-
Anonim
kto zna kogos kto sie podejmie,rozwiercenia,albo wyjecia bebechów z wydechu... sma bym to zrobil,ale niema srub,niema nitów,i nieiwem jak sie do tego zabrac... amoze ktos doradzi... wkladalem pret i wchodiz do polowy tlumika..dalej cos nie puszca,moze wystarczy tlyko to cos,przebic:)???? -
-
Anonim
..i co ztego:)????
to neima byc dizruka,tlyko caly wydehc zdjalem i teraz trzeba go otworyzc zeby wyjac wnetrze:D -
Borek
Jak rozwiercisz tłumik albo wyciagniesz wszystko zniego to moto może stracić troche mocy. Nie lepiej kupić cały tłumik za 200-300zł? -
-
...
W Konstancinie J. pod Warszawą jest koleszka który robi tłumiki i mysle ze nie było by problemu zeby cos pokombinował przy starym.
Jak cos to zapraszam na priv, pozdr! -
Borek
Chyba mam kontakt do tego samego typa...kiedyś robił tłumik mojemu koledze:) -
Twardy
-
Anonim
hehe:d ile straci mocy:D? 5KM>>> pryz 160 to nic:D
ps.to nei tkaie proste./.niema srub ani nitow..wiec trzeba ciac:) -
Anonim
a gosc o kotrym nawijacie robi za 300 zeta,ale do r6 i r1,za 600,wiec troskze sie nie opykla:D -
Twardy
ciac tez umiem ale moze poszukaj kogos kto to robi zawodowo, nie narzucam sie, pozdro -
:super_śledź:
twardy umie wypić na raz dwa piwa bez oddechu wieć takiemu typowi to ja bym raczej niedowierzał...; ))) -
Twardy
a Sledz umie wytworzyc z naturalnyc skladnikow wiecej dymu niz motocyklowy wydech przepuszczejac go jeszcze przez pluca wiec z nim tez bym w koneksje nie wchodzil:) -
Anonim
-
...
Co sie nie opykla? Przecież nie chcesz nowego wydechu, tylko przerobić stary. Jakaś flaszka i sie dogadacie.
Apropos ja za nowy do cbr 600 dałem 500pln, i mogłem wybrac sobie kształt itp. A mruczy bradzo przyjemnie... -
Anonim
ale moj niema mruczec..tlyko niemilosiernie WYC:D hehe,bocoto za Yarson,jak go nie Słchac:P hehe -
Borek
>Yarson napisał
>a gosc o kotrym nawijacie robi za 300 zeta,ale do r6 i r1,za
>600,wiec troskze sie nie opykla:D
Typek z konstancina zrobił za 200zł do fzr600. A 300zł krzyknął za tłumiczek do Yamahy Tunderace 1000, a to ten sam silnik co r1 wiec wydaje mi sie że zapłacisz 300zł -
...
spoko, będzie Cie słychać...
Ja za to "słyszenie mnie" mam juz własną teczke na komendzie od mocherów z okolicy... -
_
>Yarson napisał
>hehe:d ile straci mocy:D? 5KM>>> pryz 160 to nic:D
>
>ps.to nei tkaie proste./.niema srub ani nitow..wiec trzeba
>ciac:)
Żeby nie stracił mocy trzeba wstawić stożkowy filrt powietrza; inne dysze, świece...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne