MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :super_śledź:

jak w temacie - lubie zwiedzac roznego rodzaju ruiny zamków, miejsca sakralne, zabytki przyrody, ogolnie takie ciekawe rzeczy..

znacie coś w okolicach wawy, zeby sobie smignac z kobiecina na moto (w fajna traske, powiedzmy max do 80-100km w jedna strone), pocykac troche fotek, zjesc cos i wrócić?
  • Snow ♥ moto

Twierdza Modlin i zajebista knajpa na obiadek w takiej bramie.
  • :super_śledź:

twierdza już zaliczona :)

poza tym wolałbym coś dalej, np. http://www.odyssei.com/pl/travel-ar...
  • Suchy.

Kazimierz Dolny... ale tam juz pewno byłeś; ]
    Studzianki Pancerne i okolice... tam gdzie bitwa była... no ale w sumie tam nic nie ma ciekawego...

• Anonim

Kazimierz jest świetny. W pyte zabytków itp:Kościół Farny, Zamek w Janowcu, Kościół pod wezwaniem chyba św. Anny, kamienica pod św. Mikołajem, Baszta itp. No i oczywiście piękna oświetlona panorama nocą ; ]
  • Anonim

żeś mi smaku narobił, ja pierdziele, paszułwun; P

a tu panoramka nocna Kazika jc/ na zywo jest o wiele ladniejsza
    http://upload.wikimedia.org/wikiped...
  • StES

panstwo wybacza, jutro tam ide to skasowalem wpis. nie bede sobie kolejki robic; F
  • Anonim

co nie zmienia faktu, ze mozesz napisac gdzie to jest. sam chetnie po drodze zachacze kiedys
  • Pompas

polecam rybkę w ''karpiku" jest świetna, normalnie palce lizać a znajdziesz ją w miejscowości Walendów koło Nadarzyna.. A zwiedzać nie ma za bardzo co tutaj chociaż jak trochę dłużej zostaniesz w niedziele to załapiesz się na Maximus Drag Racing;))
  • StES

>Pompas napisał
    >polecam rybkę w ''karpiku" jest świetna, normalnie palce
    >lizać a znajdziesz ją w miejscowości Walendów koło
    >Nadarzyna.. A zwiedzać nie ma za bardzo co tutaj chociaż
    >jak trochę dłużej zostaniesz w niedziele to załapiesz
    >się na Maximus Drag Racing;))

haha wlasnie o tym pisalem. kasuj wpis szybko bo i tak tam juz ludzie przez komin sie wpychaja; D
  • Anonim

Stes, masz kopa z warszawy do krakowa!
  • Pompas

zawsze tam tak było jest i będzie bo nigdzie takiej rybki nie zjesz jak tutaj w karpiku... A lepiej będzie jak klientami karpika będą motocykliści... pzdr
  • StES

ide po poduszki. w KR tez jak w domu; )
  • Anonim

jeszcze mnie pownerwiaj troche i popisz o jedzeniu cos...

godny jestem, a jeszcze ta ryba, eh
  • StES

powiem Ci ze dzis zjadlem havai w da grasso (duza!), ja sam, jeden i nawet nie tyje od takiej diety, mimo ze nawet biore sterydy leczniczo. ale to spory plus mojego organizmu, bo moge jesc i jesc i delektowac sie... z teraz sobie wcinam orzeszki (nerkowce na zmiane z pistacjowymi), a zaraz sobie pojde po grahamke rzuce na to kostke masla, avocado, lisc salaty, szynke, goude holenderska, pomidorka, ogoreczka a nawet czarne oliwki jak jeszcze mam
    tylko jak patrze na ta gore puszek po owocach w syropie to mnie sumienie rusza. ale kto sie oprze liczi?
  • Anonim

powiem Ci, że do jutra jestem sam, wczoraj rano z zgubiłem portfel, a wczoraj wieczorem zjadlem ziupke chiśką, czyli ostanią zjadliwą rzecz, ktora znajduje sie u mnie w domu.
  • Anonim

pilica kolo radomia, albo "PLaża w kozienicach nad jeziorem:)

zamek w czersku, gory w zakopanem :)
  • StES

no dobra tez mam pusto w lodowce :/ ale np przegonilbym ta moja yame...
  • Anonim

o w kapuche, sasiad wrocil bo sie swiatlo pali. zatem ide go oskalpowac, nastepnie wejsc na głowe w sprawie 20 zl i zapierd. po szame
  • mileś Fire Blade

>:super_śledź: napisał
    >jak w temacie - lubie zwiedzac roznego rodzaju ruiny
    >zamków, miejsca sakralne, zabytki przyrody, ogolnie takie
    >ciekawe rzeczy..
    >
    >znacie coś w okolicach wawy, zeby sobie smignac z kobiecina
    >na moto (w fajna traske, powiedzmy max do 80-100km w jedna
    >strone), pocykac troche fotek, zjesc cos i wrócić?

S;edziu wpadaj do mnie mam swiezo co sciany wygipsowane :D

• 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)