MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~pirania

>.roeika. napisała:
    >zawsze jest free, tylko potrzeba paru samców alfa co ogarna
    >sie z drwem i ogniem...

idealnie ujęte :) !!!!!
  • ViVi

No nie kur*a... Byle nie w ten weekend... :(
  • V2 + 75Hp = ....

ja w ten weekend już katuje swój organizm promilami... więc odpadam :) poza tym nie chce mi się marznąć, bo nie ufam teraz pogodzie...
  • Dianaaa

tia - ja i moja niewyparzona gęba ... wykrakałam śnieg ... niniejszym ja też się wycofuję aż do ocieplenia klimatu ...
  • Anonim

to jakies plany sobotnie? może popoludniowe wietrzenie kości :D
  • ღ.Katja.ღ

To ja nie ten, i nie nastepny (bo święta Królikowe :P) to moze koniec marca czyli 22.03 (sobota)? Juz cieplej bedzie i angin sie niektórzy pozbędą (po co tą paskude na ognisko zabierac?) i wiecej czasu organizacyjnego dla potencjelnych chetnych...
  • Shepard ©

a 22 to wlasnie nie jest czasem wielkanoc czy cos takiego ? ?
  • Anonim

22 to świeta wiec jak już to następny tydzień
  • ღ.Katja.ღ

Yyyyy... no dobra, racja... święta są 23-24.03 wiec albo 14-15.03 albo dopiero 28-29.03. Nie wiem tylko jak z pogodą ale juz raczej ciepło sie zbliza na stałe...
  • Cerber

to ja skladam skromny wniosek, zeby ognisko zrobic w nastepny weekend po wielkanocy:) W ten i w wielkanoc nie moge z przyczyn formalno prawnych hehehe ale pozniej z checia rozpoczalbym sezon ogniskowo grillowy:)
  • Anonim

no no ja ciebie rozumiem Cerberku drogi :) tak wiec ognicho po 23 - 24 marca :)
  • ღ.Katja.ღ

No więc jesteśmy po 24 marca i co teraz... odświeżam temat... Jakieś propozycje?
  • Cerber

Robimy ognisko i opijamy nasz slub z Beti i slub Wojtasa. termin tylko trzeba jakis ustalic. Za tydzien kornik nie moze, ja z kolei nie moge za dwa tyg, wiec moze za 3?
  • ღ.Katja.ღ

Za 3 to ja nie moge... nigdy nie dogodzisz wszystkim... ja pracuje za 3 tyg. wiec nie dam rady...
  • StES

a ja proponuje po 2 tyg to i ja i Pedros dostaniemy juz plastiki z urzedu komunikacji, poskladam wreszcie moto do kupy i... juz sa dodatkowe 3 okazje; D
  • V2 + 75Hp = ....

to już poszedłem do szkoły... od 3miesięcy w niej nie byłem... może tak za 3 tyg ? :)
  • Cerber

ja za 2 tyg czyli 12 tego mam wesele znajomych wiec nie bede. chyba ze chcecie pic beze mnie :)
  • ღ.Katja.ღ

Ja za 3 tyg. czyli 19.04 moge dotrzec wieczorem ale nie pomoge ogarniac bo pracuje... Wiec ok.19-20 pewnie damy rade... moge ogarnąć music :)
  • ~pirania

voila, to co kiedy spotkanie jak za starych dobrych czasów :D ?
  • Ten zly...::SVS Rider::..

ogolnie zaloze moze oddzielny temat na temat ogniska ze wzgledu na to ze ma odbudowac stare klimaty i w pewnym sensie ma byc wyjatkowe:P
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)