MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zaba

(*)
  • audisu

Wczoraj była rocznica wypadku Agnieszki,kiedyś to miejsce wyglądało lepiej było zadbane, paliły się znicze były kwiaty wyglądało jakby to miejsce żyło,a wczoraj zero kwiatów żadnego znicza nawet pozostałości po wypalonych! Przecież Aga miała sporo znajomych tylko szkoda że nie pamiętają teraz o niej ! ! ! Aga trzymaj się tam na górze.
  • Misiek

Ja wczoraj nie mogłem, ale dzisiaj na pewno podjadę i zapalę. 3maj się Mariusz
  • Mary_Lu

>audisu napisał
    >Wczoraj była rocznica wypadku Agnieszki,kiedyś to miejsce
    >wyglądało lepiej było zadbane, paliły się znicze były
    >kwiaty wyglądało jakby to miejsce żyło,a wczoraj zero
    >kwiatów żadnego znicza nawet pozostałości po wypalonych!
    >Przecież Aga miała sporo znajomych tylko szkoda że nie
    >pamiętają teraz o niej ! ! ! Aga trzymaj się tam na
    >górze.

Irytuje mnie Twoje podejście, mi się wydaje że teraz może pomóc jej tylko pamięć i modlitwa(jeśli ktoś w to wierzy), więc nie wypowiadaj się za innych pisząc że nie pamiętamy o niej, bo ja prawie każdego dnia mam ją w pamięci pomimo iż była tylko znajomą. A to że nie jeżdżę w miejsce jej wypadku nie znaczy, że zapomniałam jaka wydarzyła się tam tragedia!
    Czasami milczenie jest złotem.
  • Anonim

>audisu napisał
    >górze.

niestety dla służb miejskich nie ma to znaczenia - znicze znikają w ciągu kilku dni :(
  • Jola

>audisu napisał
    >górze.

Jaki był Twój wkład przez ostatnie 24 miesiące aby To miejsce jak sam określiłeś wyglądało jakby żyło? Nikt nie zabronił Ci składać tam kwiatów i zapalać zniczy.

Najłatwiej jest komentować...

• aleksandra fabińska

Uważam,że znajomi Agnieszki jak też jej chlopak bardzo wiele zrobili,żeby pamięć o niej żyła...w pewnym momencie przychodzi jednak chwila, w której powinniśmy pozwolić zmarłemu odejśc tak naprawdę.....Są rocznice,są Swięta,a nawet zwykłe szare dni, w ktorych wracamy do wspomiń, odwiedzamy groby zmarlych, modlimy się, ale czas pogodzic się z myślą ,żę my jesteśmy tu a Agnieszka tam i nikt nie będzie ani też nie powinien tak szarpać na siłe tego stanu.Zmarli mają swoj świat i tez oczekuja od nas spokoju....sorry że sie w ogole wypowiadam.
    na pewno nikt o Agnieszce nie zapomniał ani nie zapomni.
  • Anonim

jestem tu nowa... pierwsze co zrobiłam to weszłam i przeczytałam wszystko w tym wątku, ścisnęło mnie.
    podziwiam Was - Motocyklistów za odwagę i wytrwałość... mam nadzieję, że będę miała jej tyle co Wy.

łączę się w żalu, spóźniona, ale łączę się.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)