-
Anonim
-
alik
-
:super_śledź:
>Prayer napisał
>Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie można naprostować lagę?
MCS -
Pablo™
-
-
krzychu
Czy nadal jest wszystko aktualne ? Czy może otworzyły się nowe zakłady ?
I jaka jest uśredniona cena prostowania lag ?
Pozdro :) -
sztyku. ®
Ja w mcs prostowalem oske przednia i zaplacilem 90 zl a od lag to nie wiem ile biora. -
WiKtOr WOLA
-
KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:*
-
Michał
-
WiKtOr WOLA
Jeśli nie masz przełamań na rurze i nie jest wygięta w banana to na pewno korzystniej jest wyprostować niż kupować nowa. Nic się nie stanie, nie popęka itp. -
KoChAm MoJą KaRoLiNkę :*:*:*:*
w sumie to ja nie jestem za prostowaniem lag,po prostu materiał jest już przeciążony i może się odkształcać , -
krzychu
No u mnie np nie są aż tak bardzo skrzywione , wystarczy je leciutko naprostować.
A że nie ma za bardzo części do mojej Yamaszki R125, to wole naprostować niż latać do serwisu i kupować nowe, bo wiadomo nikt hajsem nie sra -
ViVi
>jaroslav napisał
>No u mnie np nie są aż tak bardzo skrzywione , wystarczy
>je leciutko naprostować.
>A że nie ma za bardzo części do mojej Yamaszki R125, to
>wole naprostować niż latać do serwisu i kupować nowe, bo
>wiadomo nikt hajsem nie sra
Zmienisz zdanie jak przez takie "naprawianie" zawiniesz się na drzewie i będziesz jeździł na wózku do końca życia, czego Ci oczywiście nie życzę, ale motocykl to nie samochód, ma tylko 2 koła i jeżeli chodzi o geometrię takiego pojazdu to jest to sprawa bezkompromisowa. Moim zdaniem sprawa jest prosta - nie stać Cię na prawdziwą naprawę - nie stać Cię na jeżdżenie. Nie oznacza to że mam na myśli jazdę do ASO i kupowanie nowych części i pakowanie majątku w sprzęt, ale jeśli teraz nie możesz znaleźć nic w internecie, po prostu poczekaj, albo zgłoś się do firmy która sprowadza używane sprzęty z zagranicy, powiedz jak wygląda sprawa i zapytaj czy są w stanie będąc gdzieś po motocykle, rozejrzeć się za tym czego potrzebujesz.
Tyle ode mnie w tej kwestii. I żeby była jasność, sam również mam problem z motocyklem i nie naprawiam go po kosztach, bo dla mnie istotne jest żeby w moto wszystko było pewne, a nie "pewne".
Pzdr
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne