-
Soprano
Mam pomysł skoro, jak wynikało z topicu "dziewczyny z chodnika" boją się czarnego jeźdzca w kasku, a chcą wrażeń :D To moze warto założyć temat "Dziewczyny z chodnika i motocyklisci, ŁĄCZCIE SIĘ!!" hehe. Można by kojarzyć róże osoby :) -
Lisena
Heheh. To rozumiem, ze mamy stworzyc TEAM "Dziewczyn z chodnika" oraz TEAM "Czarnych Jezdzcow?"; )
No dobra. Tak sie niefajnie sklada, ze swojej ukochanej maszyny nie mam, takze moge sie tylko zaliczac do TEAMu nr. 1..; )
No i co dalej, Soprano? Jakies pomysly? :) -
Anonim
-
Soprano
no to mogę Cie przewieść :D To chyba prosty system robienia sobie dobrze? :) :) -
-
Bobo
a mi sie to podoba jak kobitki karki ukrecaja idac chodnikiem na widok motorku
patrza sie i patrza... -
-
Anonim
-
neshenti
-
Bobo
ale dodam ze chlopaki tez sie ogladaja.. ale raczej za motorkiem chyba... no przeciez
patrzec wolno :)))) -
neshenti
tia .. za motorkiem ... a może raczej za kufrem ? jak widzą, że to dziewczyna jedzie ?
hehehe -
a za czym się niby oglądamy, raczej że za motocyklem :)
przynajmniej ja :D
przyglądam sie jaki to nastąpił progress w obecności fajnych maszynek na naszych krajowych drogach -
neshenti
-
-
neshenti
pati wiem wiem .... ale mnie najbardziej interesuje co jedzie, a nie kto na tym siedzi ... -
Anonim
-
The Fucking Prinsess
Bobo a kto powiedział ze ogladają sie za kolesiem a nie za maszyną??? :P ja sie oglądam za motocyklami własnie a nie za kims kogo i tak nie widać bo jest schowany pod kombinezonem i kaskiem :P
na razie niestety zaliczam sie do grupy nr 1 :( ale na next sezon to sie już powinno zmienić <lol> :D -
Grono.Net
ale wy naiwni jesteście!!!!
Wy myslicie że my za wami sie oglądamy??
buuuhahahahahaha -
Bobo
zartowalem wiadomo ze za moto bo w kominiarce i z ciemna szyba malo co widac
ja tez sie ogladam :P
co jezdzi po chodnikach albo na przystankach :) :P :)) -
Anonim
-
neshenti
nie no Bobo of corse ... a potem się kontruje żeby złapać równowagę co ???
mój kumpel kiedyś wjechał na trawnik tak się oglądał za laską (tyle tylko, że był samochodem)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne