- 1
- 2
-
:super_śledź:
jak w temacie - lubie zwiedzac roznego rodzaju ruiny zamków, miejsca sakralne, zabytki przyrody, ogolnie takie ciekawe rzeczy..
znacie coś w okolicach wawy, zeby sobie smignac z kobiecina na moto (w fajna traske, powiedzmy max do 80-100km w jedna strone), pocykac troche fotek, zjesc cos i wrócić? -
Snow ♥ moto
-
:super_śledź:
-
Suchy.
Kazimierz Dolny... ale tam juz pewno byłeś; ]
Studzianki Pancerne i okolice... tam gdzie bitwa była... no ale w sumie tam nic nie ma ciekawego...
-
-
Anonim
Kazimierz jest świetny. W pyte zabytków itp:Kościół Farny, Zamek w Janowcu, Kościół pod wezwaniem chyba św. Anny, kamienica pod św. Mikołajem, Baszta itp. No i oczywiście piękna oświetlona panorama nocą ; ] -
Anonim
żeś mi smaku narobił, ja pierdziele, paszułwun; P
a tu panoramka nocna Kazika jc/ na zywo jest o wiele ladniejsza
http://upload.wikimedia.org/wikiped... -
StES
panstwo wybacza, jutro tam ide to skasowalem wpis. nie bede sobie kolejki robic; F -
Anonim
co nie zmienia faktu, ze mozesz napisac gdzie to jest. sam chetnie po drodze zachacze kiedys -
Pompas
polecam rybkę w ''karpiku" jest świetna, normalnie palce lizać a znajdziesz ją w miejscowości Walendów koło Nadarzyna.. A zwiedzać nie ma za bardzo co tutaj chociaż jak trochę dłużej zostaniesz w niedziele to załapiesz się na Maximus Drag Racing;)) -
StES
>Pompas napisał
>polecam rybkę w ''karpiku" jest świetna, normalnie palce
>lizać a znajdziesz ją w miejscowości Walendów koło
>Nadarzyna.. A zwiedzać nie ma za bardzo co tutaj chociaż
>jak trochę dłużej zostaniesz w niedziele to załapiesz
>się na Maximus Drag Racing;))
haha wlasnie o tym pisalem. kasuj wpis szybko bo i tak tam juz ludzie przez komin sie wpychaja; D -
Anonim
-
Pompas
zawsze tam tak było jest i będzie bo nigdzie takiej rybki nie zjesz jak tutaj w karpiku... A lepiej będzie jak klientami karpika będą motocykliści... pzdr -
StES
-
Anonim
jeszcze mnie pownerwiaj troche i popisz o jedzeniu cos...
godny jestem, a jeszcze ta ryba, eh -
StES
powiem Ci ze dzis zjadlem havai w da grasso (duza!), ja sam, jeden i nawet nie tyje od takiej diety, mimo ze nawet biore sterydy leczniczo. ale to spory plus mojego organizmu, bo moge jesc i jesc i delektowac sie... z teraz sobie wcinam orzeszki (nerkowce na zmiane z pistacjowymi), a zaraz sobie pojde po grahamke rzuce na to kostke masla, avocado, lisc salaty, szynke, goude holenderska, pomidorka, ogoreczka a nawet czarne oliwki jak jeszcze mam
tylko jak patrze na ta gore puszek po owocach w syropie to mnie sumienie rusza. ale kto sie oprze liczi? -
Anonim
powiem Ci, że do jutra jestem sam, wczoraj rano z zgubiłem portfel, a wczoraj wieczorem zjadlem ziupke chiśką, czyli ostanią zjadliwą rzecz, ktora znajduje sie u mnie w domu. -
Anonim
pilica kolo radomia, albo "PLaża w kozienicach nad jeziorem:)
zamek w czersku, gory w zakopanem :) -
StES
no dobra tez mam pusto w lodowce :/ ale np przegonilbym ta moja yame... -
Anonim
o w kapuche, sasiad wrocil bo sie swiatlo pali. zatem ide go oskalpowac, nastepnie wejsc na głowe w sprawie 20 zl i zapierd. po szame -
mileś Fire Blade
>:super_śledź: napisał
>jak w temacie - lubie zwiedzac roznego rodzaju ruiny
>zamków, miejsca sakralne, zabytki przyrody, ogolnie takie
>ciekawe rzeczy..
>
>znacie coś w okolicach wawy, zeby sobie smignac z kobiecina
>na moto (w fajna traske, powiedzmy max do 80-100km w jedna
>strone), pocykac troche fotek, zjesc cos i wrócić?
S;edziu wpadaj do mnie mam swiezo co sciany wygipsowane :D
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne