-
bartkiller
No, rzeczywiście jest chyba tak, że wyrażając opinię warto ją uzasadnić, a miarą wartości opinii powinna być jakość uzasadnienia. W takim temacie suche stwierdzenie bez podania powodu wygląda co najmniej dziwnie; 0 -
Szramowa
-
hektor
od siebie chciałem polecić crank, spawanie plastików - bardziej zniszczyli i nadaja sie one teraz do wymiany
regulacja - gaznikow - nadaja sie do ponownej regulacji
moto ogolnie pojechalo na zmiane oleju i przeglad po zimie, postało tam z 5 miesiecy, team sie rozpadł, a motocykl po powrocie do domu i tak musiał mieć zmieniony olej, nie bede wspominał ile przy tym wszystkim było nerwow, nie bede nikogo obsmarowywał publicznie, ale zanim ktos tam odda motocykl radze sie 2 razy zastanowic. -
-
Józef Marian
mam aprilke sr 50 potzrebuje serwisu.motoroma najblizej ale widze ze wszyscy na niej psy wieszaja? ograną podstawowe rzeczy? -
bartkiller
>Szramowa napisała:
>opinię uzasadniłam, ale nevermind...zbędna dyskusja
"kto wie ten wie" to jest to uzasadnienie ? Można podejrzewać, że dotyczy dość wąskiego grona osób, więc nie bardzo się wpasowuje w publiczną dyskusję. Której wcale nie uważam za zbędną - chyba wszystkim zależy na tym, żeby w takim wątku pojawiały się jak najrzetelniejsze informacje. -
Szramowa
"kto wie ten wie" dotyczyło kolego czego innego, a poparciem opinii był fakt, że kolega nie miał dokręconych śrub w przednim kole, a jednej zabrakło w ogóle. To wszystko. Nie ciśnieniuj się, jeśli to Twoi kumple , to skoro są tacy dobrzy, to jedna moja opinia im nie zaszkodzi:) -
M!ch@ł
-
Szramowa
nie chce mi się roztłumaczać. Odpuśćmy zresztą ten temat, bo nie ma sensu... no i więcej się z Tobą Michał nie napiję, jak będziesz tak fikał:P Zapomniało się już ? hehe pozdrowienia dla Jowitki:) -
KUBA
>Józef Marian napisał
>mam aprilke sr 50 potzrebuje serwisu.motoroma najblizej ale
>widze ze wszyscy na niej psy wieszaja? ograną podstawowe
>rzeczy?
Co potrzebujesz zrobic? -
Józef Marian
wiesz co nie chce mi palic, trzeba go kopac i czasami zaskoczy, czasami podczas jazdy schodzi z obrotow i gasnie, czasami co 100metrow potrafi gasnac.a np teraz od pierwszego strzała pali.diagnoza ze to moze gaznik trzeba przeczyscic -
bartkiller
>Szramowa napisała:
>"kto wie ten wie" dotyczyło kolego czego innego, a
>poparciem opinii był fakt, że kolega nie miał
>dokręconych śrub w przednim kole, a jednej zabrakło w
>ogóle. To wszystko. Nie ciśnieniuj się, jeśli to Twoi
>kumple , to skoro są tacy dobrzy, to jedna moja opinia im
>nie zaszkodzi:)
OK, rozumiem. W takim razie, źle zrozumiałem Twoją wypowiedź - przepraszam. To nie moi kumple, z natury jestem dociekliwy; -) Takie niedopatrzenie faktycznie nie świadczy najlepiej. -
toudi
Heyko, potrzebuje pilnie kogoś kto do poniedziałku godz 9.00 wymieni mi klocki hamulcowe p+t z płynem i czyszczeniem zacisków. Najlepiej kogoś z Warszawy albo naprawdę bliskich okolic. A przy okazji może też pokazać co i jak co bym na przyszłość sam umiał. -
[[TomeK]]
>toudi napisał
>Heyko, potrzebuje pilnie kogoś kto do poniedziałku godz
>9.00 wymieni mi klocki hamulcowe p+t z płynem i
>czyszczeniem zacisków. Najlepiej kogoś z Warszawy albo
>naprawdę bliskich okolic. A przy okazji może też pokazać
>co i jak co bym na przyszłość sam umiał.
jak cos to moge ci zrobic hamulce itd. w kazdej chwili. -
-
toudi
Niestety bez zamówienia zestawu naprawczego się nie obędzie, wiec niestety sam wymieniłem klocki bez czyszczenia zacisków. Po powrocie z Chorwacji jeszcze się odezwę, dzięki za zainteresowanie. -
Pierdolony Skurwiel
>Józef Marian napisał
>wiesz co nie chce mi palic, trzeba go kopac i czasami
>zaskoczy, czasami podczas jazdy schodzi z obrotow i gasnie,
>czasami co 100metrow potrafi gasnac.a np teraz od pierwszego
>strzała pali.diagnoza ze to moze gaznik trzeba przeczyscic
zrobic pewnie by zrobili, chodzi o to ze wymieniaja czesci na niby, sciemniaja. czy bez twojej zgody, potrafia dorzucic do koncowego rachunku rzeczy ktorych wcale nie chciales naprawiac albo byly ok... -
Danie(L)
polecam MOTOMAX w Michałowicach u Kanalii i Łukasza,serwisuje u nich moją yamahe r6 2005 zawsze wszystko jak najbardziej ok tanio i solidnie polecam -
Anonim
Z czystym sumieniem mogę polecic nowy serwis na Grochowie przy Kinowej. Otwarty od czerwca zeszłego roku. Pojechałem tam z moją ninją po odiwedzeniu 4 serwisów, w których każdy mechanik diagnozował inny problem. Wymienili mi pół elektryki i za każdy razem szuja zdychała mi po tygodniu. Pojechałem tam i zobaczyłem dr. Housa od motocykli. W 10 minut rozwiązał problem bez wymieniania żadnej części, do tego znalazł pare innych mankamentów, które odrazu wyeliminował i wziął za wszytko 50 zł i do tego wszystko od ręki. Nie pamiętam adresu dokładnego, ale podaje numer 515-934-779, nazywa sie Jacek. Mają Sprintera jakby ktoś potrzebował transportu. -
agressor
czesc,
potrzebuje dobrego tuningowego serwisu ktory nic w moto nie zepsuje robiac moje zamowienie.
Warszawa i okolice.
Pozdr