MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !aniolek z ogonkiem

JAK W TEMACIE CO SADZICIE O SMIGANIU W ZBROI CZY W POCENIE SIE W SKORZE W TAKIE GORACO
    ZDANIA SA PODZIELONE WIEC MOZE KTOS COS SENSOWNEGO DORZUCI
  • Piotrek kkkkkkkkkkkkkkkkkk

w zbroi samej nie powinno sie jezdzic jezeli juz to na zbroje kupic kurtke przewiewna np. textylniana i wtedy masz podobne bezpieczenstwo co w skurze ale nie pocisz sie tak jak w niej.
  • Anonim

zbroje pod kurtkę... masz kurtki takie z taką przewiewną siatką one sa bardzo dobre na taka pogode... i oczywiscie nie krótkie spodenki tylko porządne jeansy
  • Niko

co jak co w skorze w porze korkow jest przerypane:/
  • Anonim

buzer + koszulka :P
  • mazi !

Wywal sie w tej kurtce i potem powiedz mi co sprawilo, ze masz poparzenia na rekach...
  • Anonim

w sumie racja... w sumie kombinezon to najlepszy ale mozna sie zagrzac
  • julek

a jeansy + ochraniacze ? sa takie w sprzedazy :d
  • Szacho

Są takie w sprzedaży nawet takie widziałem parę razy :D
  • mardok1980

ja tam w kombi tojuz brzucha zgubiłem i w lato przerzucam sie na buzera i gówno mnie reszta obchodzi.tydz temu to z 5 kilo schudłem przez kombi + te upały:)
  • mazi !

Jak daje rade to smigam w kombi, a jak nie to zbroja + koszulka offroad + spodnie skorzane (w przyszlosci offroad + ochraniacze).
  • Anonim

Co do spodni, to jest fajna firma Moto Wear, robią spodnie typowo letnie, dżinsy i bojówki z ochraniaczami i wstawkami z kewlaru, koszt około 350 zł dostępne w Poland Position w Piasecznie i w Łomiankach koło w-wy
  • Anonim

generalnie jeden patent :) Odzież termoaktywna i kombi i czy to skóra czy przewiewny tex to już jak kto woli
  • Anonim

A co do spodni to polecam mottowear :) ja kupiłem i na te upały jestem zadowolony :) ochraniacz maja na kolanach a na dupie i biodrach wstawki kevlarowe żeby sie nie przetarły
  • Graba

Nie no szlug musi być. Na cwaniaka:)
  • Anonim

>Krzynio napisał
    >Co do spodni, to jest fajna firma Moto Wear, robią spodnie
    >typowo letnie, dżinsy i bojówki z ochraniaczami i
    >wstawkami z kewlaru, koszt około 350 zł dostępne w Poland
    >Position w Piasecznie i w Łomiankach koło w-wy

Tarbor na Kijowskiej też po 350 i warto :)
  • ..:: ToMi ::..

ja tam wole kombinezon, jeszcze pot nikomu nie zaszkodził :P a bez kombinezonu to pewnie bym do dziś goił rany...

Jesli ktoś ma ściga to kombi, dobre buty, i rękawice... ot cała filozofia...
  • DominiQ

Ja tam taz wole kombi, ubieram pod spod koszulke i dzinsy mocne i w droge....
    Ale lepiej mi jezdzic w całym komplecie( Pewnej sie czuje)
  • V2 + 75Hp = ....

ja mam zbroję i latam w podkoszulce zbroi i bluzie... mało rozumne to ale wygodne... teraz plan jeszcze kupić spodnie dżinsowe z ochraniaczami
  • :super_śledź:

dzisiaj od 17 do 21 latałem z ziomkami w kombiaczu i bylo ok. szczerze mowiac, to na ustawki nie wyobrazam sobie jechac bez pelnego kombi. do dojazdow do pracy i z powrotem, planuje jednak zakupic buzer + dobre ocgraniacze na kolana bo masakra jest w ten ukrop w korkach :\
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)