MOTOCYKLE [10936]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bartkiller

No, rzeczywiście jest chyba tak, że wyrażając opinię warto ją uzasadnić, a miarą wartości opinii powinna być jakość uzasadnienia. W takim temacie suche stwierdzenie bez podania powodu wygląda co najmniej dziwnie; 0
  • Szramowa

opinię uzasadniłam, ale nevermind...zbędna dyskusja
  • hektor

od siebie chciałem polecić crank, spawanie plastików - bardziej zniszczyli i nadaja sie one teraz do wymiany
    regulacja - gaznikow - nadaja sie do ponownej regulacji

moto ogolnie pojechalo na zmiane oleju i przeglad po zimie, postało tam z 5 miesiecy, team sie rozpadł, a motocykl po powrocie do domu i tak musiał mieć zmieniony olej, nie bede wspominał ile przy tym wszystkim było nerwow, nie bede nikogo obsmarowywał publicznie, ale zanim ktos tam odda motocykl radze sie 2 razy zastanowic.
  • Józef Marian

mam aprilke sr 50 potzrebuje serwisu.motoroma najblizej ale widze ze wszyscy na niej psy wieszaja? ograną podstawowe rzeczy?
  • bartkiller

>Szramowa napisała:
    >opinię uzasadniłam, ale nevermind...zbędna dyskusja

"kto wie ten wie" to jest to uzasadnienie ? Można podejrzewać, że dotyczy dość wąskiego grona osób, więc nie bardzo się wpasowuje w publiczną dyskusję. Której wcale nie uważam za zbędną - chyba wszystkim zależy na tym, żeby w takim wątku pojawiały się jak najrzetelniejsze informacje.
  • Szramowa

"kto wie ten wie" dotyczyło kolego czego innego, a poparciem opinii był fakt, że kolega nie miał dokręconych śrub w przednim kole, a jednej zabrakło w ogóle. To wszystko. Nie ciśnieniuj się, jeśli to Twoi kumple , to skoro są tacy dobrzy, to jedna moja opinia im nie zaszkodzi:)
  • M!ch@ł

to może był tam samochodem? Ile ma tych śrub w kole - przednim?
  • Szramowa

nie chce mi się roztłumaczać. Odpuśćmy zresztą ten temat, bo nie ma sensu... no i więcej się z Tobą Michał nie napiję, jak będziesz tak fikał:P Zapomniało się już ? hehe pozdrowienia dla Jowitki:)
  • KUBA

>Józef Marian napisał
    >mam aprilke sr 50 potzrebuje serwisu.motoroma najblizej ale
    >widze ze wszyscy na niej psy wieszaja? ograną podstawowe
    >rzeczy?

Co potrzebujesz zrobic?
  • Józef Marian

wiesz co nie chce mi palic, trzeba go kopac i czasami zaskoczy, czasami podczas jazdy schodzi z obrotow i gasnie, czasami co 100metrow potrafi gasnac.a np teraz od pierwszego strzała pali.diagnoza ze to moze gaznik trzeba przeczyscic
  • bartkiller

>Szramowa napisała:
    >"kto wie ten wie" dotyczyło kolego czego innego, a
    >poparciem opinii był fakt, że kolega nie miał
    >dokręconych śrub w przednim kole, a jednej zabrakło w
    >ogóle. To wszystko. Nie ciśnieniuj się, jeśli to Twoi
    >kumple , to skoro są tacy dobrzy, to jedna moja opinia im
    >nie zaszkodzi:)

OK, rozumiem. W takim razie, źle zrozumiałem Twoją wypowiedź - przepraszam. To nie moi kumple, z natury jestem dociekliwy; -) Takie niedopatrzenie faktycznie nie świadczy najlepiej.
  • toudi

Heyko, potrzebuje pilnie kogoś kto do poniedziałku godz 9.00 wymieni mi klocki hamulcowe p+t z płynem i czyszczeniem zacisków. Najlepiej kogoś z Warszawy albo naprawdę bliskich okolic. A przy okazji może też pokazać co i jak co bym na przyszłość sam umiał.
  • [[TomeK]]

>toudi napisał
    >Heyko, potrzebuje pilnie kogoś kto do poniedziałku godz
    >9.00 wymieni mi klocki hamulcowe p+t z płynem i
    >czyszczeniem zacisków. Najlepiej kogoś z Warszawy albo
    >naprawdę bliskich okolic. A przy okazji może też pokazać
    >co i jak co bym na przyszłość sam umiał.

jak cos to moge ci zrobic hamulce itd. w kazdej chwili.
  • toudi

Niestety bez zamówienia zestawu naprawczego się nie obędzie, wiec niestety sam wymieniłem klocki bez czyszczenia zacisków. Po powrocie z Chorwacji jeszcze się odezwę, dzięki za zainteresowanie.
  • Pierdolony Skurwiel

>Józef Marian napisał
    >wiesz co nie chce mi palic, trzeba go kopac i czasami
    >zaskoczy, czasami podczas jazdy schodzi z obrotow i gasnie,
    >czasami co 100metrow potrafi gasnac.a np teraz od pierwszego
    >strzała pali.diagnoza ze to moze gaznik trzeba przeczyscic

zrobic pewnie by zrobili, chodzi o to ze wymieniaja czesci na niby, sciemniaja. czy bez twojej zgody, potrafia dorzucic do koncowego rachunku rzeczy ktorych wcale nie chciales naprawiac albo byly ok...
  • Danie(L)

polecam MOTOMAX w Michałowicach u Kanalii i Łukasza,serwisuje u nich moją yamahe r6 2005 zawsze wszystko jak najbardziej ok tanio i solidnie polecam
  • Anonim

Z czystym sumieniem mogę polecic nowy serwis na Grochowie przy Kinowej. Otwarty od czerwca zeszłego roku. Pojechałem tam z moją ninją po odiwedzeniu 4 serwisów, w których każdy mechanik diagnozował inny problem. Wymienili mi pół elektryki i za każdy razem szuja zdychała mi po tygodniu. Pojechałem tam i zobaczyłem dr. Housa od motocykli. W 10 minut rozwiązał problem bez wymieniania żadnej części, do tego znalazł pare innych mankamentów, które odrazu wyeliminował i wziął za wszytko 50 zł i do tego wszystko od ręki. Nie pamiętam adresu dokładnego, ale podaje numer 515-934-779, nazywa sie Jacek. Mają Sprintera jakby ktoś potrzebował transportu.
  • agressor

czesc,

potrzebuje dobrego tuningowego serwisu ktory nic w moto nie zepsuje robiac moje zamowienie.
    Warszawa i okolice.

Pozdr
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)