Za tydzien kornik nie moze, ja z kolei nie moge za dwa tyg, wiec moze za 3? -
ღ.Katja.ღ
Za 3 to ja nie moge... nigdy nie dogodzisz wszystkim... ja pracuje za 3 tyg. wiec nie dam rady... -
StES
a ja proponuje po 2 tyg to i ja i Pedros dostaniemy juz plastiki z urzedu komunikacji, poskladam wreszcie moto do kupy i... juz sa dodatkowe 3 okazje; D -
V2 + 75Hp = ....
to już poszedłem do szkoły... od 3miesięcy w niej nie byłem... może tak za 3 tyg ? :) -
Cerber
ja za 2 tyg czyli 12 tego mam wesele znajomych wiec nie bede. chyba ze chcecie pic beze mnie :) -
ღ.Katja.ღ
Ja za 3 tyg. czyli 19.04 moge dotrzec wieczorem ale nie pomoge ogarniac bo pracuje... Wiec ok.19-20 pewnie damy rade... moge ogarnąć music :) -
-
Ten zly...::SVS Rider::..
ogolnie zaloze moze oddzielny temat na temat ogniska ze wzgledu na to ze ma odbudowac stare klimaty i w pewnym sensie ma byc wyjatkowe:P
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...